Pariser røv bøsser der knepper

pariser røv bøsser der knepper

Kan huske vores første højdepunkt fem minutter inde i kampen, hvor Niarn havde besluttet sig for at få fat i bolden, og som et selvsøgende missil fortsatte ud over kanten i en akrobatisk forlæns vejrmølle. Jeg var så megadød efter den kamp.

Gik som en kamel en uge efter. Men følelsen var god. Vi havde gjort en indsats for de kræftramte børn. Da vi senere hørte, at vi havde indsamlet omkring Som en virus, der spreder sig og appellerer til folks dårlige samvittighed. Vi må få gang i en indsamling, så vi kan skaffe kapital.

Rasmus, kan du ikke skrive en fed popsang, som kan komme i radioen. Som folk kan synge med på og dermed hjælpe os med at få fokus på vores lille projekt? Vi kan ikke være de eneste. Der må være andre derude, som er en lille smule afhængige af resten af verdens tilstand. Lad os gøre hvad vi kan for at pimpe denne klode to the max i alle kroge og hjørner.

Jeg har brug for din fede energi. Robs, vi har haft vores fest. Nu skal vi være voksne og så ansvarsfulde, at vi kan få den bedste del af Danmark med. Resten må se til fra den passive tilskuerplads og vide bedre, men vi rykker. Verdenshistorie er blevet skrevet ud fra langt mere håbløse idéer og uoverskuelige visioner.

Hvad siger du, er du med? Robert klumme 10 Hej Oliver og Rasmus. Oliver, dit dejlige menneske… jeg synes, at det er en super idé. Vi har jo før haft nogle fede oplevelser ved at skaffe penge til forskellige gode formål. Jeg er glad for, at du spørger mig, om jeg vil være med. Synes det er en fantastisk idé, hvis Rasmus kan skrue en superfed popsang sammen, som kan blive spillet alle steder, så folk kan få øjnene op for der her problem.

Rasmus, jeg kender dig ikke så godt, men din musik gør mig altid glad, og jeg synes, at du har en fantastisk måde at udtrykke dig på. Jeg er sikker på, at vi kan få noget godt ud af det her. Vi har et godt hold - lad os rykke.

Jeg må indrømme, at da jeg hørte om det her første gang, var jeg ikke helt klar over, hvad det helt præcist var for noget. Jeg har nok altid vidst, at det var der på et eller andet plan, men det har nok bare været en for stor mundfuld lige at sluge og måske svært at forstå.

Når man i forvejen har en travl hverdag, og det ikke direkte påvirker ens hverdag, så er det nogle gange lettere at vende den anden kind til. Nogle gange kan det også være svært at forestille sig, at sådanne ting foregår i vores lille land. Jeg får virkelig lyst til at gøre en forskel og ser også der her som en chance på at blive meget klogere på det her problem. Det hele vender sig i min mave, når jeg læser om, hvordan de her piger bliver behandlet.

Tænk at brændemærke andre mennesker, som var de dyr… det er jo fuldstændig sort. Hvordan kan man også sælge sin årige datter - der er jo noget helt galt, og der skal gøres noget. Jeg er helt sikkert klar på at gøre en indsats, tænk at teenagepiger bliver holdt fanget og tvunget til at være sammen med forskellige mænd om dagen. Jeg begynder også at kunne mærke den klump i maven, som de andre snakker om.

Jeg synes heller ikke, at vi kan være det her bekendt. Hvis det her er så stort, og det foregår i vores lille land, så må vi gøre noget. Oliver, du spurgte, om jeg måske kunne hjælpe med at skaffe noget kapital. Jeg vil gå i tænkeboks og håber virkelig, at jeg kan komme på en super ide.

Robert klumme 11 Jeg er nu på holdet med Oliver og Rasmus. Vi skal simpelt hen finde på noget, så vi kan gøre en forskel for de kvinder, der bliver handlet, som var de bare en handelsvare, og de bliver holdt fanget som slaver. Det har virkelig gjort et indtryk på mig at læse om de her stakkels hjælpeløse piger, som ikke kan gøre noget som helst. Det kan virkelig gøre noget ved en, når man sætter sig lidt ind i, hvad det er, der foregår. Jeg har haft en mærkelig fornemmelse i maven, lige siden jeg satte mig ned og læste de først sider om kvindehandel, og at det foregår lige her i vores lille land.

Jeg har lovet drengene at tænke over en plan, så vi kan skaffe nogle penge til det her projekt. Jeg kan også huske, da Oliver og jeg var i Aalborg for at spille fodbold og skaffe penge til kræftramte børn, men jeg tror ikke, at en fodboldkamp er den rigtige måde at gøre det her på.

Vi er tre friske gutter, hvad kan vi finde på? Rasmus kan skrive en sang, og det er jo fantastisk, men der må simpelt hen være andre måder at skaffe noget kapital og noget opmærksomhed på. Jeg tror, jeg har den… måske kunne vi lave nogle t-shirts med noget logo af en eller anden art… nej, jeg tror ikke, at folk gider rende rundt med ens t-shirt, når de tager en tur ind til byen.

Så er der de der sløjfer, som jeg har set i andre sammenhæng - måske kunne det være det, som er vejen frem… nej, det føles heller ikke som det helt rigtige. Nu har jeg det. Vi skal da have lavet nogle superfede kasketter, som vi kan have på, måske med noget tekst, der rammer, så folk med det samme ved, hvad det drejer sig om… nej, det tror jeg måske heller ikke rigtigt på… Armbånd selvfølgelig!

Vi skal have gang i nogle armbånd i alle mulige forskellige farver. Det kan alle gå med; man kan oven i købet have flere på af gangen. Det er jo sådan, at den skal skæres. Det er en god idé! Vi laver dem i 15 forskellige farver, så alle kan være med. Jeg er helt sikker på, at vi kan starte med at få alle de mennesker, som vi kender, til at gå med dem.

Der skal også være noget tekst på dem, og det har Rasmus og Oliver jo sørget for. Super, det skal nok komme til at virke. Jeg tror faktisk, at vi har fat i noget her… jaaa! Hvis vi gør det her ordentligt, så kan det fandme blive stort. Jeg er helt vildt positiv. Går i gang med det samme… Rasmus klumme 12 Jeg skal have en advokat. Jeg vil gerne hjælpe pigen, som jeg så stående alene på Istedgade ventende på den næste mand, som for en flad halvtredser lige skulle have et frokostpause pikslik.

Jeg har det lokale politis ord for, at hun bliver tvunget til at sælge sin krop igen og igen af nogle lede russere, som sidder tørt og varmt og holder øje fra deres biler.

Eller måske er det nok mere et politiker-ord. Sådan et ord, som en minister kan bruge, når der ikke er flere undskyldninger tilbage. Et styk topintelligent velskabt Nøhr anno - det år, de lavede dem bedst. Da jeg droppede ud af gymnasiet engang i 90 og flyttede ind i en Toyota HighAce for at sprede gru og rockmusik i det ganske land, tog min bror eksamen og blev gift med den smukkeste pige fra skolen. Da jeg rejste ud i verden for at hustle backgammon, kom min bror på bridgelandsholdet, blev verdensmester og fik guldmedalje af Prins Henrik og havde så også lige tid til at få juridisk embedseksamen.

I det nye årtusinde da jeg kastede mig over akustisk guitar, fik brormand adgang til landsretten, villa i Glostrup og sin første smukke søn. Min bror er for vild, men han er også min lillebror, min tvebakke. Jeg sidder på hans kontor. Har fortalt om pigerne, Roxy, politimanden. Nu har jeg for en gangs skyld svært ved at læse hans tanker, mens han sidder stille og tænker.

Brormand hjælper til hverdag håndværkere med brækket ryg med at få invalidepension - et noget mere stille og fredeligt virke end hvad jeg disker op med nu, men han er mit bedste bud, når der er kommet fremmedord ind i kampen. Jeg sidder hos min ridder. Min ridder af Dannebrog faktisk, stor og stærk, god og smuk og en af landets mest erfarne advokater, der har ført utallige sager for svage kvinder i Danmark.

Min ridder har selv de sværeste ord i sin magt, og så er hun kvinde. Hendes skjold er hendes ord; hendes sværd er en pen, hendes væbner er en sød sekretær som hedder Sonja og laver en fantastisk kaffe. Papiret er et ændringsforslag til loven. Et magisk nyt stykke, som kan give mulighed for at hjælpe piger i slaveri.

Min ridder Jytte siger, at linjen er en tilføjelse til Udlændingelovens paragraf 9, og hvis jeg kan få dem med magten til at gøre den linje til lov, så skal pigerne ikke længere stå i regnen på Istedgade. Oliver klumme 13 Der må ske noget. Har en følelse af, at det kun er Ras, Robs og jeg, som giver noget for de misbrugte piger. Hvorfor er folk så afstumpede og bange for at miste, at de ikke tør erkende, at vi er med til at støtte menneskehandel ved ikke at tage stilling.

Var på arbejde, hvor stylisten fortalte, at hun havde siddet med en veninde på Halmtorvet og drukket kaffe og betragtet piger stå helt åbenlyst og trække mindre end 50 m fra politistationen. En sort bil kørte ind til siden og parkerede. En mand steg ud og gik over til pigerne og gav dem tæsk, hvorpå han gik tilbage, startede bilen og kørte væk.

Der var ingen, som gjorde noget, for det var jo pigernes egen skyld. De kan bare lade være med at være kidnappede og holdt fanget Der skal handles i nuet. Politiet skal tage action på det åbenlyse, og derfor er det vigtigt, at de kan tilbyde pigerne andet end en bøde og hjemsendelse fra Danmark, for når de så ankommer i deres hjemland, står deres alfons og modtager dem for at sende dem videre til endnu et land, for dem er ukendt, og hvor de kan bo i en kælder og blive kneppet af familiefædre, politikere og andre tilsyneladende lovlydige borgere.

Nogle påpeger, at hvis de får lov til at få den opholdstilladelse, som Rasmus har fundet frem til hos advokaten, så vil de alle komme her og søge ophold. Men så husk lige, at de fleste østeuropæriske og afrikanske piger ikke engang ved, at Danmarkvi eksisterer, og jeg tror næppe, at de vil lade sig prostituere, gennemtæske og gruppevoldtage for en opholdstilladelse i herhjemme.

Ud af mange mulige fonde og foreninger har vi fundet en, som vi vil prøve at samle kapital ind til. Den er blevet stiftet af en organisation, som hedder Aktive Kvinder i Danmark. Jeg ringer op til den daglige leder. Hun hedder Susan Balschmidt og er meget sød og imødekommende og taknemmelig. Safe and Alive går ud på at skaffe et såkaldt safehouse til handlede kvinder, som opholder sig i Danmark.

Safehouse er et hus, hvor pigerne kan komme og blive behandlet fysisk som mentalt, socialt og juridisk. Susan fortæller, at husets mandskab kommer til at bestå af læger, psykologer, vagter og sociale medarbejdere, som kan tilbyde akut medicinsk hjælp og værelser, hvor de kan overnatte og tage et bad og være i rolige omgivelser med mennesker, som forstår dem og kan støtte dem og give dem den omsorg, som de har brug for, hvis de nogensinde skal have en chance for at vende tilbage til en fornuftig verden.

Susan fortæller, at de har haft opringninger bestående af trusler fra sure mænd, og de regner ikke med at have hørt det sidste ord derfra, men det holder hende ikke tilbage. Godt Susan, vi har brug for flere kvinder som dig, og derfor vil jeg gerne støtte dit projekt. Hvis vi skal have de piger op på benene - om det så bare er få. Nogle gange skal der ikke mere til, for at verden bliver opmærksom, og det er lige det de piger har brug for… verdens opmærksomhed. Så Rasmus og Robert, jeg har fundet den rette fond.

Det er dem, vi skal lave en indsamling til. Rasmus klumme 14 Jeg har nu skrevet min klumme for bt. Jeg er ikke helt sikker på, hvad vi skal snakke om. Jeg har ikke været indkaldt til møde med overchefen siden min sidste baldrede rude på Stevnsgade skole, hvor jeg skoleret skulle forklare om min gamle vandskadede venstreankel. Dengang var det usagte råd blandt eleverne, at man kun måtte sige undskyld — aldrig nævne nogle navne og aldrig aldrig!

Jeg forestiller mig, at hr. Brüchmann gerne vil vide, hvad hans klummeskriver bestiller på politiets station City fablende om slavehandel, når bt. Eller måske har min chefs chef læst, at jeg ryger hash i min fritid Jeg sidder på overchefens kontor og øver mig på at svare høfligt på en hvilken som helst anklage. Jeg vil fortsætte mine klummer, til tøserne er i sikkerhed væk fra gaden, og hr Brüchmann skal give mig ok i dag. Endnu bedre — han skal bakke mig op. Det går jo skide godt.

Piger som bliver smidt ud på egne ben, lang tid før de fylder 18, og som bliver mødt af menneskehandlere lige uden for børnehjemmets dør. Jeg fortæller om piger, der bliver lokket, kuet og tvunget og tæsket, til de er for bange og viljeløse til at flygte, hvorefter de bliver solgt videre til for eksempel lille Danmark og til sex lige nede på Istedgade, styret af russiske muskelmænd med kolde øjne.

Jeg fortæller ikke om, hvordan det er ikke at have en mor at ringe til, og heller ingen far der kan hente dig ud af de ondes hænder, for det kan jeg slet ikke forestille mig. Men jeg fortæller, at politiet ikke kan hjælpe pigerne, fordi vi har en forældet lov, der ikke skelner mellem forsvarsløse slaver og lønpressende jordbærplukkere, og at jeg har fået Danmarks smukkeste advokat til at skrive et lovforslag, som måske kan hjælpe slaverne i Danmark til frihed, og hvis hr.

Og jeg fortæller, at det bliver svært for Birthe Rønn at ignorere slaveriet, når Og jeg er helt forpustet, da Peter Brüchmann rejser sig op, og det her er virkelighed og ikke en Hollywoodfilm med det hele, og der er heller ikke nogen, der klapper, men Peter tager min hånd og siger, at BT.

Jeg har fået hjælp af Oliver Bjerrehuus, som får hjælp af Robert Hansen, og nu bliver vi alle tre bakket op af Danmarks største mediehus.

Jeg er en fantastisk snebold, og jeg ruller! Rasmus klumme 15 Det er snart et år siden, at jeg mødte Rikke P til et interview om sammenhængen mellem fadøl og bynketal på Danmarks smukkeste festival. Rikke var journalist på B. For eksempel sammenhængen mellem fadøl og fordoblingen af bøgetræer om Skanderborg sø, fadøl og vildtvoksende maveflora og sammenhængen mellem fadøl og hendes øjnes evne til at blive smukkere og smukkere som aftenen gik i det øltelt, hvor vi atter løb ind i hinanden, og hvor jeg fremsatte mine teorier om hendes blog i et alkoholiseret scoringsforsøg.

Og hun var sød og sjov at snakke med, og hun fortalte mig om sammenhængen mellem fadøl og venskaber i lufttætte øltelte og sagde, hun nu ville gå udenfor i mudderet for at skrive mit navn med tis. Det var det sidste, jeg så til Rikke P. Jeg blev i ølteltet resten af festivalen og ventede på den fantastiske pige med den utrolige blære, men hun var forsvundet ud i bøgeskoven, og som dagene gik, forsvandt også minderne om mit stive kurmageri, indtil kun den pinlige fornemmelse var tilbage.

Tre måneder senere ringer Rikke P noget uventet til mig. Om jeg vil skrive en klumme på bt. Altså ind imellem ølteltene og koncerterne. Og jeg behøver ikke tænke mig om særligt længe, før jeg svarer nej. Jeg har absolut intet behov for at fortælle om mine kedelige hverdage fulde af formålsløse cafébesøg og skriveblokader. Jeg vil ikke blogge om nederen ved at være kendt, og jeg vil heller ikke blogge om nederen ved at knalde damer, som jeg ikke kender, som knalder mig, fordi jeg er kendt, om nederen ved ikke at have en kæreste, fordi det er upraktisk, når man skal på turné, og jeg vil slet ikke skrive om min angst for at miste min succes, mit talent, min karriere og min fucking kendthed, fordi det lige nu er det eneste, som jeg har.

Men jeg siger først og fremmest nej, fordi jeg er midt i min vinterdepression, og der er stadig hash tilbage på Christiania. Men alt det fortæller jeg selvfølgelig ikke Rikke. Så det bliver bare til noget om mig og min travle navle, før jeg lægger på og atter sidder alene i min store tomme rockstjernelejlighed. Alene med tankerne om hvad man egentlig kunne bruge sådan en klumme til. Hvis jeg kunne skrive om min hverdag og så fylde den med noget. Noget, som nogen kunne bruge.

Jeg husker den samtale, som jeg havde med Roxy for nogle uger siden, og jeg tænker på sygeplejerskerne som overarbejder og på den modbydlige afvisning af trafficking ofre, som vi i Danmark holder i hævd.

Brikker falder på plads, og pludselig indser jeg der i mørket, at jeg måske kunne få stablet noget virkelig stort på benene med sådan en klumme. Hvis jeg kunne få folk til at læse og interessere sig for gadetøssernes skæbne. Hvis jeg i mine klummer kontaktede andre skribenter og fik dem til at skrive videre. Et netværk af danske klummerskribenter med hver deres skare af læsere kunne blive til rigtig mange læsere, rigtig mange vælgere.

Hvis vi forelagde magtens mennesker en mulighed for at redde pigerne fra slaveri, mens hundrede tusinde danskere fulgte med i historien… så ville de jo ikke kunne sige nej. Det ville simpelt hen være at afsløre sig selv, og det danske samfund som grusomt. Så ligger jeg i mørket med noget, som, jeg tror, er en reel mulighed for at redde pigerne, som jeg ellers bare ignorerer på min vej til svømmehallen.

I mørket med usikkerhed og bange tanker … hvad nu hvis jeg ikke kan skrive? Hvad nu hvis jeg bailer ud midt i det hele, svigter og sætter mig på staden, til verden forsvinder? Hele byen vil grine. Og hvem er jeg, der i mørket tror, at han kan ændre ved noget som helst? Jeg sætter mig op. Jeg er i hvert fald en, der er nødt til at gøre et forsøg. Jeg ringer til Rikke P. Der er gået seks måneder. Jeg har skrevet min klumme i en måneds tid. Forberedt den i tre.

Oliver Bjerrehuus skriver, Robert Hansen skriver.. Jeg vil nu kontakte Vesterbros græsrødder og gode kræfter i hele landet. Hvem kan sige nej til at hjælpe, når de ikke længere må sige 'ressourcespørgsmål'? Danmarks smukkeste advokat , Ridder Jytte, har skrevet en lovændring, som kan give politiet lov til at få pigerne ud af gangsternes hænder og hjælpe dem med et liv i frihed her i Danmark, hvis de ønsker det.

Social- og sundhedsskolen vil gerne uddanne pigerne, hvis de har en opholdstilladelse, overlægen på Frederiksberg Hospital vil gerne ansætte dem. Robert, Oliver og jeg vil prøve at sælge armbånd, så vi kan få penge til et hus, hvor pigerne kan bo og få hjælp. Vi vil - mens vi skriver vores klummer - prøve at få hjælp af alle dem, der ikke vil sidde på deres hænder, mens pigerne bliver købt og solgt.

Kashmir og Tim, vil I ikke holde en koncert med mig? Simon Kvamm, du synes, at jeg er en Othellokage, men giver du ikke en hånd med de andre nevøer og spiller igen og igen og igen, indtil Birthe Rønn Hornbæk støtter op? Den her sag er så åbenlys, og de piger nede i Istedgade er så meget på røven… Skriv til mig hvis I vil hjælpe, hvis vi bliver mange, slutter slaveriet i Danmark.

Rasmus klumme 16 Jeg vil gerne forstå, hvordan man bliver slave; jeg vil gerne forstå, hvordan et land kan acceptere, at deres unge forsvinder i hobetal og dukker op på bordeller i vesteuropa; jeg vil gerne forstå, hvorfor pigerne i istedgade ikke bare råber hjælp på gaden og giver deres bagmænd fingeren. Hvordan kan man holde mennesker fanget uden brug af fodlænker. Jeg er opvokset nogenlunde trygt og godt i Danmark, og der er så meget, jeg ikke forstår.

Her fra henter menneskehandlerne deres ofre til Italien, Tyskland, Holland og Danmark. I erne var Bulgarien Østblokkens førende teknologi-nation. Universiteterne uddannede ingeniører, arkitekter matematikere, læger, videnskabsmænd og programmører i verdensklasse. Så kom murens fald, og på to år blev landet ramt af løbsk inflation, og alle, der havde mulighed, flyttede og fik job hos de store firmaer i USA og i Vesteuropa. Oliver og jeg er nået til Pazardzhik, som for 10 år siden var lidt større end en mellemstor jysk by er i dag.

Nu er mange flyttet. I hvert fald alle dem, der kunne noget. Byen består mest af betonhøjhuse, og det flyder med skrald, som beboerne smider ud af vinduerne.

Renovationssystemet er brudt sammen. Nogle gader flyder bogstaveligt talt over med menneskelort, og der ligger afpillede hunde- og katte lig, hvor ungerne leger. Når din kloak eller din bil er i stykker i Pazardzhik, er der ikke håndværkere, du kan ringe til. Og når der er hul i din vej, så kommer der ikke nogen og fylder det.

Der er stadig skolelærere og politifolk i byen. De tjener kroner om måneden og betaler halvdelen i skat. Det er måske ikke så underligt, hvis de leder efter supplerende indtægter. Vi står på byens forfaldne gymnasium og taler med skolens elever om deres liv og drømme. De ligner danske unge; nogle har blå øjne, andre brune; nogle er blonde, nogle har krøller.

Én vil gerne være skolelærer , én vil gerne være journalist, og den smukkeste pige i klassen vil gerne være skuespiller eller danserinde.

De unge fra Pazardzhik vil gerne ud at rejse, se verden, finde en kæreste og lave en familie. De er søde; vil gerne høre om Danmark og Olivers modelkarriere i New York, og eleverne har allerede hørt historierne om menneskehandel og ved, at de ikke skal tro på tilfældige jobtilbud på barer i vesten. Alligevel får både Oliver og jeg en klar fornemmelse af, at hvis vi lovede pigerne her lidt sølv og en vissen græsplæne, eller bare en studieplads på Københavns Universitet, så hoppede de ud i vores varevogn nu og her.

Hvem ville ikke tro på sådan nogle flinke fyre, der kune få dig ud af lorten? Sådan kunne man godt forestille sig, at et liv som slave kunne begynde. Rasmus klumme 17 Hvordan gør man et frit menneske til slave? Du skal bruge under to uger, en kold mørk klam kælder og en gruppe mænd, som er friske på at tæve, true og voldtage dine ofre. Hvis dine ofre vil i bad, siger du nej og tæver dem.

Hvis de vil på toilettet, siger du nej, tæver dem og fortæller dem, at du slår dem ihjel, hvis de tisser alligevel. Hvis dine ofre fryser, griner du og voldtager dem.

Og så når de er helt ude af den, giver du dem lidt mad, lidt vand og lidt venlighed. En time senere starter du forfra. Indtil dine ofre kun har en tanke i hovedet. Alt andet er udskiftet med kold frygt og rædsel. Nu vil dine ofre adlyde dig og dine kunder. Betal dine bødler, sælg pigerne, scor kassen.

Det er smart, hurtigt og det giver fandens meget bedre end at arbejde på fabrik i Bulgarien. Jeg er sammen med Oliver i Sofia, Bulgariens hovedstad. Vi er taget herned for at finde ud af, hvad slaver i Danmark egentlig er for nogle mennesker. Det er mange år siden, at Danmarks Radio viste Kunta Kinte, og ingen af os kan helt forstå, hvordan pigerne I istedgade er endt i så sørgelig en forfatning.

Vi er på besøg hos en lokal hjælpeorganisation, hvor mennesker passer på de få piger, som trods alt stikker af fra deres herremænd på Vestens bordeller. Eller som bliver sendt hjem fra lande som Danmark. Og hvis vi vil høre ulækre rædselsfulde historier, er vi kommet det rette sted hen. Vi hører om en pige, som så sit snit til at springe ud fra en låst lejlighed på 4. Vi hører om børnehjemmet, som kører fast business med den lokale mafia, så gangsterne står klar uden for døren på pigernes 18 års fødselsdag, den dag EU's børnehjemsstøtte ophører.

Og vi hører om Vanko One, Bulgariens svar på Niarn , en syg gangsterrapper højt på landets hitlister Vanko One er en af de eneste bulgarer, der er blevet dømt for menneskehandel. Han slap med et par måneder i fængsel.

I Bulgarien kan du bestikke dig fra hvad som helst, hvis du har penge nok, og menneskehandlerne har gyldne tider. Oliver går med på druk. Vi vil drikke al den vodka, der findes i det her land, og så skal vi have fundet en flyver.

Jeg kan mærke min maveklump, og jeg vil af med den. Jeg vil hjem og skrive Robert klumme 18 Så er vi i gang. Det er jo helt fantastisk, hvordan folk har taget imod det her projekt; det er næsten lige meget, hvor jeg kommer hen, så har folk set eller hørt om det, som vi har gang i, og alle reaktioner er bare så positive Selv der, hvor jeg træner, kom der her forleden en ældre dame hen og hev fat i min arm.

Hun ville bare lige fortælle, hvor fedt hun synes, at det er, at vi er tre fyre, der er gået i gang med at med kæmpe for de her kvinder.

Der er også mange af mine venner, der synes, at det er en virkelig god sag, og jeg kan også mærke, at der er mange der ligesom mig ikke har vidst så meget om det her problem… Når jeg fortæller nogle af historierne om de her piger, som jeg hører, er der også mange, der simpelt hen tror, at det er løgn.

De kan slet ikke fatte, at det foregår her i vores lille land. Efter vi var i TV-Avisen sidste uge, er der også mange, der har ringet og spurgt ind til projektet. Der er virkelig mange, der gerne vil vide noget mere, og derfor synes jeg, at det er helt fantastisk at være med til at sætte fokus på det her problem, så vi kan ende med at gøre noget rigtig godt for de her piger.

Armbåndene er nu kommet, og de er kommet i femten forskellige farver. De er faktisk ret flotte, hvis jeg selv skal sige det, så jeg har hel armen fyldt. Man kan allerede nu bestille dem på sms, men jeg vil nu gå i gang med at se, om jeg ikke kan få dem ud i nogle forretninger, så man kan købe dem der. Det er jo være super, hvis der var rigtig mange, der begyndte at gå med dem. Det er jo en god sag. Rasmus klumme 19 Sommeren er kommet til Danmark.

Naser Khader har skrevet til os, at vi har fat i en sag, som ligger hans hjerte nært, og at han og Ny Alliance gerne vil snakke med os om at få ført kampen for hjælp ind i Folketinget. Jeg ved godt, at Ny Alliance ikke er det største parti i landet, og at de nye drenge på Borgen har deres at slås med, men Nasers brev er varmt, og jeg læser det flere gange hver dag. Det er et rimelig kort brev, men det giver mig tro på, at vi kan rykke noget, og det er alligevel langt nok til, at jeg kan forstå, at Ny Alliance vil kæmpe for de handlede kvinder sammen med os, de vil ikke stoppe, så længe vi også har kræfter til at kæmpe.

Jeg er på vej ad snoede gange i en tusind år gammel borg, brændt og genopført, brændt og genopført, til møde med Ny alliance. Jeg har aldrig været på Christiansborg før, og jeg har aldrig været til møde med en partitop. Jeg er sådan en, der bliver bedt om at sætte et kryds hvert fjerde år, og ellers følger de andres love.

Og jeg må indrømme, at jeg har haft mine forbehold over for demokratiets højhellige retfærdigheder. Men lige nu - på vej gennem de gamle gange - kan jeg mærke en respekt vokse i mig.

En respekt for det her samfund. Fuld af gode sjæle, som sejt holder fast i en regeringsform nedarvet fra generation til generation, hvor magtens mennesker må lytte og invitere befolkningen, når vi altså melder os på banen.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at jeg mærkede, at det var min tur til at forsøge at trække verden lidt i den rigtige retning. Jeg fandt mine kampfæller i Robert, Oliver og nogle forbandet dygtige journalister på bt. Vi begyndte at skrive og tale, og de har hørt det på Christiansborg. Engang i mellem er det fantastisk at bo i et lille land. Nu sidder jeg til bords med Naser Khader og Jørgen Poulsen.

Vi drikker fødselsdags kaffe for Ny Alliance, og jeg har taget armbånd med. Blå, røde, gule og neon. Det skal ikke komme an på partifarven. Jørgen Poulsen har i sin tid som generalsekretær for Røde Kors stødt på trafficking-problemet; hans øjne brænder entusiastisk, hans tale er ivrig og bindende, og Naser er bare varm og god, og jeg ved bare, at pigerne nede i Istedgade lige har fået to nye riddere på deres side.

Jeg fortæller om min egen ridder Jytte og om den lovændring, som hun har foreslået, og så taler vi lidt om den afrikanske folkevandring, som den vil medføre, hvis man spørger Pia Kjærsgaard.

Så går vi vist nok i gang med at snakke politik; jeg kan i hvert fald ikke rigtig følge med, men da vi er færdige, vil Ny alliance kæmpe for at vi får en opholdstilladelse på minimum et år til slavehandlede mennesker, og jeg siger farvel til pigernes nye riddere.

Jeg kunne godt tænke mig at snakke med Pia Kjærsgaard om folkevandringer og om gamle danske dyder. Vores gamle demokrati har altid gået hånd i hånd med tanken om, at alle mennesker skal fødes i frihed. Vores forfædre bakkede de amerikanske nordstater op, da de kæmpede med livet som indsats mod slaveri Og selv om vi også havde år med kolonier, så var det da de færreste danskere. Så kære Pia… skal vi gå en tur i Nyhavn, drikke en fadøl og spise en rød pølse og blive enige om, at det sgu ikke er dansk kultur at forstøde slavepiger?

Eller vil du bare lade Naser og Jørgen tage hele slæbet? Jeg giver et armbånd, hvis du ringer. Det er sgu en sej kampagne, vi har gang i nu. Jeg er med, men jeg vil først gerne lige også fortælle om Rasmus' og min tur til Bulgarien. Vi tog afsted for at se, hvor pigerne kommer fra, og så besøgte vi den organisation, som skal tage imod ofrene, når de bliver sendt hjem fra for eksempel Danmark. Det er kun kvinder, som arbejder der. De er alle velsoignerede, pænt nyklippet hår, manicurede negle, mærketøj og modetasker.

Kan huske, at jeg tænker, at det sikkert må være fedt for de piger, som er blevet mishandlet, at komme tilbage i hænderne på nogle kvinder, der udstråler styrke og selvsikkerhed.

Vi begiver os op på 2. Jeg er super spændt; det er nu, at jeg har chancen for endelig at høre om, hvorvidt menneskehandel virkelig eksisterer. Mine øjne sidder på stilke efter at se nogle af pigerne, men der er desværre ikke nogen, eller skal jeg sige heldighvis. Som et biluheld, hvor man stopper op for at se, og når man så endelig får tilfredstillet sine øjne, gyser sjælen og ønsker, at man havde vendt hovedet den anden vej.

Hvorefter billedet brænder sig fast i hukommelsen og derefter ligger sig som et ar på sjælen. Mødet er langt og drøjt, trist og sørgeligt. Hun fortæller blandt andet om en borgmester, der handlede med kvinder, og hvor politimesteren var blandt kunderne. En årig pige var blevet solgt af sin far, og derefter blev hun truet med, at han ville få bank, hvis hun ikke lod sig prostituere.

Bulgariens mest spillede rapper viste sig også at have en finger med i spillet. Føler mig efterhånden total old school og kedelig på den, eftersom det åbenbart er byens største trend, deres kvindehandel.

Vi takker af, for nu skal vi videre til Pazardzhik - en lille by cirka halvanden time fra Sofia. Der hvor en stor del af pigerne kommer fra. Inden vi drager afsted, skal vi lige afregne for vores tolk hos organisationen. Det bliver euros. Og vi kan ikke få en regning, fordi de kan kan tage mod 'velgørenhed'. Vores tolk koster 10 euros i timen, så det er svært at forstå, hvordan det lige er løbet op i mere end det dobbelte.

Vi føler os godt tørret hele vejen op ad ryggen, da vi forlader det dyreste informationsmøde i EU. Nu kan jeg lige pludselig bedre forstå deres dekadence og dyre modetasker. Vi parkerer foran en grå betonblok overhængt med parabolantenner som plakater på en teenagers værelse. Hele vejen rundt om boligblokken er der et massivt bælte af skrald og kattekranier.

Varevogne i miniture udgaver med, hvad jeg er sikker på, er gangstere, som vil myrde os, derefter røve os og til sidst voldtage os, kører skulende forbi. Kigger op på den grå overskyede himmel og forestiller mig skytæppet blive brudt af en bombe droppet fra en B Her er så håbløst, at det eneste, jeg kan tænke på, er at komme afsted væk fra dette gudsforladte sted. Der går ikke lang tid, før en masse interreserede unger i en alder fra år dukker op efterfulgt af bedstemødre.

Jeg gør mig mentalt parat til at blive stenet, men tværtimod, de er enormt venlige og imødekommende. Vi kommer på rundvisning og ser, hvordan deres kloakker er fuldstændig stoppet.

En dør bliver åbnet til kælderen, hvor det sejler i en meter lort. Må igen konstatere, at situationen var håbløs. Kan godt forstå, at der ikke skal så meget til for at lokke de unge piger med de samme drømme, som vi bærer, til at søge lykken uden for landets grænser. En dreng trækker mig i ærmet og giver mig en badmintonketcher i hånden, hvor strengene mangler, og der i stedet er spundet tape omkring ketcherhovedet, og så begiver vi os ud i et slag badminton på herrens mark.

Glemmer tid og sted, indtil jeg træder på en død hund. Så ryger vi videre på den lokale fodboldbane, som er en stor bar plet jord mellem en park af containere, som bliver brugt til beboelse.

Vi spiller for livet og er nu omkring stykker, og trods vores meget forskellige baggrund, så er vi nu enige om at løbe i den retning, som bolden triller, og jeg tænker: Gid det var sådan med vores trafficking-projekt Hvordan kan man få den tanke at plyndre en by, som intet har, for deres unge piger? Troede sådan en mentalitet kun rådede i historiebøger. Det er i hvert fald der, at den hører til. Efter en lang dag ender vi tilbage på hotellet, hvor vi bliver spurgt, om vi har lyst til kvindeligt selskab af manden i receptionen.

Vi takker pænt nej uden den store forbløffelse og går derefter op på vores værelser.. Velkommen til Club Sofia. Med gode menneskers hjælp får vi åbnet et hus, hvor de handlede mennesker kan bo og komme til kræfter, som kan stå klar, når politiet for håbentlig snart får lov til at redde dem Mange penge bliver hver dag sms'et ind til vores indsamling ,og butikker over hele landet ringer ind til vores kampagne for at høre, om de skal give et nap med at lange armbåndene over disken.

Nu sidder jeg så med chefen og lægger armbånd i konvolutter og skriver tak på følgebreve. Mens Robert og Oliver sidder i parken for at se, om det nu rigtig er blevet sommer. Fra kontorets skygge kan jeg så sms'e dem om de rigtige følgebreve. Min chef fortæller mig, at det er rimeligt, at drengene drikker øl i parken, det var jo deres idé, og de har puklet med designet og produktionen osv, så nu skal jeg tænke positivt, og vi sidder og pakker for pigerne og tænk på huset, og vi mangler jo kun breve, og desuden har jeg også den pæneste underskrift i projektet.

Min chef tror, jeg falder for smiger. Dem, der kender mig godt, ved, at det er i sådan en situation her, at min fantasi arbejder bedst. Giv Rasmus Nøhr fast arbejde indendørs på en smuk sommerdag, og du vil se ting, som du ikke trode fandtes.

Smiger kan ikke knægte min frihedstrang, min vilje til blå himmel, kolde øl og sommerkjoler i parken. Kære chefen, hvad om jeg lige smuttede ned på grusbanen på Wodroffsvej og tjekkede de gamle gamblere, om ikke de vil holde en velgørenheds pokerturnering på en græsplæne. Jeg ved, at Gus Hansen er i byen og jeg ved, at han er damernes ven. Eller kære chefen, hvad med om jeg smuttede en tur over i Enghaveparken og researchede lidt om en støttekoncert der?

Jeg kunne lynhurtigt få sat minumum fem dygtige musikere stævne på bænken ved springvandet, ikke noget med frokostudlæg, chefen, bare en flok håndbajere og så kører dialogen, du ved, rock'n'roll??? Min chefen siger, at nu vil hun tænke over det, mens vi lige tager de næste konvolutter.

Og så tænker vi videre på huset og på pigerne og min smukke underskrift, mens sommerdagen bliver til aften og Oli, Robs, Gus og de glade musikanter går hånd i hånd med de københavnske yndefulde, i Nyhavn, Tivoli eller hvor man nu går hen med pigerne på en varm sommeraften — jeg kan ikke huske det! Jeg er ved at lægge sidste underskrift på sidste følgebrev og ved, at at Oli og Robs skal få sms'er fra parken i næste uge. Jeg skal have gang i den koncert, det er ikke nogen dum idé, slet ikke hvis der så også er noget, der skal foldes, skrives på , sendes frankeres gerne løftes og slæbes på, bare det er indendørs og jeg kan holde min første fridag denne sommer, med billedet af mine medkendismusketéer slidende og lidende i mørket, mens vores chef fortæller dem, hvordan man bare skal tænke på mig i solen når, det bliver for surt.

Det er en rock'n'roll-tanke, og med den kom jeg endelig gennem den sidste stak konvolutter. Træt og bleg tager jeg hjem, men misforstå mig nu ikke. Sms efter armbånd, gerne i tusindvis. I morgen er det Robert og Oliver, der har pakketjans. Robert klumme 22 Hej Rasmus og Oliver. Jeg har fået en mail fra en fyr, i der hedder Nicholas inde fra Cirkusbygningen.

Han vil gerne stille den til rådighed, så vi måske kan holde en koncert, der kan give nogle penge til vores indsamling. Hans telefonnummer står i mailen - prøver lige at ringe til ham for at høre, om vi kan finde på noget spændende. Jeg ringer til Nicholas og får fat i en frisk fyr, der virker super flink. Han fortæller mig, at det er plads til mennesker, og så begynder han at komme med en masse gode idéer til, hvordan det hele kan gøres.

Jeg tænker, at Rasmus måske kunne spille - og at Oliver og jeg kunne finde på et eller andet og underholde med. Nicholas fortæller, at der er mange måder at gøre det på.

Han foreslår, at vi måske kunne kombinere noget musik og underholdning, og det lyder jo ikke helt tosset Jeg synes, at det er super fedt, at han har læst vores klummer og er klar til hjælpe. Det er faktisk helt utroligt, hvor mange mennesker der gerne vil gøre noget, det gør mig helt vildt glad. Jeg tænker, at vi tre måske kunne gå i gang med snakke med nogle mennesker, som kunne komme og underholde.

Måske kender du nogen, der kan spille, Rasmus??? Nicholas spørger, om vi har lyst til at komme ind og se et show en aften, så vi lige kan tjekke stedet ud; det lyder som en rigtig god idé. Så drenge, jeg har en plan - vi skal i Cirkusbygningen! Robert klumme 23 Hej Rasmus og Oliver.

Her forleden var jeg til træning på morgenholdet, som vi kalder det. Vi er en fire-fem gutter,der træner sammen hver dag. Han fortæller mig, at han har læst en masse om vores projekt, og at han godt kunne tænke sig at lave et eller andet sammen med os. Jeg tænker, at det kunne være en perfekt ramme for en fantastisk aften, hvor vi i bedste fald kunne samle rigtig mange penge sammen til Safe And Alive og skabe en masse god opmærksomhed for vores projekt.

Jeg ringer til Joe for at høre, om han synes, det lyder som en god ide med Han er helt på. Han har en masse gode idéer til, hvordan det kan køre. Han kan blandt andet sørge for, at der bliver lavet noget lækker mad, som folk kan spise. Han foreslår også, at vi måske holder antallet af spillere på Det lyder helt fantastisk - 30 spillere der hver lægger Rasmus, du snakkede om, at Gustav Hansen er i byen - måske kunne vi få fat i ham Og Rasmus, du er jo selv gammel gambler - du skal da også være med, og jeg har da også spillet lidt rundt omkring.

Måske skulle vi alle tre prøve at se, om vi kan slå nogle af de helt store hajer Gutter, vi skal rykke hurtigt på det her. Lad os få fat på en masse pokerhajer og hvem, vi ellers kender, og så holder vi den fedeste pokertunering, hvor vi hygger og spiser noget god mad. Jeg tror virkelig på, at vi kan skabe en masse opmærksomhed på vores projekt, og samtidig samle penge ind. Jeg går i gang med det samme med at ringe rundt til en masse mennesker, der kan være gode at have med i vores turnering.

Håber I er klar… Rasmus klumme 24 Jeg bliver heldigvis tit spurgt i disse dage, hvad man kan gøre for at hjælpe med vores kamp for handlede mennesker.

Jeg plejer at svare: Snak med jeres kolleger, venner og famillie, skab debat og øg fokus. Lige nu gælder det om, at vi i Danmark får en fornemmelse af, at rigtig mange danskere faktisk bryder sig om, hvad der sker med de ulykkelige mennesker, og at vores politikere ikke længere må vende deres blinde øjne til På slaverne og tag så stilling, mens jeres vælgere kigger på jer.

Jeg vil gerne fortælle om gode gamle Gus Hansen. Gusse var blandt den lille flok københavnerdrenge, som jeg rejste rundt med i 90'erne. Dengang der var noget, der hed 'The Danish Backgammon Boys', og dengang vi alle sammen var piv hamrende stuck, med gyldne mellemrum, og måtte låne hinandens shorts for at holde varmen. Men der var altid mindst en af os, der havde kassen, så vi klarede den med hiv og swing og ønskeprocenter.

Gusse var klart den vilde dreng i flokken - enten god for en million eller også var han stuck for en million - det var meget svært at mærke forskel. Altid glad og ved godt mod med en evig tro på, at det jo nok skulle gå, så længe bare spillet var i gang.

Omkring gik Gusse og jeg stuck samtidig, og mens jeg denne gang fik nok for altid og drog hjem til Danmark for at gå i kokkelære, rykkede Gus til Las Vegas og begyndte at spille sig op for Gud ved hvilken gang - denne gang ved pokerbordene, som, han mente, ville få en fremtid. Nogenlunde herfra kender mange historien. Gustav blev Gus - en af Las Vegas mest vindende pokerspillere og verdensberømt i verden, og jeg blev ikke nogen særlig god kok, men alligevel kendt af min mor for en fantastisk crepe suzette.

Det var først senere, at jeg avancerede til hjemløs vagabond og gademusikant. Anyways, vi holdt kontakten på tværs af Atlanten, og Gus var den første, der holdt op med at grine af mine drømme om at blive rockstar og bakkede sine fornemmelser op med stiftelsen af et pladeselskab, legendariske 'Rec og Kort', som desværre ikke havde timingen med sig, da Gus lagde ud med at signe 'Det glade pizzabud.

Amerika skreg på deres pokerstjerne, og Gusses og mine veje skiltes atter. Det er mange millioner dollars siden nu, og jeg har endda fået et sted at bo og alt muligt,sådan et rigtig rockstjernehyl, hvor de gamle gammondrenge engang i mellem kan mødes, ryge cigar og snakke om, hvor fedt det var at være STUCK!! I New York i vores unge dage. Robert, på vores sidste møde besluttede gammondrengene med Gus Hansen i spidsen at gå ind i kampen og arrangere en pokerturnéring - som Gus siger: Hvis man kan være pigernes ridder og rense de kendte samme aften, så er det svært at sige nej.

Så Robert og Ollie, I må få jeres filmstjerne og supermodel — kolleger på banen, så er vi game en nat på Cafe Ketchup! Rasmus klumme 25 Kim Larsen har ringet til mig Det er mindre end en uge siden, at jeg sendte mails til mit pladeselskab, mit bookingbureau og mine gamle musikervenner, om at Cirkusbygningen har åbnet manegen, og at jeg skal bruge al den hjælp, der findes i dansk showbizz, så vi kan få et ordentligt støttebrag fyret af.

Da jeg var teenager og stadig boede hos min mor, brugte jeg det meste af min tid på at spille guitar med et jugoslavisk nationalistheavytruck coverband og på at være forelsket i Rikke Jensen, som til gengæld kunne synge News og var vildt forelsket i en eller anden idiot, som kunne knallert og var meget tæt på at have kørekort. Mit eget kørekort lå meget langt ude i fremtiden, så for at kompensere begyndte jeg at sende Rikke hemmelige digte om blomster og fordelen ved pedalkraft, og for ligesom at gøre min poesi mystisk og dyb underskrev jeg altid mine cykelfloradigte med 'Selveste-Sumsar' og følte mig meget snedig.

Måske var det fordi, at paringen mellem cykler og blomster ikke er frugtbar; måske synes syngepiger fra Vesterbro, at digte generelt er lamme, eller måske var 'Selveste-Sumsar' bare en for hård nød at knække for søde Rikke - i hvert fald nåede knallert-idioten at få sit kørekort, uden at jeg kom så meget som i biffen med min første kærlighed. Omkring her vil en del læsere sikkert begynde at tænke, hvad kim Larsen, Cirkusbygningen og de danske slaver mon har gjort, siden de skal slæbes ind i en historie om mit gamle blødende hjerte.

Tingen er den, at jeg ikke gav op. Jeg satte mig for at lave musik til mine digte, eller det vil sige, jeg stjal mit gymnasium- bands jugoslaviske motorcykelhymner. Sange om følsomme balkantruckere der har sat ild til deres sidste firehjulstrækker, sange om hunde mistet på ensomme rastepladser mellem serbiske bjerge, sange som har medrevet tusinder af store mænd med skovsnegl og cowboy-veste ganske få år ,før de drog ud i europas blodigste borgerkrig - dem oversatte jeg til cykelhyldest -oder og blomstrende teenage-serenader.

Og så blev jeg koncertarrangør. Sammen med mit band lejede vi loftet på min mors skole, lavede vores bandnavn om til 'Gratis Tequila' og hængte plakater op over hele Nørrebro. Så tømte vi København mellem Skt Hans Torv og Vibenhus Runddel for vejarbejds-lygter og endte med den fineste oplyste scene til den mest illegale fest, som Nørrebros unge havde holdt, siden Warriors tævede Grønjakkerne på Balders plads. Rikke Jensen kom også, og hun kunne godt lide sangene og syntes, at det var vildt, det var mig, der var 'Selveste-Sumsar'.

Hun havde ellers lidt troet, at det var hendes sanglærer, som vist var bøsse, men nu havde hun altså fundet en rigtig kæreste, som var pilot, og det var det. Men sådan blev jeg altså koncertarrangør, og havde det ikke været for Rikke Jensen og mænd med skovsnegl, havde Danmark ikke oplevet fantastiske DM I ROCK, som vores illegale skolefester udviklede sig til, efterhånden som Københavns vejarbejdere begyndte at låse deres advarselslygter fast.

Nu sidder jeg så og læser mails fra musikere, jeg enten kender lidt, meget eller slet ikke, som alle sammen gerne vil hjælpe med at lave en god aften i Cirkusbygningen. Og det er rørende og svært ikke at være glad. Tak for hjælpen Nik og hils Jay og Nexusdrengene og sig, at jeg vil opfinde et helt nyt håndtegn til dem, som betyder, at I er de fedeste popstjerner i verden, tak Big Fat Snake og Szhirley, fordi I endnu engang vil sprede glæde - og Clemens og TV2 og Louise Hart og One Two og Tim Christensen; jeg er ked af, at datoen ikke står til at rykke, men tak for støtten.

Det var så godt at de gentog det sammen med hans kæreste. Jeg var i Finland og skulle selvfølgelig prøve saunaen. Da jeg troede jeg var alene småblundede jeg, men vågnede brat op, da jeg mærkede en hånd på min pik. Han spurgte om jeg havde lyst til lidt fræk sex. Igennem lang tid har han beundret hendes store røv, og da han en dag virkelig får lov til at udnytte den tager han chancen.

Gik han for vidt. Det er op til læserne at bedømme. Jeg gik med aviser og skulle en dag op til "millionærvillaen". Her mødte jeg 2 søstre på 16 år. Vi hyggede os, med samtidig fik jeg også fortalt deres forfærdelige historie. Hun havde "lånt" af kassen, men altid betalt tilbage hurtigt igen.

En dag opdagede hendes arbejdsgivere det, men ville vente med at afslører hende, til hun ikke kunne "bunde". Da dagen kom var "lånet" løbet op på ca. Læseferie og vejret er lige til en strandtur. Måske møder han nogle han kender. Faktisk vidste han jo godt, at vennen ville til stranden, men vidste han også, at han tog sin søster med - og en ven mere. Vidste han, at de plejer at være nøgne sammen, og at de gerne vil have ham med i legen. Det hele startede med en annonce i "Den Blå Avis": Længe går der og en dag får de en opringning og hvad sker der så?

Ja læs selv videre!! Parets lille besøg under bruseren udviklede sig, for paret i den tilstødende kabine kunne følge med i legen, til fælles inspiration Han begynder stille at bide hende, efter at han havde set hende intenst i øjnene. Var det nu noget hun brød sig om eller var der lukket. Konen skulle til julefrokost. Han var lidt nervøs, da hun var en rigtig flot kvinde og altid blev så kærlig når hun fik noget at drikke.

Men da han skulle hente hende, stod hun og gyngede på fortovet med en anden dame, de skulle lige køre hende hjem. Han var nød til at følge hende op, så det endte med en godnat øl hos hende? Som hun sad der i toget, kunne han se hendes strømper Hun åbnede jakken inviterende?

Kaylie er en 15 årig skønhed, jeg 17 år godt vil score. En dag vi på hendes initiativ er alene, begynder hun at kysse mig, men afviser at gå videre. Det gør jeg alligevel, og Kayle føler både smerte og lyst.. En helt tilfældig dag skal han ned og handle. I en bil sidder der 2 piger, og det ser ud til, at de snakker om ham. Da han kommer ud af butikken bliver han kaldt an og inviteret på en køretur. Hvor, hvornår og hvordan den endte, tjae - læs selv: Historien er næsten kun et resume. Min genbo er en flot gift kvinde, som er noget ældre end mig.

Men hun vil gerne have mig alligevel, hvorfor mon? Birthe hørte ikke noget. Hun stod og kiggede ud af vinduet. Og pludselig fik hun en ubehagelig fornemmelse af at nogen kiggede på hende, og det hun havde ret i.

Bagved hende stod Niels den lokale landsbytosse. Vil du vide mere, bør du læse den selv 2. Pia er blevet fuld og bliver kørt hjem af en taxa. Heldigt for taxa chaufføren, at han hjælper hende ind. Pia bliver nemlig altid så liderlig når hun er fuld? Her fortæller en mand om sin sex debut som 15 årig og hans ungdomsminder.

Sankt Hans aften år på Bakken vil jeg ikke glemme. Der var en fyr,som var vild efter at komme i bukserne på mig. Men var det gengældt?. Find selv ud af det. Telefonen ringede på en dårlig dag. Da jeg tog den blev jeg bedt om at tage alt mit tøj af. Derudover skulle jeg tiltale stemmen i den anden ende Herre. Inden jeg vidste af det, stod der pludselig en person bag mig og jeg nåede ikke at se, hvem det var, for jeg fik et tørklæde for øjnene. En lille fantasi om mig, min kæreste og et gods på Fyn.

Et dejligt værelse med en stor himmelseng er bare en af ingredienserne. En weekend kan jo bruges på så mange måder, det kan både kvinder og mænd jo også. Jeg vil ikke ødelægge fornøjelsen ved at læse historien her, I må selv læse jer til resten.. Eva og Per er taget på en rejse med skib. Deres forhold har ikke været for godt, men de håber at rejsen kan bedre det.

De møder en gammel bekendt af Per og det udvikler sig, men til hvad tror du.? De havde chattet igennem et halvt år, da de skulle mødes. De kom ind på emnet sex og pludselig ville hun have noget? Hun cyklede gennem parken og så en mand som stod og fremsagde vers oppe på bakken.

Han tog sig selv i skridtet og hun blev som hypnotiseret. Hun satte cyklen fra sig og gik op ad bakken mod ham. Det var længe siden hun havde fået pik. Jeg tror nok at de fleste par genkender det, som denne lille historie handler om. Nemlig, når man først får børn, så bliver sexlivet meget nemt rutine. Det bliver der gjort noget ved i historien - og børnene kommer først sent hjem næste dag. Hvad gør man når filmen man ser i biografen bare er vildt spændende og man bare sådan skal tisse.

Så venter man selvfølgelig til der bliver pause eller gør man. Sara har indvilliget i at give 3 år af sit liv til en fremmed mand. Han har i de 3 år fuld råderet over hende. Men hvilke 3 år. Han havde altid kikket meget efter Rikke. Men havde aldrig haft modet til at gå hen til hende. Da han en dag så hende sidde alene, tog han mod til sig, og det kom han ikke til at fortryde.

Det er blevet sommer, så Peter og Bo vil gerne på cykeltur. Det må de imidlertid ikke alene da de kun er 14 år. Peters storesøster Louise tager derfor med dem. Det kommer der især for Louise og Bo nogle dejlige drømme og oplevelser ud af. Efter at have været til fødselsdag hos en god veninde, en slags Kirsten Giftekniv, havde jeg mødt en stille men køn pige.

Hun ringede et stykke tid efter til mig, Hvor hun havde fået mit nummer fra. Jo fra Kirsten Giftekniv. Hun tilbød, at hjælpe mig med mine lektier, og at jeg kunne sove der. Jeg er en ung mand på 22 år, der lige er blevet færdig med at læse idræt; men inden jeg skulle ud at rejse, ville jeg lige tjene nogle penge først, så jeg fik et arbejde på en skole som vikar. Han møder en pige, der er til urinsex.

Det tænder ham - og det må prøves. Hvis du vil vide, hvordan det spænder af, må du læse historien. Hun kunne ikke forstå, hvorfor hun var spændt op i et X, og hvad hun skulle straffes for. Hvad var det hun ikke kunne huske og fandt hun ud af det.

Jeg møder dig i en bar. Du ser dejlig ud. Vi må bare have hinanden. Min kæreste og jeg har i flere år haft et heftigt og udviklende sexliv og vi syntes begge om at eksperimentere Jeg var en tur i København og kiggede på sexbutikkerne Og pludselig endte jeg i homobutik Vil du vide mere, bør du læse den færdig selv. Han er kørestolsbruger, og en dag efter genoptræning dukker hun op. De har kendt hinanden i et par uger, og det udfolder sig hurtigt til et hedt sammenleje.

Jeg holdt nytårsaften - en stor fest. Smokingen var taget frem ligesom værtrollen var pudset af. Jeg havde kun været kæreste med min kæreste i 3 mdr. I nat ville hun have sex under festen. Vi endte på badeværelset, da det var det eneste ledige rum Til en julefrokost, måtte han køre en 17 årige pige hjem i en taxa, da hun havde fået for meget. Mens han klæte hende af fik han en ide Mon hun ville opdage noget? Solvej er taget på sexkursus i sommerferien, hos en ældre gift mand.

Han vil lære hende om sex mv. Følge Solvejs oplevelser og hvordan hun hurtigt bliver modigere. Vi var på vej hjem fra Firenze, hvor vi havde været, fordi vores far er meget historie interesseret.

Vi havde fået overtalt vores forældre til at købe en soveplads til os. Der var ikke megen plads, og da det godt kunne være koldt, spurgte min søster mig, om hun måtte komme ind under tæppet. Tror du der skete noget? En mand på 42 år fortæller om hvordan han og hans kone afprøver nye grænser i deres sexliv og nu er de nået til SM og bondage med rollespil, hvor konen skal være ludder og han selv kunden, Og dette udvikler til nogle utrolige oplevelser for dem begge.

Det hænder, at væggene på hotellet er så tynde, at naboernes aktiviteter kan vække selv de mest trætte. Måske bliver de også inspireret til at gøre en indsats selv. Jeg havde mødt en kvinde på nette som jeg nu skulle møde. Hun skulle tilbringe week-enden hos mig. Hun bad mig om at opfylde en af sine sexfantasier. At blive taget af fremmede mænd som hun ikke kunne se.

Den fantasi kunne jeg godt hjælpe hende med. Et par leger herre og slave, eller gør de. Han er på arbejde, da han modtager en sexet SMS besked fra sin kone- Han går med på legen, og finder ud af hvordan SMS beskeder også kan bruges.

Hun blev pakket ind i plasticfilm selvom hun skulle tisse. Han kom i hendes mund, imens det løb ned af benene på hende? Jeg have lige skiftet skole og skulle til at lære nye kammerater og lærer at kende. Der var specielt 2 af lærerne, som jeg lærte at kende på en lidt speciel måde. Tanja tager et smut i solariet. Den syntetiske atmosfære af sol og sex giver hende lyst til pik. Skal hun onanerer der under de glødende lamper? Når man ligger i badekarret og gør sig klar til en hyrdetime eller to med manden i sit liv, kan tankerne gå tilbage til den første gang.

Hvordan var det nu det var -- hmmmmm - rart. Hun er 15 år da hun begynder at interessere sig for sin lærerinde og hun beslutter at hun vil have hende og hun er vant til at får sin vilje og så sætter hun sin plan i gang og det ender da også med at hun får sin vilje og lærerinden sætter hende ind i den smukke verden for lesbiske 2. Jeg var blevet inviteret til fest hos en kammerat. Det var ikke første gang, jeg besøgte ham. Der var især en pige, som jeg havde et godt øje til.

Hu havde et virkeligt sødt smil. På et tidspunkt er jeg nødt til, at gå udenfor pga for megen røg. Hun fulgte med mig. Da vi kom tilbage kunne vi ikke holde fingrene fra hinanden. Fyren finder sin elskovskvinde på Træfpunkt , hun er fræk, pikant og ekstremt pirrende. Fyren her bliver på ingen måde skuffet, da han finder ud af at kvinden er dominerende og krævende? Denne fantasi er skrevet af to elskende, som længe havde drømt om at få en hel nat for sig selv.

Hidtil havde de stjålet sig til at elske på tidspunkter og steder, hvor de troede sig sikre, men altid frygtede opdagelse. Han har mødt Tanya i regionaltoget. Hun er en sød og lækker pige på 15 år, men han er 14 år og har ikke mange erfaringer med piger. Da de sidder på hendes værelse, spørger hun ham pludseligt, om han har tungekysset en pige før. Han nikker, og snart har han Tanyas tunge i sin mund.

Hun vil vide, om han har været i seng med en pige før, og da han må sige nej, er det optakten til, at hun forfører ham. Tanya er god til at hjælpe en debutant, og snart ryger tøjet af - stump for stump 2. Hun var vist ude på noget. Havde selv lagt kraftigt an på fyren, og spørgsmålet er så, om den situation, hun nu befinder sig i, er så ubehagelig endda Tænk, hvis der kom nogen forbi. Charlotte skal til firmafesten, men kæresten er ikke vildt begejstret, da hun bliver godt?

Til festen danser hun med sin ledere, som snart for? Nu må hun ha ham og spørge om de skal finde et andet "sted". Da jeg var færdig med at lave en studieopgave sammen med en ven, kom min kæreste på besøg. Hun vidste ikke, at min ven var der, og hun begyndte at lægge op til mig. Jeg besluttede mig for at give hende bind for øjnene og lade min ven være med i legen, uden at hun vidste det.

Læs om Heidi - en pige der har haft en meget streng religiøs opdragelse, der aldrig har fået orgasme før - der bliver bortført og bundet i en skov midt om natten.

Hun lægger sin blonde g-streng foran ham på dugen inde i restauranten. Han smiler og glider ned under bordet, gemmer sig bag lange dug. En, to, tre fingre presser han op i hende, imens han slikker hende.

Denne historie er fra en sand oplevelse fra mine unge dage i København først i 90´erne. Jeg havde i længere tid besøgt en professionel herskerinde i midtbyen og ved vores sidste møde havde hun virkelig indviet mig i toiletslavens rolle. Desværre fik jeg aldrig mødt hende igen, jeg havde skrevet et brev til hende jeg ville have med, men hun var stoppet. Hvorfor lærte jeg aldrig. Hun var som forsvundet fra min verden.

Brevet jeg havde i min mappe i adskillige år mens jeg venter på svar fra min Madame Sophie, brevet lød således. Et rigtigt "loveletter" Dejlige tanker nedfældet på blankt papir. Fantasi og ønsketænkning i en dejlig blanding.

Kan læses af alle. Jeg havde aftalt med naboens datter, at jeg skulle hjælpe med at male hendes værelse. Imidlertid var hun interesseret i noget helt andet.

Kan du gætte hvad det var?. Han skulle vise den nye praktikant rundt i frimaet. Det viste sig at det var en rigtig flot 17 årig pige.

Da hun er ved at falde ved en af maskinerne, når han lige at gribe hende Der bliver han enig med sig selv, hun skal have "den". Han viser hende damernes toilet, da de alligevel ikke er på arbejde den dag. Min kusine havde til en julefrokost spurgt om jeg havde en cd-brænder, for der var nogen cd'er hun gerne ville have brændt.

Selvfølgelig havde jeg en brænder, men da hun kom endte det med noget mere, for kors hvor var hun fræk. Hun sidder og chatter, optændt på lir. Så får hun kontakt, og da afstanden ikke er for stor, aftaler de at mødes. Mon det går godt? Han sidder på sit arbejde og surfer lidt på nettet. Han kommer ind på en sexchat, og logger sig på som "Blowjob ". Efter lidt chat, bliver han kontaktet af "Q32kbh".

De aftaler at mødes i skoven, i Holte? Vi havde talt om at dele vores seng med andre. I aften ville min kæreste overraske mig. En brunette var kommet med. Hun var min herskerinde. I dag ville jeg få alle mine ønsker opfyldt. De sidder på en bænk og får en øl hver. De kysser hinanden og zap så befinder de sig i en tidslomme, hvor tiden står stille for alle andre end dem.

Zap - var det hele en drøm eller ligger der mere bag. Han har noget på ham, som kan ødeløgge hans liv i den lille by. Men hvis han nu tilfreds stiller ham, holder han sin mund. Men så dukkede hans logerende op. Jeg lå og onanerede i min have, da jeg opdagede, at der var en lille sprække i vores plankeværk. Jeg opdagede, at nabokonen stod og så på. Det tændte mig, og fik mig til at tage kontakt til hende. Efter en god middag med vennerne, skal man selvfølgelig også have dessert, og hvad er mere naturligt som dessert, end sex sammen med gode venner.

Den novelle, du nu skal til at læse, omhandler en ung mands første forhold til en anden mand. Han var taget på ferie med sine forældre, men da det ikke var muligt at få et værelse med 3 senge, må hvor unge ven dele værelse med en anden fyr. Det kommer til at udvikle sig, da det viser sig, at fyren er biseksuel.

På vej til Aalborg i toget møder jeg en dejlig dame. Mellem Odense og Middelfart tager en bestemt person ved os. Jeg var på et weekend kursus, og vi var fem mand der var ved at være rystet godt sammen. En af aftenerne ville vi se på byens natteliv. Inde på et værtshus kom en usædvanlig tyk mand hen og spurgte om vi ville tjene nogle penge.

Hvad tror du vi skulle gøre for pengene? Han er på vej til en uge i sommerhus på fyn, da han møder to piger på vej til festival i Ringe. Pigerne har ikke tænkt på, at festivalen først er en uge senere, Hvilket giver dem et problem. Det har han imidlertid en løsning på, idet han inviterer dem til at bo i sommerhuset mod at de gør nogle små tjenester. Han ville være god ved sig selv, og købte et solkort til det lokale solarie.

Hvad han ikke vidste var at ejeren kunne følge med i hvad der foregik i kabinen Hun skulle have taget mål til noget tøj, og havde fået lov til at lege lidt med designeren Eva. Eva spænder hende op med armene over hendes hovede, hun pirrer hende? Jeg ser på dig, mens du kigger ud af vinduet. Hvor er du dejlig. Jeg går nu hen til dig, og du vender dig om, mens du gør små bevægelser med underlivet.

Jeg knapper nu din skjortebluse op. Sådan begynder denne lille søde historie. Et par der begge var kørt trætte i deres ægteskab, søgte nye oplevelser på nettet. Manden fik hurtig kontakt, og måtte kører km for at møde kvinden. Her starter et helt nyt kapitel af mandens sexliv, han aldrig troede muligt. Jeg er langturschauffør og på en rejse til Italien fik jeg uventet følgeskab af 2 piger som gerne ville med.

Men de måtte betale for turen? De er soldater kammerater og tilbringer en hel del tid sammen. En dag tager han mod til sig og invitere hende hjem. Han står midt i opvasken, der fylder det meste af køkkenet, da det ringer på døren.

De var begge tændt. Hun sagde "hvis du venter skal han få". Men han kunne ikke vente mere, nu skulle hun have "den", og han fandt snoren frem. Jeg var på besøg hos min og hans nye kæreste, Dorte, i deres sommerhus. Væggene var papirtynde, og jeg kunne høre alt, hvad de lavede. Der blev onaneret en del i den uge, men læs endelig mere selv. På lofter rundt omkring gemmer der sig mange ting, som helst ikke skal se dagens lys igen. Sådan også for denne lærer, der for mange år siden var med i et Rapport.

Hvem mon udnytter situationen..? Jørgen har set sig lun på Majbritt, under julefrokosten. Senere da hun er blevet godt beruset, får han hende ud på dansegulvet, og dansen ender på kontoret. Hele familien samlet til fødselsdag i Bangkok. Mors ødselsdagsgave til far blev smagt og udnyttet, alle fik glæde af "gaven"? Han skal deltage i 'Copenhagen Marathon' og har udset sig et lækkert skår med de rigtig former, som han vil følge i diskret afstand.

Mon hun opdager ham, og hvad mon det ender med. Han skulle hente nabo konen fra en firmafest, da hendes mand var på kursus. På hjem vejen skulle hun tisse, og de kørte ind på en resteplads. Hun var så beruset at han måtte støtte hende mens hun.. Pludselig skete der noget. Titelen på den historie du nu skal til at læse er 'Morgenstund i familien',og den omhandler virkelig, hvad der sker i familien inden de skal afsted på arbejde og skole.

Tina er lige kommet hjem fra en af hendes natlige rideture, da hun hørte nogen komme ind i stalden. Det var 2 mænd og hvad de havde i tankerne var ikke svært at se. De har mødt hinanden på chatten. Chatten om sex, og skal nu mødes for første gang. Her starter kvindens fantasi, hvor hun får opfyldt sine dybeste drømme, og mere til.

Parret lægger sig til rette på en solfyldt plet i Søndermarken, hvor en par også havde fundet sig en plads. Parret er dog ikke kun kommet for at nyde solen, de vil også nyde at have publikum 3. Jeg havde ventet hele dage på at han skulle komme, og da han kom begyndte han at slikke mig med det samme han kom ind for døren, jeg slikkede ham til udløsning.

Efter middagen sagde han at han havde en overraskelse til mig og hentede en pose, deri var der et tørklæde som han bandt om midt ansigt, hvorefter han bandt mig til et bord, og da han begyndte at knippe mig fandt jeg ud af hvad overraskelsen i virkeligheden var? De mødes på banegården og kan ikke holde fingrene fra hinanden.

Siden tog de hjem til hende og forsatte. Det var vor kontorafløser, som havde fundet mig og var gået i gang med sin yndlingsbeskæftigelse. Alle viste, at hun havde en god appetit på mænd, så jeg blev ikke forbavset, da jeg opdagede, at det var hende.

Med den brandert jeg har på, får du aldrig den op at stå", sagde jeg. Jeg var blevet kaldt ud til en kunde, fordi en af deres pc''''er gjorde knuder. Det viste sig, at det var en af kontordamernes. Men hvad var det, da jeg lå under bordet og baksede med maskinen kunne jeg se, at hun Han sad og hyggede sig med en pornobog og sig selv, da hans lillesøster pludselig stod i døren. Hun var blevet ophidset af at stå og se på ham, så de begyndte at "læse" bogen sammen. Senere begynder de at udforske hinanden, og det hele udvikler sig 3.

Efter festen sad to gutter tilbage med deres lyster. Sammen blev de enige om at "alting skal prøves mindst een gang før man ved om det er noget man kan li' ". De gik i bad, vaskede hinanden og følte sig frem I en mørk port på nørrebro, blev han antastet af to mørke fyre der ville ha' hans penge. I stedet fik de pik, og blev tvunget til at sutte og slikke, roller bliver byttet og den antastede får også lov at lægge krop og mund til? Ville du kunne modstå fristelsen, hvis en smuk ung pige bad dig oplære hende i elskovens glæder.

Det kunne denne fyr ikke, så derfor aftalte han med hende, hvornår de skulle mødes første gang. Jeg skulle ordne loft, for en kunde sidst i fyrrene. Jeg var på det tidspunkt selv 22 år, og mine kollegaer havde fortalt mig om ham. Det jeg kom til at opleve, mens jeg opholdt mig hos ham tændte mig virkelig.

Efter at min kone havde givet sin veninde en tur i afsnit 1, var det nu min kones tur til at nyde. Hendes veninde begynde at røre ved hende og inviterede mig til at være med. Han var lige blevet sminket som den dame han følte sig som. Imidlertid sagde sminkøsen "Du ligner en luder". Det gav nogle ideer, som skulle afprøves!. Han havde længe kigget sultent på sin engelske svigerinde. Hun var sygeplejerske og vidste alt om anatomi. Hun var også god til at lære fra sig?

Hun har modtaget en stor pakke med posten på sit arbejde. Den indeholder noget rødt nissepigetøj, som hun bliver bedt om at tage på, men der var mere i pakken. Hvad mon det var. Da jeg var på kant med mine forældre blev jeg sendt på sommerferie hos min tante. Hun lærte mig sider hos kvinder som aldrig glemmer.

Efter et tip fra basserne fik soldaten fed fisse og penge til hjemrejsen? Min udenlandske penneveninde, som jeg havde kendt i mere end 5 år, inviterede jeg på interrail. Det var for at vise hende nogen af Europas seværdigheder, men også for at hun kunne få trænet fremmedsprog.

Der skete nu også, og det er især det historien handler om, helt andre ting, men dem må du enten forestille eller læse dig til.

Han holder en lille fest, i sin lejlighed. Der fortæller en af hans veninder, om en fræk oplevelse hun havde dagen før. Dette tænder ham, og får ham til at udtænke en udspekuleret plan, som han sætter i værk? Da hun kommer hjem fra arbejde er hoveddøren mod forventet låst. Er han ikke hjemme?. Hun låser døren op og hører lyde inde fra stuen. Da hun forsigtigt kigger ind ser hun sin kæreste nøgen og godt i gang med at onanere?

Hun ringer til mig en aften og siger: Kører du ikke herover? Hun bor i Jylland og jeg bor på Sjælland. Der er næsten gået tre timer nu, jeg er 10 km fra byen. Min pik vokser bare ved tanken. Hun var blevet ophidset af at stå og se på ham, så de begyndte at "læse bogen sammen. Senere begynder de at udforske hinanden, og det hele udvikler 3.

Det var en varm sommer aften, så han hoppede i seng nøgen. Hans stedsøster kom ind i hans værelse, og ville lege doktor.

Men hvad siger en dreng på 11 til, at hans stedsøster på 15 vil lege doktor?. Hun har mødt en mand, som hun bare må lade sig underlægge. Kommer hun derfra tilfredsstillet eller var det hele noget møj. Polakken der havde givet godnat øl, var flink, men hans hånd gled længere og længere op ad hans lår, og lå nu på hans pik Jeg havde talt med min elskerinde om at det kunne være spændende at være sammen med både hende og en af hendes veninder samtidig.

Da min elskerinde kom på besøg i dag havde hun taget en veninde med, og det blev ikke kedeligt. Hvis I vil høre mere om Felipe og hans sexliv, samt hans venners, må I selv læse selve historien. Du står der klar foran mig. Klar til at modtage mig. Men hvad er det der foregår og finder vi nogensinde ud af, hvem han var.

Et slag poker en sen nattetime med en tørstig chef, udvikler sig til gennemknepning af konen. Kan hun tage dem begge i samme hul? De har et lille spil sammen, de elsker at lege. Han forestiller en treng far, og hun er hans uartige datter. Hun har varmet op til det hele dagen, da hun ringer til ham på kontoret og fortæller, at hun har været uartig. Spændt skynder han sig hjem, hvor hun allerede ligger klar i soveværelset.

Da han kommer ind til hende, ser han straks, at hun har klædt sig som en lille pige, og da han kommanderer hende til at tage trusserne af, opdager han, at hun har barberet alle kussehårene af, så hun er helt glat, som en lille pige. Hun erkender, at hun har onaneret, og som straf må hun indkassere en endefuld, men dermed slutter legen ikke. Han har haft en del kærester på hans egen alder, men har altid fantaseret om at være sammen med en erfaren kvinde.

Vil det lykkes for ham og er det nu så godt som de siger. Jeg havde været til fest, men var blevet fuld, så derfor ringede jeg til min søster, der er to år ældre.

Hun kunne nemlig hente mig i bil. Da vi kommer hjem skal jeg tisse, men falder desværre i søvn. Jeg vågner ved, at min søster spørger mig, om jeg ikke snart er færdig. Ja hvad er det hun ser.? Han sidder og chatter på nettet, da han får kontakt med 2 piger der viser sig at bo tæt ved ham. De udveksler sexfantasier, men pludselig svarer pigerne ikke. I det desperat forsøg lykkedes det han at få deres tlf. Han ringer og de aftaler at mødes. Den store dag kommer, pigerne ville prøve at; 3.

Hun er 15 år da hun begynder at interessere sig for sin lærerinde og hun beslutter at hun vil have hende og hun er vant til at får sin vilje og så sætter hun sin plan i gang og det ender da også med at hun får sin vilje og lærerinden sætter hende ind i den smukke verden for lesbiske 3. Enlig mor tog en beslutning om, at hun og børnene skulle på ferie i år.

Hun begyndte nu at dagdrømme om, hvordan det ville "gå" med de græske guder. Efter ankomsten de fik deres telt, og hun kiggede rundt for at se, om der var enlige mænd, men hun blev snydt.

Den eneste som viste interesse for hende var?? En mand på 27 år fortæller om en pragtfuld oplevelse han fik sammen med en kvinde, som han tilfældigt kom til at chatte med på nettet. De aftalte at mødes en mandag aften. De går i sex bio og så sker der ellers ting og sager, både i biografen og på hotelværelset. En dag finder hun ud af at lege dem med sin bror, det bliver også ham som kommer til at lære hende alt om sex. Den 13 årige dreng har sin fætter på besøg. Hans fætter Jan holde ferie hos dem i en uge.

Tidligt den første morgen vågner han ved at han mærker en stiv pik op af sit lår. En drøm gik opfyldelse, da jeg kom ind i butikken. Hun kiggede på mig. Pludselig kom hun hen til mig og gav mig sit visitkort. Hun inviterede mig til at besøge hende næste dag. Vil du vide mere må du hellere læse den færdig selv 3. Pia har besøg af sin veninde Joan. Pia savner sådan sin mand Paul, men kan ikke rigtigt opfylde hans behov.

Hun kunne godt tænke sig at overraske ham. Joan spørger derfor om de nogensinde har tænkt på at være have en 3 personmed i sengen. Det ser imidlertid ud til at Paul har haft de samme tanker. Sara har indvilget i at give 3 år af sit liv til en fremmed mand. Han har i de 3 år fuld rådighedsret over hende. Første gang jeg rørte ved en fisse og prøvede at kneppe var sammen med min kammerats søster. Hun var god, men der var en anden som var endnu bedre. Hvem mon det var. Klæder skaber folk siger man, men kan klæder også snyde folk?

Han har set efter en bestemt pige i et stykke tid. Endelig får han kontakt, bliver det en happy-end - eller? Helle er alenepige og skal i aften se en erotisk film i tv. Oplev her hvilken scene der fik Helles underliv til at krible. Min kærste har gennem længere tid "tændt" mig, ved at fortælle hvad en anden pige ville kunne gøre ved mig.

Jeg havde skrevet sammen med en anden pige i et par måneder, og vi aftale at mødes i et sommerhus. Det blev begyndelse til helt nye dejlige oplevelser. Denne mand tænker på at få sin røv udblokket, sin krop pisket og sine brystvorter behængt med klemmer og kæder. Når ens kammerat tager en med på bar, og servitricen viser sig at være en erfaren stripper, og man bagefter bliver bedt om, at køre hende hjem.

Hvad mon man så stiller op, når hun stadig er uforløst. Vores ven her vil da gerne hjælpe, men hvordan? En ung pige belurer en nøgen mand som bor overfor hende. Hun er meget fascineret af ham og en dag så sker der noget. På chatten mødes mange efterhånden første gang. Denne mand møder sin drømmepige - eller er det pigen han er interesseret i. Svaret blæser i historien. Hun skulle holde ferie med sin 15 årige datter og ville overraske hende med at komme tidligt hjem.

Datteren lå og solede sig Og blandede følelser startede i moderen. Jeg hentede min kæreste fra arbejdet midt om natten. Vi kørte ud på en parkeringsplads. Vi havde længe talt om at? Denne nat ville vi prøve det. Det varede da heller ikke længe, før en anden bil parkerede lige bag os. Efter et stykke tid, åbnede de døren og 2 nøgne mænd steg ud. Han sad i sit udkikstræ. Han blev nysgerrig og gik der hen. Der lå en dame i 50'erne, uden en travl på kroppen. Her starter et eventyr, hvor han lærer hvordan en kvinde skal behandles.

Vi var på en lang vej hjem efter et familiebesøg, da min mand pludselig foreslog at køre en mindre befærdet vej. På vej til Spanien tager hun en blaffer op. Det tilfældigvis en kvindelig blaffer, der er lidt ældre ned hende selv. Da det bliver aften og de skal sove på en rasteplads i Tyskland, kan de to kvinder ikke holde fingrene fra hinanden.

Det er imidlertid ikke nok for den ene, så hun går ud for at lede efter et offer. Jeg spillede kort med min søster og fik hende til at spille stripkort. Det udviklede sig til Hendes gamle naboer et ældre ægtepar skal flytte på pension og det kommer som noget af et chok for hende, for de var ellers friske. En uges tid efter ankommer en flyttevogn med en nydelig mand. Hun tilbyder sin hjælp, men han takker nej denne gang.

En lørdag aften har han imidlertid brug for hendes hjælp, men til hvad?? Hvor uheldigt kan man komme afsted nytårsaften? Først går tiden - og hvor var det nu festen skulle være?? Denne unge mand må se i øjnene, at aftenen ikke kommer til at forløbe helt som planlagt, men mon det dog er så galt? Mine kone skulle til julefrokost, og jeg hjalp hende naturligvis med at blive klar. Hun var dejligt liderlig, og klar til at gøre nogle kollegaer liderlige også. Jeg kunne næsten ikke vente til klokken blev 1, og jeg skulle hente hende.

Det blev en interessant julefrokost.? En dag skulle jeg til lægen, da jeg havde haft problemer med min astma. Han spurgte mig, om jeg var blevet undersøgt af en 'gynækolog'.

I USA bliver alle kvinder undersøgt af en 'gynækolog' når de er omkring 18 år. Jeg sagde ok til det, og der kom til at ske ting og sager. Han fangede sin utro kone sammen med en veninde, hæsblæsende begynder han at udnytte situationen. Pigerne lærer alt om klemmer, får rødt smækkede bagdele, og lydighedstræning. Han kendte alle historierne og rygterne om at negre har store pikke, at brasilianske kvinder er de dygtigste elskere osv. Men en ting var sikkert. Historierne om at de rødhårede var de vildeste var han ikke længere i tvivl om.

Den enlige mor kom for sent til skolebussen med sin datter. Hun blev ved med at køre efter bussen, der var noget hun ville Henrik har inviteret den nye anfører hjem til sig. De skal snakke træning, men som den liderlige buk Henrik er havner han selvfølgelig i bukserne på hende.

Efter at de unge mennesker, har hygget sig sammen med svigerforældrene, foran "husalteret", beslutter de sig for at gå i seng. Det bliver dog ikke til megen søvn, men derimod skøn elskov! Man kommer til at tænke på sangen med følgende tekst: For de har det noget så skønt!

Nytårsnat skulle vi alle sove sammen i samme mørke rum. Vi legede en leg den nat i mørket. På skift gik fyrene hen og rørte ved en af pigerne. Han skulle så gætte hvem det var. Gættede han rigtigt fik han en præmie?. De 4 venner mødes igen. De aftaler at bryde alle grænser Den 34 årige gifte kvinde, vil forføre sin kollega. Men hvordan skal hun gribe det an?. Så også hendes mand er med på en fræk oplevelse.

Det kan I læse her. Jeg skulle køre en sygetransport. En kvinde skulle køres hjem. Hun talte til mig som om vi kendte hinanden. Da vi kom hjem til hende blev jeg inviteret indenfor. Der stod SEX skrevet i panden på hende, og hvem lader en sådan chance gå fra sig - ikke jeg. Jeg var blevet student og kørte rundt den sidste aften til vores studentergilde i vores vogn. Jeg sad ved siden af en fyr som jeg havde haft et godt øje til et par måneder. Hans fingre følte pludselig meget ivrigt på min krop.

Hej dette er en historie fra det virkelige liv, som jeg selv havde sammen med min nye kæreste. Vi har et utroligt godt sexliv sammen og jeg har prøvet mange af de ting, jeg længe har haft lyst til. Efter et stykke tid stoppede hun og begyndte at binde mig fat til sengen. Ja læs selv resten!! Joan spørger derfor om de nogensinde har tænkt på at være have en 3 person med i sengen. Hvad er det der foregår hos naboerne, gennem det åbne vindue i soveværelset.

Se det kunne du nok godt tænke dig at vide, og det kunne dette par også, da de en aften sad i deres hængesofa og naboerne lige var kommet hjem. Hun lå udenfor i solen, han kiggede på hende, og hun mærkede hvor liderlig hun blev. Han mærker lidt på hende, alt for lidt.

Senere varmer han hende, gejler hende op,-og stikker en isterning op i hendes fisse med ordene "smelt den! En novelle om en mand i begyndelsen af fyrrene, der til at begynde med indleder et ikke sexuelt forhold til en ung mand. Det bliver i starten kun til en gang store knus. Senere, da den unge mand får en kæreste begynder der at ske noget. Jeg havde sat en kontaktannonce i og fået mange henvendelser.

Jeg svarede på Eriks brev, og vi talte i telefon sammen. Han lød som en behagelig person, som kunne opfylde mine ønsker om bondage og blid SM. Jeg tænkte meget og længe inden vi mødtes, men mine bekymringer var spildte.

Mødet med Erik opfyldte mine hedeste drømme. Liderligheden driver af dem i saunaens dampende hede. Hun rider ham, viser sin åbenbare lyst, og ægger ham, til han omsider må give efter Jeg mødte tidligere på min arbejdsplads. Da jeg kom kunne jeg høre at rengøringen var inde på mit mødekontor. Men de gjorde ikke rent. Jeg kikkede ind og så 2 kvindelige rengøringsassistenter slikke hinanden. En pige har sendt sin veninde en invitation til en tur til Portugal.

De skal bo i en hytte ud til Atlanterhavet og kommer rigtigt til at hygge sig med hinanden. En lille sød historie. Hvad mon der kan ske, når der er damefrokost i byen, konen ikke er hjemme og naboens kønne kone har en veninde på besøg. Hun var alene i sine forældres sommerhus.

Hver dag løber hun en tur og på turene får hun kontakt med 2 fyre. De får aftalt, at de skal tage til stranden sammen. Senere ender de hjemme hos fyrene og den får ikke for lidt 3. Jeg var en dreng på 14 år, da jeg skulle på besøg hos min onkel. Det endte med at vi havde sex sammen. Jeg ville spørge min nabo om jeg kunne låne noget benzin til min plæneklipper.

Da jeg kom ind i hans hus tog jeg ham i at sidde med sin afdødes kones undertøj på. Vi gav hinanden en oplevelse som vi lovede ikke at fortælle til nogen.

Hvad mon der kan ske, når man står som sild i en tønde i en bus ved siden af en lækker sild iført en kort sommerkjole og ingen trusser på? En lille drøm fra en kvinde om, hvordan det vil være at have sin elskede hos sig, lige nu. Hvad mon en rund fødselsdag kan ende med, når konen har fået lidt for meget - og er sulten efter ungt kød, og datteren er i stødet. Hvad , hvor og med hvem.

...

Escort nykøbing f store liderlige kvinder

DANSKE GRATIS PORNOFILM GRATIS EROTISK NOVELLE Bøsser og straighte mænd. Mænd og bøsser viser nøgne stive pikke på cam, helt gratis. Du kan godt se en mand få pik i røven, det sker hver dag her. Frække runde pariser numser og store saftige rumber. Her er det en god røv, der tæller mest! Numser29/ Pornofilm med numser fra Asstraffic. Numser29/ Hun slikker røv, sluger sæd, tager pik i røven, hun gør jo alt det som en rigtig Frække pornofilm med danske nabo piger der får pik i røv, fisse og mund på video.

Jeg brugte en agurk As A Sex Toy Ved hjælp af en agurk som Dildo Pige bruger agurk i toilettet Trannies bruger agurker som sexlegetøj til Wifey bruger agurk i hendes glatbarberet Asiatisk pige ved hjælp af agurk Sådan bruges en stor størrelse agurk Store bryster pige Bruger Agurk og Banana Lesbiske ved hjælp agurk og dildo Horny store bryster Chick Bruger Agurk Dulcemendra Dirty Agurk Inside Pussy fuck Granny onanere behårede kusse brug dildo Kæmpe tit BBW Milf bruger agurk Sissy dreng bruger agurk som dildo!

Sissy dreng tager i hans røv en stor agurk 9: Amatør hot bedstemor bruger stor agurk Horny Wife hjælp tyk agurk 2!!! Horny Wife hjælp tyk agurk!!! Kone elsker at bruge store agurk Pierced tysk MILF i støvler bruger en agurk Hvorfor gør pigerne ikke det, hvorfor flygter de ikke herned og beder om hjælp?

Den venlige betjent forklarer mig, at når pigerne kommer ind på stationen, så ruller der som regel en bil med muskelmænd ind på Halmtorvet og venter, til de kommer ud igen. Jeg forestiller mig, at det godt kunne afholde en lille pige helt alene i et fremmed land fra at sladre.

Betjenten svarer venligt, og jeg ved godt, hvad han mener. Men det lyder bare så hårdt, når vi står og snakker om teenagepiger, der bliver trynet og voldtaget 50 meter væk. Jeg siger farvel til politiet. Går tilbage til Istedgade, forbi pigerne og bilen med de karseklippede muskelrussere og tænker på ressourcespørgsmålet og på noget Roxy fortalte mig om den danske lov. Udenlandske prostituerede bliver udvist. Tilbage til håbløsheden i lande, hvor man skal kigge langt efter venlige lyshårede politimænd.

Der er virkelighedens korruption og bagmændenes afstraffelse, hvis du er en lille pige, der har bedt om hjælp på Danmarks politistation nummer et. Oliver klumme 9 Jeg møder to slags mennesker derude. Dem, der godt er klar over, at der er et problem, og at vi er med til, at det vokser ved at gøre ingenting.

Så er der dem, som ikke vil tage det til sig. De synes, at det er noget snavs, men at det er deres egen skyld, og så skal de i øvrigt bare holde sig væk. Fakta er, at de piger skal have hjælp udefra. De er blevet efterladt til misbrug. Vi må have flere med på holdet. Nogle gode naive, ærlige mennesker, som ikke har andet at lave end at redde verden. Danmarks mest misforståede flinke fyr. Han har et hjerte af guld og en intelligenskvotient på størrelse med min.

Robert, hjælp mig og Rasmus med at gøre verden en smule bedre. Jeg har lavet en serie fjernsynsudsendelser med Robs. Vi har vist også stødt ind i hinanden et par gange i byen, tror jeg nok… Husker da vi var i Aalborg og blive tværet godt og grundigt af Aalborg gulddrengene. Kan huske vores første højdepunkt fem minutter inde i kampen, hvor Niarn havde besluttet sig for at få fat i bolden, og som et selvsøgende missil fortsatte ud over kanten i en akrobatisk forlæns vejrmølle.

Jeg var så megadød efter den kamp. Gik som en kamel en uge efter. Men følelsen var god. Vi havde gjort en indsats for de kræftramte børn.

Da vi senere hørte, at vi havde indsamlet omkring Som en virus, der spreder sig og appellerer til folks dårlige samvittighed. Vi må få gang i en indsamling, så vi kan skaffe kapital. Rasmus, kan du ikke skrive en fed popsang, som kan komme i radioen.

Som folk kan synge med på og dermed hjælpe os med at få fokus på vores lille projekt? Vi kan ikke være de eneste. Der må være andre derude, som er en lille smule afhængige af resten af verdens tilstand. Lad os gøre hvad vi kan for at pimpe denne klode to the max i alle kroge og hjørner.

Jeg har brug for din fede energi. Robs, vi har haft vores fest. Nu skal vi være voksne og så ansvarsfulde, at vi kan få den bedste del af Danmark med. Resten må se til fra den passive tilskuerplads og vide bedre, men vi rykker. Verdenshistorie er blevet skrevet ud fra langt mere håbløse idéer og uoverskuelige visioner. Hvad siger du, er du med? Robert klumme 10 Hej Oliver og Rasmus. Oliver, dit dejlige menneske… jeg synes, at det er en super idé.

Vi har jo før haft nogle fede oplevelser ved at skaffe penge til forskellige gode formål. Jeg er glad for, at du spørger mig, om jeg vil være med. Synes det er en fantastisk idé, hvis Rasmus kan skrue en superfed popsang sammen, som kan blive spillet alle steder, så folk kan få øjnene op for der her problem.

Rasmus, jeg kender dig ikke så godt, men din musik gør mig altid glad, og jeg synes, at du har en fantastisk måde at udtrykke dig på. Jeg er sikker på, at vi kan få noget godt ud af det her. Vi har et godt hold - lad os rykke. Jeg må indrømme, at da jeg hørte om det her første gang, var jeg ikke helt klar over, hvad det helt præcist var for noget.

Jeg har nok altid vidst, at det var der på et eller andet plan, men det har nok bare været en for stor mundfuld lige at sluge og måske svært at forstå. Når man i forvejen har en travl hverdag, og det ikke direkte påvirker ens hverdag, så er det nogle gange lettere at vende den anden kind til. Nogle gange kan det også være svært at forestille sig, at sådanne ting foregår i vores lille land.

Jeg får virkelig lyst til at gøre en forskel og ser også der her som en chance på at blive meget klogere på det her problem. Det hele vender sig i min mave, når jeg læser om, hvordan de her piger bliver behandlet. Tænk at brændemærke andre mennesker, som var de dyr… det er jo fuldstændig sort. Hvordan kan man også sælge sin årige datter - der er jo noget helt galt, og der skal gøres noget. Jeg er helt sikkert klar på at gøre en indsats, tænk at teenagepiger bliver holdt fanget og tvunget til at være sammen med forskellige mænd om dagen.

Jeg begynder også at kunne mærke den klump i maven, som de andre snakker om. Jeg synes heller ikke, at vi kan være det her bekendt. Hvis det her er så stort, og det foregår i vores lille land, så må vi gøre noget. Oliver, du spurgte, om jeg måske kunne hjælpe med at skaffe noget kapital. Jeg vil gå i tænkeboks og håber virkelig, at jeg kan komme på en super ide. Robert klumme 11 Jeg er nu på holdet med Oliver og Rasmus. Vi skal simpelt hen finde på noget, så vi kan gøre en forskel for de kvinder, der bliver handlet, som var de bare en handelsvare, og de bliver holdt fanget som slaver.

Det har virkelig gjort et indtryk på mig at læse om de her stakkels hjælpeløse piger, som ikke kan gøre noget som helst. Det kan virkelig gøre noget ved en, når man sætter sig lidt ind i, hvad det er, der foregår.

Jeg har haft en mærkelig fornemmelse i maven, lige siden jeg satte mig ned og læste de først sider om kvindehandel, og at det foregår lige her i vores lille land. Jeg har lovet drengene at tænke over en plan, så vi kan skaffe nogle penge til det her projekt. Jeg kan også huske, da Oliver og jeg var i Aalborg for at spille fodbold og skaffe penge til kræftramte børn, men jeg tror ikke, at en fodboldkamp er den rigtige måde at gøre det her på.

Vi er tre friske gutter, hvad kan vi finde på? Rasmus kan skrive en sang, og det er jo fantastisk, men der må simpelt hen være andre måder at skaffe noget kapital og noget opmærksomhed på.

Jeg tror, jeg har den… måske kunne vi lave nogle t-shirts med noget logo af en eller anden art… nej, jeg tror ikke, at folk gider rende rundt med ens t-shirt, når de tager en tur ind til byen. Så er der de der sløjfer, som jeg har set i andre sammenhæng - måske kunne det være det, som er vejen frem… nej, det føles heller ikke som det helt rigtige. Nu har jeg det. Vi skal da have lavet nogle superfede kasketter, som vi kan have på, måske med noget tekst, der rammer, så folk med det samme ved, hvad det drejer sig om… nej, det tror jeg måske heller ikke rigtigt på… Armbånd selvfølgelig!

Vi skal have gang i nogle armbånd i alle mulige forskellige farver. Det kan alle gå med; man kan oven i købet have flere på af gangen. Det er jo sådan, at den skal skæres. Det er en god idé! Vi laver dem i 15 forskellige farver, så alle kan være med. Jeg er helt sikker på, at vi kan starte med at få alle de mennesker, som vi kender, til at gå med dem. Der skal også være noget tekst på dem, og det har Rasmus og Oliver jo sørget for.

Super, det skal nok komme til at virke. Jeg tror faktisk, at vi har fat i noget her… jaaa! Hvis vi gør det her ordentligt, så kan det fandme blive stort. Jeg er helt vildt positiv. Går i gang med det samme… Rasmus klumme 12 Jeg skal have en advokat. Jeg vil gerne hjælpe pigen, som jeg så stående alene på Istedgade ventende på den næste mand, som for en flad halvtredser lige skulle have et frokostpause pikslik.

Jeg har det lokale politis ord for, at hun bliver tvunget til at sælge sin krop igen og igen af nogle lede russere, som sidder tørt og varmt og holder øje fra deres biler.

Eller måske er det nok mere et politiker-ord. Sådan et ord, som en minister kan bruge, når der ikke er flere undskyldninger tilbage. Et styk topintelligent velskabt Nøhr anno - det år, de lavede dem bedst. Da jeg droppede ud af gymnasiet engang i 90 og flyttede ind i en Toyota HighAce for at sprede gru og rockmusik i det ganske land, tog min bror eksamen og blev gift med den smukkeste pige fra skolen.

Da jeg rejste ud i verden for at hustle backgammon, kom min bror på bridgelandsholdet, blev verdensmester og fik guldmedalje af Prins Henrik og havde så også lige tid til at få juridisk embedseksamen. I det nye årtusinde da jeg kastede mig over akustisk guitar, fik brormand adgang til landsretten, villa i Glostrup og sin første smukke søn. Min bror er for vild, men han er også min lillebror, min tvebakke. Jeg sidder på hans kontor.

Har fortalt om pigerne, Roxy, politimanden. Nu har jeg for en gangs skyld svært ved at læse hans tanker, mens han sidder stille og tænker.

Brormand hjælper til hverdag håndværkere med brækket ryg med at få invalidepension - et noget mere stille og fredeligt virke end hvad jeg disker op med nu, men han er mit bedste bud, når der er kommet fremmedord ind i kampen. Jeg sidder hos min ridder. Min ridder af Dannebrog faktisk, stor og stærk, god og smuk og en af landets mest erfarne advokater, der har ført utallige sager for svage kvinder i Danmark. Min ridder har selv de sværeste ord i sin magt, og så er hun kvinde.

Hendes skjold er hendes ord; hendes sværd er en pen, hendes væbner er en sød sekretær som hedder Sonja og laver en fantastisk kaffe. Papiret er et ændringsforslag til loven. Et magisk nyt stykke, som kan give mulighed for at hjælpe piger i slaveri.

Min ridder Jytte siger, at linjen er en tilføjelse til Udlændingelovens paragraf 9, og hvis jeg kan få dem med magten til at gøre den linje til lov, så skal pigerne ikke længere stå i regnen på Istedgade. Oliver klumme 13 Der må ske noget. Har en følelse af, at det kun er Ras, Robs og jeg, som giver noget for de misbrugte piger.

Hvorfor er folk så afstumpede og bange for at miste, at de ikke tør erkende, at vi er med til at støtte menneskehandel ved ikke at tage stilling. Var på arbejde, hvor stylisten fortalte, at hun havde siddet med en veninde på Halmtorvet og drukket kaffe og betragtet piger stå helt åbenlyst og trække mindre end 50 m fra politistationen.

En sort bil kørte ind til siden og parkerede. En mand steg ud og gik over til pigerne og gav dem tæsk, hvorpå han gik tilbage, startede bilen og kørte væk. Der var ingen, som gjorde noget, for det var jo pigernes egen skyld. De kan bare lade være med at være kidnappede og holdt fanget Der skal handles i nuet. Politiet skal tage action på det åbenlyse, og derfor er det vigtigt, at de kan tilbyde pigerne andet end en bøde og hjemsendelse fra Danmark, for når de så ankommer i deres hjemland, står deres alfons og modtager dem for at sende dem videre til endnu et land, for dem er ukendt, og hvor de kan bo i en kælder og blive kneppet af familiefædre, politikere og andre tilsyneladende lovlydige borgere.

Nogle påpeger, at hvis de får lov til at få den opholdstilladelse, som Rasmus har fundet frem til hos advokaten, så vil de alle komme her og søge ophold.

Men så husk lige, at de fleste østeuropæriske og afrikanske piger ikke engang ved, at Danmarkvi eksisterer, og jeg tror næppe, at de vil lade sig prostituere, gennemtæske og gruppevoldtage for en opholdstilladelse i herhjemme. Ud af mange mulige fonde og foreninger har vi fundet en, som vi vil prøve at samle kapital ind til. Den er blevet stiftet af en organisation, som hedder Aktive Kvinder i Danmark. Jeg ringer op til den daglige leder. Hun hedder Susan Balschmidt og er meget sød og imødekommende og taknemmelig.

Safe and Alive går ud på at skaffe et såkaldt safehouse til handlede kvinder, som opholder sig i Danmark. Safehouse er et hus, hvor pigerne kan komme og blive behandlet fysisk som mentalt, socialt og juridisk. Susan fortæller, at husets mandskab kommer til at bestå af læger, psykologer, vagter og sociale medarbejdere, som kan tilbyde akut medicinsk hjælp og værelser, hvor de kan overnatte og tage et bad og være i rolige omgivelser med mennesker, som forstår dem og kan støtte dem og give dem den omsorg, som de har brug for, hvis de nogensinde skal have en chance for at vende tilbage til en fornuftig verden.

Susan fortæller, at de har haft opringninger bestående af trusler fra sure mænd, og de regner ikke med at have hørt det sidste ord derfra, men det holder hende ikke tilbage. Godt Susan, vi har brug for flere kvinder som dig, og derfor vil jeg gerne støtte dit projekt. Hvis vi skal have de piger op på benene - om det så bare er få. Nogle gange skal der ikke mere til, for at verden bliver opmærksom, og det er lige det de piger har brug for… verdens opmærksomhed. Så Rasmus og Robert, jeg har fundet den rette fond.

Det er dem, vi skal lave en indsamling til. Rasmus klumme 14 Jeg har nu skrevet min klumme for bt. Jeg er ikke helt sikker på, hvad vi skal snakke om. Jeg har ikke været indkaldt til møde med overchefen siden min sidste baldrede rude på Stevnsgade skole, hvor jeg skoleret skulle forklare om min gamle vandskadede venstreankel.

Dengang var det usagte råd blandt eleverne, at man kun måtte sige undskyld — aldrig nævne nogle navne og aldrig aldrig! Jeg forestiller mig, at hr. Brüchmann gerne vil vide, hvad hans klummeskriver bestiller på politiets station City fablende om slavehandel, når bt. Eller måske har min chefs chef læst, at jeg ryger hash i min fritid Jeg sidder på overchefens kontor og øver mig på at svare høfligt på en hvilken som helst anklage.

Jeg vil fortsætte mine klummer, til tøserne er i sikkerhed væk fra gaden, og hr Brüchmann skal give mig ok i dag. Endnu bedre — han skal bakke mig op. Det går jo skide godt. Piger som bliver smidt ud på egne ben, lang tid før de fylder 18, og som bliver mødt af menneskehandlere lige uden for børnehjemmets dør. Jeg fortæller om piger, der bliver lokket, kuet og tvunget og tæsket, til de er for bange og viljeløse til at flygte, hvorefter de bliver solgt videre til for eksempel lille Danmark og til sex lige nede på Istedgade, styret af russiske muskelmænd med kolde øjne.

Jeg fortæller ikke om, hvordan det er ikke at have en mor at ringe til, og heller ingen far der kan hente dig ud af de ondes hænder, for det kan jeg slet ikke forestille mig. Men jeg fortæller, at politiet ikke kan hjælpe pigerne, fordi vi har en forældet lov, der ikke skelner mellem forsvarsløse slaver og lønpressende jordbærplukkere, og at jeg har fået Danmarks smukkeste advokat til at skrive et lovforslag, som måske kan hjælpe slaverne i Danmark til frihed, og hvis hr.

Og jeg fortæller, at det bliver svært for Birthe Rønn at ignorere slaveriet, når Og jeg er helt forpustet, da Peter Brüchmann rejser sig op, og det her er virkelighed og ikke en Hollywoodfilm med det hele, og der er heller ikke nogen, der klapper, men Peter tager min hånd og siger, at BT.

Jeg har fået hjælp af Oliver Bjerrehuus, som får hjælp af Robert Hansen, og nu bliver vi alle tre bakket op af Danmarks største mediehus. Jeg er en fantastisk snebold, og jeg ruller!

Rasmus klumme 15 Det er snart et år siden, at jeg mødte Rikke P til et interview om sammenhængen mellem fadøl og bynketal på Danmarks smukkeste festival. Rikke var journalist på B. For eksempel sammenhængen mellem fadøl og fordoblingen af bøgetræer om Skanderborg sø, fadøl og vildtvoksende maveflora og sammenhængen mellem fadøl og hendes øjnes evne til at blive smukkere og smukkere som aftenen gik i det øltelt, hvor vi atter løb ind i hinanden, og hvor jeg fremsatte mine teorier om hendes blog i et alkoholiseret scoringsforsøg.

Og hun var sød og sjov at snakke med, og hun fortalte mig om sammenhængen mellem fadøl og venskaber i lufttætte øltelte og sagde, hun nu ville gå udenfor i mudderet for at skrive mit navn med tis.

Det var det sidste, jeg så til Rikke P. Jeg blev i ølteltet resten af festivalen og ventede på den fantastiske pige med den utrolige blære, men hun var forsvundet ud i bøgeskoven, og som dagene gik, forsvandt også minderne om mit stive kurmageri, indtil kun den pinlige fornemmelse var tilbage. Tre måneder senere ringer Rikke P noget uventet til mig. Om jeg vil skrive en klumme på bt. Altså ind imellem ølteltene og koncerterne. Og jeg behøver ikke tænke mig om særligt længe, før jeg svarer nej.

Jeg har absolut intet behov for at fortælle om mine kedelige hverdage fulde af formålsløse cafébesøg og skriveblokader. Jeg vil ikke blogge om nederen ved at være kendt, og jeg vil heller ikke blogge om nederen ved at knalde damer, som jeg ikke kender, som knalder mig, fordi jeg er kendt, om nederen ved ikke at have en kæreste, fordi det er upraktisk, når man skal på turné, og jeg vil slet ikke skrive om min angst for at miste min succes, mit talent, min karriere og min fucking kendthed, fordi det lige nu er det eneste, som jeg har.

Men jeg siger først og fremmest nej, fordi jeg er midt i min vinterdepression, og der er stadig hash tilbage på Christiania. Men alt det fortæller jeg selvfølgelig ikke Rikke. Så det bliver bare til noget om mig og min travle navle, før jeg lægger på og atter sidder alene i min store tomme rockstjernelejlighed. Alene med tankerne om hvad man egentlig kunne bruge sådan en klumme til. Hvis jeg kunne skrive om min hverdag og så fylde den med noget.

Noget, som nogen kunne bruge. Jeg husker den samtale, som jeg havde med Roxy for nogle uger siden, og jeg tænker på sygeplejerskerne som overarbejder og på den modbydlige afvisning af trafficking ofre, som vi i Danmark holder i hævd. Brikker falder på plads, og pludselig indser jeg der i mørket, at jeg måske kunne få stablet noget virkelig stort på benene med sådan en klumme.

Hvis jeg kunne få folk til at læse og interessere sig for gadetøssernes skæbne. Hvis jeg i mine klummer kontaktede andre skribenter og fik dem til at skrive videre. Et netværk af danske klummerskribenter med hver deres skare af læsere kunne blive til rigtig mange læsere, rigtig mange vælgere. Hvis vi forelagde magtens mennesker en mulighed for at redde pigerne fra slaveri, mens hundrede tusinde danskere fulgte med i historien… så ville de jo ikke kunne sige nej.

Det ville simpelt hen være at afsløre sig selv, og det danske samfund som grusomt. Så ligger jeg i mørket med noget, som, jeg tror, er en reel mulighed for at redde pigerne, som jeg ellers bare ignorerer på min vej til svømmehallen. I mørket med usikkerhed og bange tanker … hvad nu hvis jeg ikke kan skrive? Hvad nu hvis jeg bailer ud midt i det hele, svigter og sætter mig på staden, til verden forsvinder? Hele byen vil grine. Og hvem er jeg, der i mørket tror, at han kan ændre ved noget som helst?

Jeg sætter mig op. Jeg er i hvert fald en, der er nødt til at gøre et forsøg. Jeg ringer til Rikke P. Der er gået seks måneder. Jeg har skrevet min klumme i en måneds tid.

Forberedt den i tre. Oliver Bjerrehuus skriver, Robert Hansen skriver.. Jeg vil nu kontakte Vesterbros græsrødder og gode kræfter i hele landet. Hvem kan sige nej til at hjælpe, når de ikke længere må sige 'ressourcespørgsmål'? Danmarks smukkeste advokat , Ridder Jytte, har skrevet en lovændring, som kan give politiet lov til at få pigerne ud af gangsternes hænder og hjælpe dem med et liv i frihed her i Danmark, hvis de ønsker det.

Social- og sundhedsskolen vil gerne uddanne pigerne, hvis de har en opholdstilladelse, overlægen på Frederiksberg Hospital vil gerne ansætte dem. Robert, Oliver og jeg vil prøve at sælge armbånd, så vi kan få penge til et hus, hvor pigerne kan bo og få hjælp. Vi vil - mens vi skriver vores klummer - prøve at få hjælp af alle dem, der ikke vil sidde på deres hænder, mens pigerne bliver købt og solgt. Kashmir og Tim, vil I ikke holde en koncert med mig?

Simon Kvamm, du synes, at jeg er en Othellokage, men giver du ikke en hånd med de andre nevøer og spiller igen og igen og igen, indtil Birthe Rønn Hornbæk støtter op? Den her sag er så åbenlys, og de piger nede i Istedgade er så meget på røven… Skriv til mig hvis I vil hjælpe, hvis vi bliver mange, slutter slaveriet i Danmark.

Rasmus klumme 16 Jeg vil gerne forstå, hvordan man bliver slave; jeg vil gerne forstå, hvordan et land kan acceptere, at deres unge forsvinder i hobetal og dukker op på bordeller i vesteuropa; jeg vil gerne forstå, hvorfor pigerne i istedgade ikke bare råber hjælp på gaden og giver deres bagmænd fingeren.

Hvordan kan man holde mennesker fanget uden brug af fodlænker. Jeg er opvokset nogenlunde trygt og godt i Danmark, og der er så meget, jeg ikke forstår. Her fra henter menneskehandlerne deres ofre til Italien, Tyskland, Holland og Danmark.

I erne var Bulgarien Østblokkens førende teknologi-nation. Universiteterne uddannede ingeniører, arkitekter matematikere, læger, videnskabsmænd og programmører i verdensklasse. Så kom murens fald, og på to år blev landet ramt af løbsk inflation, og alle, der havde mulighed, flyttede og fik job hos de store firmaer i USA og i Vesteuropa. Oliver og jeg er nået til Pazardzhik, som for 10 år siden var lidt større end en mellemstor jysk by er i dag. Nu er mange flyttet.

I hvert fald alle dem, der kunne noget. Byen består mest af betonhøjhuse, og det flyder med skrald, som beboerne smider ud af vinduerne.

Renovationssystemet er brudt sammen. Nogle gader flyder bogstaveligt talt over med menneskelort, og der ligger afpillede hunde- og katte lig, hvor ungerne leger. Når din kloak eller din bil er i stykker i Pazardzhik, er der ikke håndværkere, du kan ringe til. Og når der er hul i din vej, så kommer der ikke nogen og fylder det.

Der er stadig skolelærere og politifolk i byen. De tjener kroner om måneden og betaler halvdelen i skat. Det er måske ikke så underligt, hvis de leder efter supplerende indtægter.

Vi står på byens forfaldne gymnasium og taler med skolens elever om deres liv og drømme. De ligner danske unge; nogle har blå øjne, andre brune; nogle er blonde, nogle har krøller. Én vil gerne være skolelærer , én vil gerne være journalist, og den smukkeste pige i klassen vil gerne være skuespiller eller danserinde.

De unge fra Pazardzhik vil gerne ud at rejse, se verden, finde en kæreste og lave en familie. De er søde; vil gerne høre om Danmark og Olivers modelkarriere i New York, og eleverne har allerede hørt historierne om menneskehandel og ved, at de ikke skal tro på tilfældige jobtilbud på barer i vesten. Alligevel får både Oliver og jeg en klar fornemmelse af, at hvis vi lovede pigerne her lidt sølv og en vissen græsplæne, eller bare en studieplads på Københavns Universitet, så hoppede de ud i vores varevogn nu og her.

Hvem ville ikke tro på sådan nogle flinke fyre, der kune få dig ud af lorten? Sådan kunne man godt forestille sig, at et liv som slave kunne begynde. Rasmus klumme 17 Hvordan gør man et frit menneske til slave? Du skal bruge under to uger, en kold mørk klam kælder og en gruppe mænd, som er friske på at tæve, true og voldtage dine ofre. Hvis dine ofre vil i bad, siger du nej og tæver dem.

Hvis de vil på toilettet, siger du nej, tæver dem og fortæller dem, at du slår dem ihjel, hvis de tisser alligevel. Hvis dine ofre fryser, griner du og voldtager dem. Og så når de er helt ude af den, giver du dem lidt mad, lidt vand og lidt venlighed. En time senere starter du forfra. Indtil dine ofre kun har en tanke i hovedet.

Alt andet er udskiftet med kold frygt og rædsel. Nu vil dine ofre adlyde dig og dine kunder. Betal dine bødler, sælg pigerne, scor kassen.

Det er smart, hurtigt og det giver fandens meget bedre end at arbejde på fabrik i Bulgarien. Jeg er sammen med Oliver i Sofia, Bulgariens hovedstad. Vi er taget herned for at finde ud af, hvad slaver i Danmark egentlig er for nogle mennesker. Det er mange år siden, at Danmarks Radio viste Kunta Kinte, og ingen af os kan helt forstå, hvordan pigerne I istedgade er endt i så sørgelig en forfatning. Vi er på besøg hos en lokal hjælpeorganisation, hvor mennesker passer på de få piger, som trods alt stikker af fra deres herremænd på Vestens bordeller.

Eller som bliver sendt hjem fra lande som Danmark. Og hvis vi vil høre ulækre rædselsfulde historier, er vi kommet det rette sted hen. Vi hører om en pige, som så sit snit til at springe ud fra en låst lejlighed på 4. Vi hører om børnehjemmet, som kører fast business med den lokale mafia, så gangsterne står klar uden for døren på pigernes 18 års fødselsdag, den dag EU's børnehjemsstøtte ophører. Og vi hører om Vanko One, Bulgariens svar på Niarn , en syg gangsterrapper højt på landets hitlister Vanko One er en af de eneste bulgarer, der er blevet dømt for menneskehandel.

Han slap med et par måneder i fængsel. I Bulgarien kan du bestikke dig fra hvad som helst, hvis du har penge nok, og menneskehandlerne har gyldne tider. Oliver går med på druk. Vi vil drikke al den vodka, der findes i det her land, og så skal vi have fundet en flyver.

Jeg kan mærke min maveklump, og jeg vil af med den. Jeg vil hjem og skrive Robert klumme 18 Så er vi i gang. Det er jo helt fantastisk, hvordan folk har taget imod det her projekt; det er næsten lige meget, hvor jeg kommer hen, så har folk set eller hørt om det, som vi har gang i, og alle reaktioner er bare så positive Selv der, hvor jeg træner, kom der her forleden en ældre dame hen og hev fat i min arm.

Hun ville bare lige fortælle, hvor fedt hun synes, at det er, at vi er tre fyre, der er gået i gang med at med kæmpe for de her kvinder. Der er også mange af mine venner, der synes, at det er en virkelig god sag, og jeg kan også mærke, at der er mange der ligesom mig ikke har vidst så meget om det her problem… Når jeg fortæller nogle af historierne om de her piger, som jeg hører, er der også mange, der simpelt hen tror, at det er løgn.

De kan slet ikke fatte, at det foregår her i vores lille land. Efter vi var i TV-Avisen sidste uge, er der også mange, der har ringet og spurgt ind til projektet. Der er virkelig mange, der gerne vil vide noget mere, og derfor synes jeg, at det er helt fantastisk at være med til at sætte fokus på det her problem, så vi kan ende med at gøre noget rigtig godt for de her piger.

Armbåndene er nu kommet, og de er kommet i femten forskellige farver. De er faktisk ret flotte, hvis jeg selv skal sige det, så jeg har hel armen fyldt. Man kan allerede nu bestille dem på sms, men jeg vil nu gå i gang med at se, om jeg ikke kan få dem ud i nogle forretninger, så man kan købe dem der.

Det er jo være super, hvis der var rigtig mange, der begyndte at gå med dem. Det er jo en god sag. Rasmus klumme 19 Sommeren er kommet til Danmark. Naser Khader har skrevet til os, at vi har fat i en sag, som ligger hans hjerte nært, og at han og Ny Alliance gerne vil snakke med os om at få ført kampen for hjælp ind i Folketinget.

Jeg ved godt, at Ny Alliance ikke er det største parti i landet, og at de nye drenge på Borgen har deres at slås med, men Nasers brev er varmt, og jeg læser det flere gange hver dag. Det er et rimelig kort brev, men det giver mig tro på, at vi kan rykke noget, og det er alligevel langt nok til, at jeg kan forstå, at Ny Alliance vil kæmpe for de handlede kvinder sammen med os, de vil ikke stoppe, så længe vi også har kræfter til at kæmpe.

Jeg er på vej ad snoede gange i en tusind år gammel borg, brændt og genopført, brændt og genopført, til møde med Ny alliance. Jeg har aldrig været på Christiansborg før, og jeg har aldrig været til møde med en partitop. Jeg er sådan en, der bliver bedt om at sætte et kryds hvert fjerde år, og ellers følger de andres love. Og jeg må indrømme, at jeg har haft mine forbehold over for demokratiets højhellige retfærdigheder. Men lige nu - på vej gennem de gamle gange - kan jeg mærke en respekt vokse i mig.

En respekt for det her samfund. Fuld af gode sjæle, som sejt holder fast i en regeringsform nedarvet fra generation til generation, hvor magtens mennesker må lytte og invitere befolkningen, når vi altså melder os på banen. Det er ikke mere end et par måneder siden, at jeg mærkede, at det var min tur til at forsøge at trække verden lidt i den rigtige retning.

Jeg fandt mine kampfæller i Robert, Oliver og nogle forbandet dygtige journalister på bt. Vi begyndte at skrive og tale, og de har hørt det på Christiansborg. Engang i mellem er det fantastisk at bo i et lille land. Nu sidder jeg til bords med Naser Khader og Jørgen Poulsen. Vi drikker fødselsdags kaffe for Ny Alliance, og jeg har taget armbånd med. Blå, røde, gule og neon. Det skal ikke komme an på partifarven.

Jørgen Poulsen har i sin tid som generalsekretær for Røde Kors stødt på trafficking-problemet; hans øjne brænder entusiastisk, hans tale er ivrig og bindende, og Naser er bare varm og god, og jeg ved bare, at pigerne nede i Istedgade lige har fået to nye riddere på deres side. Jeg fortæller om min egen ridder Jytte og om den lovændring, som hun har foreslået, og så taler vi lidt om den afrikanske folkevandring, som den vil medføre, hvis man spørger Pia Kjærsgaard.

Så går vi vist nok i gang med at snakke politik; jeg kan i hvert fald ikke rigtig følge med, men da vi er færdige, vil Ny alliance kæmpe for at vi får en opholdstilladelse på minimum et år til slavehandlede mennesker, og jeg siger farvel til pigernes nye riddere.

Jeg kunne godt tænke mig at snakke med Pia Kjærsgaard om folkevandringer og om gamle danske dyder. Vores gamle demokrati har altid gået hånd i hånd med tanken om, at alle mennesker skal fødes i frihed. Vores forfædre bakkede de amerikanske nordstater op, da de kæmpede med livet som indsats mod slaveri Og selv om vi også havde år med kolonier, så var det da de færreste danskere. Så kære Pia… skal vi gå en tur i Nyhavn, drikke en fadøl og spise en rød pølse og blive enige om, at det sgu ikke er dansk kultur at forstøde slavepiger?

Eller vil du bare lade Naser og Jørgen tage hele slæbet? Jeg giver et armbånd, hvis du ringer. Det er sgu en sej kampagne, vi har gang i nu.

Jeg er med, men jeg vil først gerne lige også fortælle om Rasmus' og min tur til Bulgarien. Vi tog afsted for at se, hvor pigerne kommer fra, og så besøgte vi den organisation, som skal tage imod ofrene, når de bliver sendt hjem fra for eksempel Danmark. Det er kun kvinder, som arbejder der. De er alle velsoignerede, pænt nyklippet hår, manicurede negle, mærketøj og modetasker.

Kan huske, at jeg tænker, at det sikkert må være fedt for de piger, som er blevet mishandlet, at komme tilbage i hænderne på nogle kvinder, der udstråler styrke og selvsikkerhed. Vi begiver os op på 2. Jeg er super spændt; det er nu, at jeg har chancen for endelig at høre om, hvorvidt menneskehandel virkelig eksisterer. Mine øjne sidder på stilke efter at se nogle af pigerne, men der er desværre ikke nogen, eller skal jeg sige heldighvis. Som et biluheld, hvor man stopper op for at se, og når man så endelig får tilfredstillet sine øjne, gyser sjælen og ønsker, at man havde vendt hovedet den anden vej.

Hvorefter billedet brænder sig fast i hukommelsen og derefter ligger sig som et ar på sjælen. Mødet er langt og drøjt, trist og sørgeligt. Hun fortæller blandt andet om en borgmester, der handlede med kvinder, og hvor politimesteren var blandt kunderne.

En årig pige var blevet solgt af sin far, og derefter blev hun truet med, at han ville få bank, hvis hun ikke lod sig prostituere. Bulgariens mest spillede rapper viste sig også at have en finger med i spillet. Føler mig efterhånden total old school og kedelig på den, eftersom det åbenbart er byens største trend, deres kvindehandel.

Vi takker af, for nu skal vi videre til Pazardzhik - en lille by cirka halvanden time fra Sofia. Der hvor en stor del af pigerne kommer fra. Inden vi drager afsted, skal vi lige afregne for vores tolk hos organisationen. Det bliver euros. Og vi kan ikke få en regning, fordi de kan kan tage mod 'velgørenhed'. Vores tolk koster 10 euros i timen, så det er svært at forstå, hvordan det lige er løbet op i mere end det dobbelte.

Vi føler os godt tørret hele vejen op ad ryggen, da vi forlader det dyreste informationsmøde i EU. Nu kan jeg lige pludselig bedre forstå deres dekadence og dyre modetasker. Vi parkerer foran en grå betonblok overhængt med parabolantenner som plakater på en teenagers værelse. Hele vejen rundt om boligblokken er der et massivt bælte af skrald og kattekranier. Varevogne i miniture udgaver med, hvad jeg er sikker på, er gangstere, som vil myrde os, derefter røve os og til sidst voldtage os, kører skulende forbi.

Kigger op på den grå overskyede himmel og forestiller mig skytæppet blive brudt af en bombe droppet fra en B Her er så håbløst, at det eneste, jeg kan tænke på, er at komme afsted væk fra dette gudsforladte sted. Der går ikke lang tid, før en masse interreserede unger i en alder fra år dukker op efterfulgt af bedstemødre.

Jeg gør mig mentalt parat til at blive stenet, men tværtimod, de er enormt venlige og imødekommende. Vi kommer på rundvisning og ser, hvordan deres kloakker er fuldstændig stoppet. En dør bliver åbnet til kælderen, hvor det sejler i en meter lort. Må igen konstatere, at situationen var håbløs. Kan godt forstå, at der ikke skal så meget til for at lokke de unge piger med de samme drømme, som vi bærer, til at søge lykken uden for landets grænser.

En dreng trækker mig i ærmet og giver mig en badmintonketcher i hånden, hvor strengene mangler, og der i stedet er spundet tape omkring ketcherhovedet, og så begiver vi os ud i et slag badminton på herrens mark. Glemmer tid og sted, indtil jeg træder på en død hund. Så ryger vi videre på den lokale fodboldbane, som er en stor bar plet jord mellem en park af containere, som bliver brugt til beboelse.

Vi spiller for livet og er nu omkring stykker, og trods vores meget forskellige baggrund, så er vi nu enige om at løbe i den retning, som bolden triller, og jeg tænker: Gid det var sådan med vores trafficking-projekt Hvordan kan man få den tanke at plyndre en by, som intet har, for deres unge piger?

Troede sådan en mentalitet kun rådede i historiebøger. Det er i hvert fald der, at den hører til. Efter en lang dag ender vi tilbage på hotellet, hvor vi bliver spurgt, om vi har lyst til kvindeligt selskab af manden i receptionen. Vi takker pænt nej uden den store forbløffelse og går derefter op på vores værelser..

Velkommen til Club Sofia. Med gode menneskers hjælp får vi åbnet et hus, hvor de handlede mennesker kan bo og komme til kræfter, som kan stå klar, når politiet for håbentlig snart får lov til at redde dem Mange penge bliver hver dag sms'et ind til vores indsamling ,og butikker over hele landet ringer ind til vores kampagne for at høre, om de skal give et nap med at lange armbåndene over disken.

Nu sidder jeg så med chefen og lægger armbånd i konvolutter og skriver tak på følgebreve. Mens Robert og Oliver sidder i parken for at se, om det nu rigtig er blevet sommer. Fra kontorets skygge kan jeg så sms'e dem om de rigtige følgebreve. Min chef fortæller mig, at det er rimeligt, at drengene drikker øl i parken, det var jo deres idé, og de har puklet med designet og produktionen osv, så nu skal jeg tænke positivt, og vi sidder og pakker for pigerne og tænk på huset, og vi mangler jo kun breve, og desuden har jeg også den pæneste underskrift i projektet.

Min chef tror, jeg falder for smiger. Dem, der kender mig godt, ved, at det er i sådan en situation her, at min fantasi arbejder bedst. Giv Rasmus Nøhr fast arbejde indendørs på en smuk sommerdag, og du vil se ting, som du ikke trode fandtes. Smiger kan ikke knægte min frihedstrang, min vilje til blå himmel, kolde øl og sommerkjoler i parken. Kære chefen, hvad om jeg lige smuttede ned på grusbanen på Wodroffsvej og tjekkede de gamle gamblere, om ikke de vil holde en velgørenheds pokerturnering på en græsplæne.

Jeg ved, at Gus Hansen er i byen og jeg ved, at han er damernes ven. Eller kære chefen, hvad med om jeg smuttede en tur over i Enghaveparken og researchede lidt om en støttekoncert der?

Jeg kunne lynhurtigt få sat minumum fem dygtige musikere stævne på bænken ved springvandet, ikke noget med frokostudlæg, chefen, bare en flok håndbajere og så kører dialogen, du ved, rock'n'roll??? Min chefen siger, at nu vil hun tænke over det, mens vi lige tager de næste konvolutter.

Og så tænker vi videre på huset og på pigerne og min smukke underskrift, mens sommerdagen bliver til aften og Oli, Robs, Gus og de glade musikanter går hånd i hånd med de københavnske yndefulde, i Nyhavn, Tivoli eller hvor man nu går hen med pigerne på en varm sommeraften — jeg kan ikke huske det!

Jeg er ved at lægge sidste underskrift på sidste følgebrev og ved, at at Oli og Robs skal få sms'er fra parken i næste uge.

Jeg skal have gang i den koncert, det er ikke nogen dum idé, slet ikke hvis der så også er noget, der skal foldes, skrives på , sendes frankeres gerne løftes og slæbes på, bare det er indendørs og jeg kan holde min første fridag denne sommer, med billedet af mine medkendismusketéer slidende og lidende i mørket, mens vores chef fortæller dem, hvordan man bare skal tænke på mig i solen når, det bliver for surt.

Det er en rock'n'roll-tanke, og med den kom jeg endelig gennem den sidste stak konvolutter. Træt og bleg tager jeg hjem, men misforstå mig nu ikke.

Sms efter armbånd, gerne i tusindvis. I morgen er det Robert og Oliver, der har pakketjans. Robert klumme 22 Hej Rasmus og Oliver. Jeg har fået en mail fra en fyr, i der hedder Nicholas inde fra Cirkusbygningen. Han vil gerne stille den til rådighed, så vi måske kan holde en koncert, der kan give nogle penge til vores indsamling.

Hans telefonnummer står i mailen - prøver lige at ringe til ham for at høre, om vi kan finde på noget spændende. Jeg ringer til Nicholas og får fat i en frisk fyr, der virker super flink. Han fortæller mig, at det er plads til mennesker, og så begynder han at komme med en masse gode idéer til, hvordan det hele kan gøres. Jeg tænker, at Rasmus måske kunne spille - og at Oliver og jeg kunne finde på et eller andet og underholde med.

Nicholas fortæller, at der er mange måder at gøre det på. Han foreslår, at vi måske kunne kombinere noget musik og underholdning, og det lyder jo ikke helt tosset Jeg synes, at det er super fedt, at han har læst vores klummer og er klar til hjælpe.

Det er faktisk helt utroligt, hvor mange mennesker der gerne vil gøre noget, det gør mig helt vildt glad. Jeg tænker, at vi tre måske kunne gå i gang med snakke med nogle mennesker, som kunne komme og underholde. Måske kender du nogen, der kan spille, Rasmus??? Nicholas spørger, om vi har lyst til at komme ind og se et show en aften, så vi lige kan tjekke stedet ud; det lyder som en rigtig god idé.

Så drenge, jeg har en plan - vi skal i Cirkusbygningen! Robert klumme 23 Hej Rasmus og Oliver. Her forleden var jeg til træning på morgenholdet, som vi kalder det.

Vi er en fire-fem gutter,der træner sammen hver dag. Han fortæller mig, at han har læst en masse om vores projekt, og at han godt kunne tænke sig at lave et eller andet sammen med os.

Jeg tænker, at det kunne være en perfekt ramme for en fantastisk aften, hvor vi i bedste fald kunne samle rigtig mange penge sammen til Safe And Alive og skabe en masse god opmærksomhed for vores projekt. Jeg ringer til Joe for at høre, om han synes, det lyder som en god ide med Han er helt på. Han har en masse gode idéer til, hvordan det kan køre.

Han kan blandt andet sørge for, at der bliver lavet noget lækker mad, som folk kan spise. Han foreslår også, at vi måske holder antallet af spillere på Det lyder helt fantastisk - 30 spillere der hver lægger Rasmus, du snakkede om, at Gustav Hansen er i byen - måske kunne vi få fat i ham Og Rasmus, du er jo selv gammel gambler - du skal da også være med, og jeg har da også spillet lidt rundt omkring.

Måske skulle vi alle tre prøve at se, om vi kan slå nogle af de helt store hajer Gutter, vi skal rykke hurtigt på det her. Lad os få fat på en masse pokerhajer og hvem, vi ellers kender, og så holder vi den fedeste pokertunering, hvor vi hygger og spiser noget god mad. Jeg tror virkelig på, at vi kan skabe en masse opmærksomhed på vores projekt, og samtidig samle penge ind. Jeg går i gang med det samme med at ringe rundt til en masse mennesker, der kan være gode at have med i vores turnering.

Håber I er klar… Rasmus klumme 24 Jeg bliver heldigvis tit spurgt i disse dage, hvad man kan gøre for at hjælpe med vores kamp for handlede mennesker. Jeg plejer at svare: Snak med jeres kolleger, venner og famillie, skab debat og øg fokus. Lige nu gælder det om, at vi i Danmark får en fornemmelse af, at rigtig mange danskere faktisk bryder sig om, hvad der sker med de ulykkelige mennesker, og at vores politikere ikke længere må vende deres blinde øjne til På slaverne og tag så stilling, mens jeres vælgere kigger på jer.

Jeg vil gerne fortælle om gode gamle Gus Hansen. Gusse var blandt den lille flok københavnerdrenge, som jeg rejste rundt med i 90'erne. Dengang der var noget, der hed 'The Danish Backgammon Boys', og dengang vi alle sammen var piv hamrende stuck, med gyldne mellemrum, og måtte låne hinandens shorts for at holde varmen.

Men der var altid mindst en af os, der havde kassen, så vi klarede den med hiv og swing og ønskeprocenter. Gusse var klart den vilde dreng i flokken - enten god for en million eller også var han stuck for en million - det var meget svært at mærke forskel. Altid glad og ved godt mod med en evig tro på, at det jo nok skulle gå, så længe bare spillet var i gang. Omkring gik Gusse og jeg stuck samtidig, og mens jeg denne gang fik nok for altid og drog hjem til Danmark for at gå i kokkelære, rykkede Gus til Las Vegas og begyndte at spille sig op for Gud ved hvilken gang - denne gang ved pokerbordene, som, han mente, ville få en fremtid.

Nogenlunde herfra kender mange historien. Gustav blev Gus - en af Las Vegas mest vindende pokerspillere og verdensberømt i verden, og jeg blev ikke nogen særlig god kok, men alligevel kendt af min mor for en fantastisk crepe suzette. Det var først senere, at jeg avancerede til hjemløs vagabond og gademusikant. Anyways, vi holdt kontakten på tværs af Atlanten, og Gus var den første, der holdt op med at grine af mine drømme om at blive rockstar og bakkede sine fornemmelser op med stiftelsen af et pladeselskab, legendariske 'Rec og Kort', som desværre ikke havde timingen med sig, da Gus lagde ud med at signe 'Det glade pizzabud.

Amerika skreg på deres pokerstjerne, og Gusses og mine veje skiltes atter.

Blondine fisse massage girl sex