Sex med voksne damer piger der slikker fisse

sex med voksne damer piger der slikker fisse

De siger, at blodkarrene skal slappe af, så blodet kan flyde frit. Inde i pikken er der to svulmelegemer, og de bliver fyldt med blod, og det får pikken til at rejse sig og blive hård. Samtidigt med at pikken bliver hård, begynder sæden at bevæge sig fra testiklerne. Det kommer ud det samme sted, som når han tisser, men du skal ikke være bange for at få tis op i dig, for manden kan ikke både være hård og tisse.

Det ene udelukker simpelthen det andet. Når han kommer, bliver sæden presset ud af en række sammentrækninger i pikken. Derfor kan det godt virke som om, han kommer flere gange, selvom det ikke er tilfældet.

Det er typisk, hvis I skal have sex for første gang. Han har måske jagtet dig i et stykke tid, og nu har han endelig fået dig til sin seng. Han vil gerne gøre det perfekt, og det kan gøre, at han overtænker situationen og bliver nervøs. Fortæl ham, at han gør det godt, og prøv at booste hans selvtillid.

Lavt selvværd Jeps, mænd kan også have kropskomplekser. Og ligesom du kan føle dig utilpas i sengen, hvis du ikke er tilfreds med din krop, kan han have problemer med at få pikken op, hvis han har lavt selvværd.

Fortæl ham, at du synes, han er lækker, og at han tænder dig uden for sengen. Igen kan du prøve at booste hans selvtillid med komplimenter. Overvægt Kig på handyret ved siden af dig. Har har nogle kilo for meget på sidebenene? Så kan det godt være grunden til, at han ikke kan få den op. Når mænd bliver overvægtige, producerer de færre mandlige hormoner testosteron , og det skal han bruge for at få pikken op.

Manglende lyst Nogle gange forsvinder lysten altså bare. Du har måske også selv prøvet det. I er godt i gang, da du pludselig ikke er våd længere. Det er ikke, fordi du ikke har lyst, du kan bare ikke. Og det sker også for mænd. Træthed Jo, han kan faktisk godt være så udmattet, at han ikke kan få den op at stå. Han har måske heller ikke rigtigt lyst, fordi det eneste, han tænker på, er en god nats søvn.

Sov igennem, og prøv igen om morgenen. Selvfølgelig synes han, at der er noget galt, for han kan ikke få den op at stå. Han har virkelig ikke lyst til at blive mindet om, at der noget, der ikke er som det skal være. Det bliver heller ikke bedre af, at du spørger ham om, hvorfor han ikke kan få den, eller om det er noget, der sker ofte.

Det hjælper ikke, at du bliver ved med at give ham blowjob eller handjob, for han er helt sikkert alt for bevidst om, at han ikke kan få pikken op. Og for alt i verden skal du undgå at grine af ham eller lave grin med det. Han synes overhovedet ikke, at det er sjovt!

De fleste er helt normale og bliver ikke ved med at være der. Han kan være fuld, træt, være stresset eller noget helt andet. Du skal ikke være nervøs, hvis det sker en enkel gang, for det sker faktisk for mange mænd.

Her er de mest almindelige grunde:. Alkohol Sprutten virker beroligende, og det går ud over hans evner til holde gejsten oppe. Så tag en omgang morgen-gymnastik, når I vågner i stedet, hvis I har været i byen. Medicin Smertestillende og beroligende piller kan også sagtens have en effekt på hans pik. Og her snakker vi helt almindelige panodiler. Ligesom med alkohol dur den ikke, hvis han er påvirket. Igen må I vente til, effekten er aftaget. Stress, vrede, ked af det Hvis han har travlt på studiet eller job, I har været oppe at skændes, eller han er ked af det, kan det påvirke hans lyst.

Det er de færreste, der har lyst til sex, når tankerne farer rundt i hovedet. Tag det stille og roligt, og start med at kæle, så han slapper af. Hvis I oplever problemer, når I ligger i sengen, er der nogle ting, du kan gøre for at tænde ham igen. Fortæl ham, at det er rart, når han rører dig ved nakken eller et andet sted på kroppen. Det kan være en hjælp, hvis du fjerner fokus fra hans pik og din kusse. Sex er meget mere end selve akten, og det kan faktisk gøre ham meget liderlig, når han rører ved dig.

Du kan gøre det samme og røre ham. Ligesom dig selv har mænd erogene zoner rundt om på kroppen. Kys ham rundt om på kroppen. Han var nervøs for at fangen ville slå dem begge ihjel, hvis der blev for meget brok over dette og sagde derfor: Han har sikkert ikke set en kvinde i mange år.

Vi bliver nødt til at samarbejde med ham - uanset hvad han vil. Hvis han vil have sex må du bare lade som om at du nyder det og lade være med at stritte imod. Vores liv afhænger af det skat. En selvoptaget mand tog meget sol, men bemærkede at tissemanden var helt hvid. Derfor gik han til stranden og gravede sig ned, så kun tisseren stak frem.

En gammel dame gik forbi og udbrød: Da jeg var 60 kunne jeg slet ikke få den og nu hvor den gror i naturen er jeg 70 og for gammel til at gå i spagat! En mand havde en tissemand på 50 cm og lægerne kunne ikke hjælpe ham, men gav ham dog et råd: Hun fik sat en metalplade i skeden, han fik en magnet i pikken.

Til den første kontrol kom konen alene. Han er i fængsel. Jo, vi var i svømmehallen og pludselig var der jo den her dreng med bøjle Det går rigtigt godt, og ud på natten går de hjem fra diskoteket. Begge får en ubændig tissetrang, og da der kun er en kirkegård i nærheden, smutter de derind og tisser. Den ene pige tørrer sig med trusserne og smider dem væk efter brug. Den anden finder at hendes trusser er for gode og dyre til at smide væk og hun tørrer sig med en bårebuket!

Næste dag mødes pigernes ægtefæller, og den ene siger: Nå, vore piger var rigtigt ude at more sig i går nat! Politiet stormer et bordel. Pigerne genes ud og stilles op på en række på gaden. En gammel morlille betragter interesseret optrinet og spørger så, hvad der foregår. En anden betjent kommer skridtene op langs rækken. Da han ser den ældre dame, siger han. En mand havde lige købt en sommerhus.

Manden elskede at lave gymnastik, og hvorfor ikke gøre det ude i haven i hans nye sommerhus? Det var naturligvis varmt, så han undlod at tage noget tøj på.. Manden begyndte med armbøjninger, solen bagte, så begyndte han at pruste mere og mere. På et tidspunkt ser han naboen stå og kigge ind over plankeværket, og hører ham sige: Der sidder 4 fugle på en gren i et træ. Så kommer der en jæger og skyder den ene. Hvor mange er der så tilbage? Nu har vi altså matematik, her er det rigtige svar altså, at der er tre fugle tilbage.

Men jeg kan lide den måde du tænker på! Tre damer gør ind i en iskiosk og køber en is hver. Den første slikker på sin is, den anden sutter på isen, og den tredje bider af sin. Det rigtige svar er hende med vielsesringen. Mor, jeg mødte en mand i parken, der ville vise mig foret i sin regnfrakke!

Peter var på besøg hos en ung smuk prostitueret. Efter 2 timers rigtig god sex, siger han: Vend dig lige om engang Derfor nytter det ikke noget at råbe ad en mand: Vi bliver nødt til at rydde op - både dig og mig. Dit lort ligger og flyder over det hele på gulvet. Du kommer til at gå på arbejde uden tøj, hvis ikke vi får vasket lige her og nu! De store blev solgt for ,- og de brede blev solgt for ,-. De smukke solgte de for 1. Hvad er forskellen på en håndvask og en blondine? Man behøver ikke ligge og kramme håndvasken efter man er kommet i den.

Nudistklubben En mand melder sig ind i en meget eksklusiv nudistklub. Kirkeklubben Det er tre par, et ungt, et midaldrende og et ældre, der gerne vil optages i den lokale kirkeklub. Har du en fisse? Det ringede på døren til fruen i huset ved tiden. Fruen var alene hjemme og da hun åbnede op stod der en mand udenfor. Kom ind, kom ind. Vend dig lige om   engang To arbejdskolleger, en kvinde og en mand, sidder og diskuterer i pausen. En mand er hos lægen Hvorfor har sædceller haler?

Så har kvinder har noget at trække i hvis de sidder fast mellem tænderne. Hvad er det bedste ved et blow job? De 10 minutters stilhed. Nåå var den ikke så stor?? Jo jo men den var meget saltet Lille Per kommer hjem og fortæller sin far, at han har haft sin første seksuelle erfaring. Stolt henter faderen to kolde øl i køleskabet, en til dem hver. Men så flippede vores instruktør fuldstændig ud og råbte: Pigen til sin kæreste Tag min bluse af.

Tag min BH af. Tag mine trusser af. Og hvis jeg ser dig i mit tøj igen gider jeg ikke komme sammen mere. Er du bange for bier? Der var engang en mand og hans familie. De ville godt købe en bondegård, og derfor var de taget ud for at se på en. De så kostalden, hestene og hønsene. Derefter kom de ud på marken, hvor der stod en pæl, med en bikube på hver side. En time gik og bonden kom tilbage.

Bonden spurgte ham om han var blevet stukket af bierne, hvorpå manden gispende svarede: Som nonner ryger de selvfølgelig direkte i himlen, og ved perleporten møder de Skt. Hvad er definitionen på forvirring? En blind lebbe på fisketorvet. Holm kæmper med dårlig samvittighed efter sex med en patient.

En anden stemme siger, husk du er dyrlæge! Sidste gang så jeg FCK mod Brøndby! Da han vågnede efter operationen stod en gruppe læger rundt om hans seng. Vil det sige at jeg aldrig kommer til at opleve en erektion igen? Og så var der kvinden, som skrev til en ugeblads-brevkasse: Min mand insisterer på at elske mig bagfra, - skal jeg bøje mig?

...

Aalborg erotisk kontakt

Polske kvinder søger danske mænd lebbe sex

Hun stod allerede på alléen og ventede mig. Der er rigtig mange som gerne vil have et indlæg om en masse sexskandaler og også nogle af mine NO WAY! Robert Lloyd fra LA Times mener, at tendensen startede med at være mere provokation end et redskab i karakteropbygning og historiefortælling, som det »heldigvis« i hans øjne er blevet til. Ligesom med alkohol dur den ikke, hvis han er påvirket. Din internetbrowser er desværre uddateret. Vinterferie i finland - ski, rensdyr, slædehunde o

Du er mega lækker og det er gamle også vis du vil hilse ham for mig rosa så bliver jeg så glad. Når jeg læser dit indlæg for jeg sådanne lyst til at skrive om en sexskandale min søster har haft hvis det altså er ok hun havde taget en fyr med hjem fra byen som hun havde noget med de går i seng kysser, nusser mm. Det var så den flirt!

Det var sidste sommer, og jeg var i Italien. Og jeg havde så mødt den her super søde danske fyr, og så mødtes vi så i en byen en af aftenerne.. Vi var begge fulde, og besluttede os at gå en lille tur ud til en landevej, vi begynder at at kysse og til sidst ender det så med at jeg ligger i doggystyle — MEN!!! Ikke nok med at vi ligger på en skovbund med grene og mos — mens han er i gang med at tage mig bag fra, kommer den største og længste skedeprut jeg nogensinde har hørt.

Pisse pinligt — men det endte faktisk med at vi var feriekærester resten af ferien, og vi har stadig kontakt i dag. Jeg lå på med en xkæreste og hyggede på hans værelse dengang jeg var 17 — jeg er 26 nu , da hans far Stormer ind af døren, sætter sig på sengekanten og begynder at snakke — helt vildt meget og længe… Han opfattede slet ik hvad vi havde gang i.

Men vi var noget røde i kinderne. Efter laaaang tid gik han endelig ud. Og vi besluttede at fortsætte i badet.. Eller… Det troede vi.

Døren var åbenbart ikke låst og pludselig stod hans mor i døren.. Som om hun var frosset fast. Jeg forsørger at dække mig til, det samme gør han. Og ligger der og flasher..

Hans far kommer ud, Jeg bløder på min albue og har slået hovedet.. Det er en meget akavet situation.. Jeg bliver hjulpet på benene af min x og hans mor. I var jo igang. Jeg var blå i næsten tre måneder. Da vi kommer ind i stuen bagefter, sidder min bror og nærmest græder. Han Kan slet ik kigge på mig. Men får stammer sig frem til.. Da jeg var færdig går det op for mig der ik er lyd på computeren. Mig og min eks kæreste skulle rigtig hygge efter flere uger hvor vi ikke havde set hinanden.

Vi starter med at ligge og putte og det uvirkler sig og pludselig ligge han ned og jeg er nede imellem hans ben, jeg giver ham et blowjob som mange gange før, men den her gang var åbenbart så slappende at han slapper godt af og PRUTTER mig pludselig lige i hovedet og det var ikke en lille prut! Tror det var pinligt for ham og meget klamt for mig! De ligger også mærke til os. Vi falder i snak og en øl bliver til 10 så min veninde smutter hjem, og jeg vælger at drikke videre med de andre.

Hvor ham her gutten hiver mig op på hans værelse på skolen. Hvor han fortæller han har kæreste på… Men han var ligeglad så det ene første til det andet.

For det første kunne han ikke få den op og stå pga han var for fuld. Men han sagde til mig at jeg måtte gøre alt ved ham..

Jeg har én gang faktisk to prøvet noget rigtig pinligt. Min daværende kæreste var på det tidspunkt begyndt at slikke mig til orgasmer hvilket var rigtig dejligt. En gang så dejligt at jeg ikke kunne holde på mavegassen, og jeg pruttede ham lige i hovedet: Sagde roligt undskyld og han lod som om han ikke opdagede noget hvilket gjorde det mere akavet!

Det skete igen på det seneste med min nuværende kæreste, hvor vi begge lod som ingenting og jeg prøvede at overdøve det med stønnen. Da jeg var 15 er 18 nu besluttede min kæreste og jeg at vi begge var klar til sex. Vi var alene hjemme hos ham en aften, og de skulle selvfølgelig være helt specielt. Hans forældre var meget imod børn have sex, så derfor gjorde vi det bag deres ryg. Han sagde at jeg skulle gemme mig i hans skab, så der skyndte jeg mig ind.

Meget kort tid efter kom hans mor ind, min kæreste bad hende om at gå ud, men hun skulle åbenbart lige hente nogle håndklæder som selvfølgelig var i det skab jeg gemte mig i. Hun åbnede skabslågen, og der sad jeg splitter nøgen på hug. Hans mor flippede helt ud, så det førte til at næsten resten af familien også kom ind.

Det er det absolut det pinligste jeg nogensinde har oplevet, og det har nærmest givet mig traumer…. Der var én gang hvor min kæreste og jeg var hjemme hos min kærestes søster. Vi fik naturligvis vores eget soveværelse, hvor det nu gik ret så heftigt for sig. Jeg skulle sove ved en flirt, han var noget ældre end mig, og havde derfor sin egen lejlighed, vi havde et laaangt forspil på flere timer, og endte så med at Være sammen om aftnen.. De endte med at tage hjem til ham hvor de fik sig en humpe tur, hvorefter han hurtigt falder i søvn efter klatten.

Hun ligger lidt og kan mærke hun virkelig skal på toilet og det er den store omgang hun skal. Hun skynder sig og bliver færdig, prøver og være stille og skynder sig at skylle ud…. MEN toilettet stopper og vandet flyder helt op, hun går lidt i panik og ved ikke hvad hun skal gøre af sig selv og vælger at tage noget papir, lukke øjnene, tage bruno og kaste den ud af vinduet… Hun ligger sig ind i sengen igen og lader som om intet er sket.

Om morgenen da hun går ud af hoveddøren for at komme hjem, ser hun sin bruno………………………………………………. Hej Anne ville bare lige sige at aldersgrænsen for sex er 15 år… Så folk under 15 burde ikke være her. Da jeg var 14 — 15 år havde jeg været sammen med min første kæreste i et par år. Min daværende kæreste havde så hevet mig med hjem til sin far på weekend for første gang. Faderen elskede mig, men stedmoderen kunne hverken lide mig eller min kæreste meget mærkelig type Da vi går i seng har vi så sex og jeg stønner jo det bedste jeg kan!

Jeg var så flov og kunne næsten ikke holde tanken om at jeg skulle se dem i øjnene dagen efter ud.. Hej Anna jeg vil være anonym, men alså jeg var til fest og jeg mødte jeg en fyr, og vi tog hjem til hamder og morgen. Nu er vi ik kærester og ses ikke men det var ikke på grund af det. Ps jeg var stadig fuld da jeg kyssede faren. Vi sætter os i rygekupeen og lukke døren. En af pladerne i døren falder ned og blokerer så vi ik kan få den op igen så vi bliver enige om at udnytte tiden vi er låst inde til lidt erotik.

Folk kommer og går, toget når frem og tilbage mellem Frederiksund og Farum et par gange og midt i akten dukker en billetkontrollør op……….. Det var et dyrt knald. Min daværende kæreste og jeg havde engang et væddemål om, hvor vidt jeg kunne få hans … til at rejse sig — uden at jeg måtte røre! Jeg tog imod udfordringen, og begyndte lige så stille at tage tøjet af foran min kæreste. Der gik selvfølgelig sport i det, så til sidst stod jeg jo nøgen og gjorde mig til.

Døren var IKKE låst, da jeg ejer hele overetagen — uden nogen form for nøgler til dørene! Da han åbner døren, springer jeg straks under dynen, og min daværende kæreste sidder med stiv dolk og hele molevitten!

Min far står bare og glor, og får endelig spurgt, om vi skulle have noget aftensmad. Haha, det var SÅ pinligt! Det tror jeg desværre heller ikke, at min far gør! Kan da lige starte med at indrømme, at jeg kun er 17, men har en kæreste som er 5 år ældre… Vi har haft nogle nedture i forholdet..

Det startede ud med lang og dejlig løbetur, spisning om aften , byen og Tideligt hjem. Enden man når at se sig om, lå begge vores nøgne kroppe mod hinanden. Sjovt nok syntes min kæreste, at han ville løfte mig, Midt i vores lille leg. Fint nok… Vi væltede to vaser, hans computer og til sidst gik det galt. Det alavet ved denne situation, er at man næste dag skulle hjem og forklare, hvorfor man havde en sygning i panden og plaster rundt omkring…: Jeg var 15 år gammel og var ude og gå aftentur en sommeraften med min ekskæreste.

Der var den smukkeste solnedgang og han var den pladderromantiske type. Vi kom forbi hans skole og han fik den ide at vi skulle op på taget og se solnedgang. Som sagt så Gjort. Vi sad på taget og grinede og snakkede og vi kyssede lidt, det ene tog det andet og vi lå uden tøj på og hyggede os. Jeg hang fast i et søm og kan bare sige at hullet var større end det burde blive så der var frit udsyn til edlere dele.

En dag hvor min kæreste var hjemme ved mig, faktisk en af de første gange han var i mit hjem, Vi har en stor aldersforskel imellem os derfor ventede vi lidt med at han kom med hjem til mig. Mine forældre skulle lige tænke lidt over det først , lå vi min seng og så film. Og det ved vi jo alle hvad fører til. Så går vi op i køkkenet og så min mor begynder at lave Bolle tegn til os med fingreende, hvilket var vildt pinligt!

Så jeg begyndte bare at kigge lidt dumt på hende som hvad har du gang i.. Jeg var til fest sammen med nogle venner og nogle som jeg ikke kendte. Min veninde og mig blev tilbudt en firkant. Og som du nok ved så slår hjernen fra når man er fyld.

Så vi sagde ja og gik med dem ind på et værelse. Vi begyndte så at kysse lidt på rundet. Min veninde fortrydt så og gik ud og den ene af drenge gik med hende. Jeg bliver så der inde og har så sex med den sidste dreng.

Dagen efter for jeg så ud af vide at han er 14 år. Jeg er så 17 år og bliver 18 her om lidt… Så meget over grænsen. Jeg var på ferie i Italien, hvor mødte den her søde svenske pige, hun så mega godt ud, og vi mødtes så i byen samme aften, begge 2 godt fulde. Vi beslutter så at gå en tur, og ender så ved stranden, hvor vi begynder at kysse, og vi ender så ude i vandet, og laver det frække.

MIT TØJ ligger selvfølgelig oppe på stranden, og kan se der kommer en meget fuld italiener hen, han kigger ud på os, også habs tager han alt MIT tøj, men lader hendes ligge, så den aften mistede jeg både Mobil og pung. Min far spurgte så hvor min pung og det hele var, og jeg fyrede den største løgn af, hvorpå han svare, mens han går ud fra værelset, godt du hyggede dig på stranden og griner højlydt.

Jeg sidder tilbage og tænker hvad fanden…. Min største sexskandale var da jeg var 16, jeg havde en flirt som var 17, og en dag besluttede vi os for at nu var det tid til at vi skulle i seng sammen. Jeg havde aldrig nogensinde haft sex før så jeg var jo rigtig nervøs, men han tog det meget pænt og sagde han ville være rolig ved mig. Så vi gik igang og havde et dejligt forspil vi troede vi var alene hjemme da min mor skulle køre min lillebror til fodbold, så i mens vi er igang synes jeg det kom til at gøre ondt, og jeg råber derfor av.

Vi fortsætter og jeg begynder at stønne. Lige pludselig går døren op. Og min mor kommer ind, hun løber hen og skubber Fyren ned af mig.. Og begynder så med den lange samtale om blomsterne og bierne jeg blev helt rød i hovedet og min flirt ja han var også helt rød i hovedet.. Min mor går så igen og min flirt skynder sig så at få tøj på. Jeg havde på et tidspunkt en flirt, jeg var 16 og han var Vi havde flirtet et par måneder, og blev enige om at nu var det på tide at vi gik i seng sammen.

Han gjorde mig ikke til kvinde Sikke en klam stodder! Er det ikke snart på tide, at en behjertet sjæl tager 'initiv til en crowdfunding' på nettet til finansiering af den kønsskifteoperation, forkvinden for 'Selskab for Liggestilling' bør have tilladelse til at lægge krop til for at realisere sin hede drøm om endelig langt om længe at finde ud af, hvad hulen det egentlig er, 'de rigtige mænd' vil have af de satans kællinger?

Kvinde og mand har sex. Mindst en af parterne er svært godt tilfreds med det. I tilgift har vores helt opnået den overraskende indsigt, at selv feminister måske har en kønsdrift! Med hensyn til de øvrige efterrationaliseringerne, så er jeg mere i tvivl … jeg mener, der følger jo et foto med af kommentatoren, ikke?

For ligesom at holde andre mulige forklaringsvariable ude, så burde scoreteknikken måske afprøves af en midaldrende herre iført topmave og gråt hår, ingen nævnt, ingen glemt. Hvad jeg aldrig har forstået hos de hårdkogte 70'er feminister, er afvisningen af manden i stedet for af manderollen. Og en tilsyneladende manglende forståelse for netop dette, at vi er mennesker, før vi er vores køn.

Men din formulering halter: Så nyd kønnet og glem ikke mennesket. Er det ikke bare den mekanisme der generelt ligger bag 'ismer som sexisme, raciscme og ageisme?

At vi ser andre som deres køn, deres religion, deres kultur, deres seksualitet, deres handicap, eller deres alder - for vi ser dem som mennesker? Fordi du er et menneske, som udsættes for fordomme eller diskrimination på baggrund af køn eller race osv, gør det dig ikke automatisk immun overfor selv at nære fordomme om mennesker som har andre kategoriseringer knyttet til sig. Desværre ofte snarere tvætimod, når det virkelig spidser til.

Man kan vel rumme at en kvinde også er et menneske? Men hans scoretricks er for mig at se de gode gamle: Ikke så meget nyt under solen. Men egentlig er det vel bare en personlig reklame for nye varer på hylderne. Forkvinden betragtede ikke kvinder som mennesker før hun fandt en måde at 'få fisse' på? Veje til erkendelse er mange, men jeg er ikke sikker på at strategier til skafning af noget der er afhængighedsskabende på linje med heroin ikke er en massiv omvej.

Måske - når 'kvinden' opdager sine sande motiver. Jae, mandens romantiske seksualitets kultivering er ret simpel: For slet ikke at tale om den blod-og-jord-tankegang som springer af disses symbioser. Kvinder har en naturlig tillid til at kunne udleve lidt erotisk udadvendthed overfor homoseksuelt hankøn - forkvinden fejlfortolker et eller andet Jeg tror på udsagnet i underrubrikken.

Det er noget, jeg tænker en del over, og jeg forbinder det med vigtig indsigt. Men jeg kan ikke se, hvad det har med debatindlæggets indhold at gøre. Historierne virker til snarere at handle om, at Ulrik Frost blev scoret, end at han scorede. Jeg ser i hvert fald ikke megen beskrivelse af, at han fik inspireret kvinderne til lagenlyster ved at se på dem som mennesker, som var kvinder, i stedet for at se på dem som kvinder. Jeg ville gætte, at kvinderne var drevet af en blanding af udfordringen ved at omvende en homoseksuel fyr og en tryghed, der kommer af at Ulrik Frost er bøsse og feminist.

Uden at kunne forklare det nærmere. Som otteårig skoledreng var Ulrik Frost efter eget udsagn i Berlingske 'Den første bøsse i Hirtshals', hvor han i præpuberteten var et efterstræbt bytte for sexgale kvinder på alder med hans egen og hans jævnaldrende kammeraters mødre. Senere flygtede han til København, hvor han blev fagligt aktiv i 3-F som deltidsansat tillidsrepræsentant på en sushi-bar og fyret af sin kvindelige arbejdsgiver for noget, han havde skrevet på Facebook om sine og sine kollegaers løn- og arbejdsforhold.

Nu er Ulrik så - som årig RUC-studerende og forkvinde for 'Selskab for Ligestilling' - avanceret til landskendt polyamourøs feminist med hunger efter 'daddy-pik' og jagtrevir på de sørgelige rester af det reservat for eksotiske planter, dyr og fugle og skæve eksistenser på Amager Fælled, som stadig eksisterer efter etableringen af Ørestaden med den metroseksuelle metrostation.

Underholdende beretninger og vist er er noget om det, men jeg tror du misforstår lidt. Det handler ikke om at betragte kvinder som mennesker, men om at betrage dem som de selv ser sig - og det er ikke begrænset til kvinder, men til alle deltager i en tidstypisk strømning af identitetsmæssig karakter.

Det råd kan nedkortes til - 'Vær PK' - og få the love and admiration of all. At score - nogle gange går det helt galt ;- https: Jeg har ikke læst noget af det andet du har skrevet, men bedømt ud fra dette skriv, mangler du respekt for - og indsigt i - kvindekønnet.

Hvorfor udstiller du f. Nogle af dem er vist ret genkendelige. Eller er der snarere tale om fantasier du håber går i opfyldelse. Alle kvinder vil have "slikket fisse" på samme måde???

De kvinder jeg har mødt er noget mere alsidige. Ja faktisk kan det variere hos den samme kvinde. Ligesom nogle kvinder bedst kan lide at blive kærtegnet foran øret, og andre bag det. Men det vidste du naturligvis i forvejen. Kvinder er mindst lige så forskellige som mænd. Hemmeligheden som ikke er en hemmelighed er: Hvil i dig selv. Og her tænker jeg ikke på det hun siger. Betragt hende som et selvstændigt individ - og behandl hende som det. Med mindre du er "honey-trap" for en udenlandsk efterretningstjeneste, er sex ikke et politisk projekt.

Lad være med at jagte mængden. Problemet er ikke at finde en at gå i seng med, men en at stå op sammen med. Og til aller, aller sidst: De fleste kvinder er slet ikke kvinder. Det er derfor de ikke går i byen med kvinderne eller holder kvindeaften.

De holder tøseaften og går i byen med pigerne - uanset alder ;. Jeg læste ikke det hele Hvordan hænger "fået fisse" sammen med at betragte kvinden som et menneske? Jeg må le, nå orker ikke at læse lortet.

Kære Inf, Du vil så gerne slikke røv på de unge, det er jo dit fremtidige eksistensgrundlag MEN hvor dybt skal du synke Denne artikkel gjør meg trist langt in i min feministiske sjel. Ulrik Frost, hvordan har du tenkt? Det virker som om forfatteren prøver å skrive en artikkel som forespråker hvorfor menn skal anerkjenne det faktum at kvinner er mennesker …fordi da får de sex…?

Den er både misogyn og rasistisk denne artikkel sett gjennom mine og mine venners feministiske briller…. Frøydis, 70'er feministerne bærer en stor del af ansvaret for, at kvinde henholdsvis manderoller forveksles med mennesket inden i rollen, som er bestemt politisk, religiøst, kulturelt m.

Derfor er ulriks indlæg meget relevant, i og med den misforståelse har haft langtrækkende konsekvenser og først nu måske er ved at blive fjernet. I øvrigt er det da en herligt festlig, frimodig, ikke-undertrykkende og for i hvertfald hans eget vedkommende bevidstgørende seksualitet, han fortæller om. Vi har jo alle et personligt ansvar, for hvordan vi leger. I min optik centrerer den egentlige og væsentlige kvindekamp sig om klassekampen, den miljø-og socioøkonomiske kamp, hvortil alle - og jeg mener alle - ubalancer kan henføres.

Og skal man søge den oprindeligste kilde til ubalance i menneskenes samfund, er denne at finde i ubevidsthed. Også snakke om at kvinner har en større frihet til å ta initiativ til sex osv.. Jeg er som du ser uenig i at steriotypiene er borte - at kvinner er frie fra å bli kategorisert og beskrevet av menn.

Både klassekampen og kvinnekampen kjemper fortsatt mot normative steriotypier som kategoriserer og tar fra mennesker makt. Hvis en skriver en artikkel hvor en prøver å få samfunnets menn til å befri seg fra disse steriotypiene, "inlemme" kvinnen i det samfunnet av den store A og holde en bevisstgjort seksualitet, syns jeg det er trist å forsterke steriotypiene ved å ramse dem opp Det skal sies at den blir diskutert i norske feministiske kretser nå, nettopp fordi det er en talsperson for en feministisk organisasjon som har skrevet den.

Av, man skal åbenbart ikke kritisere Avisens artikler, eller deres lødighed. Så bliver man censureret Frøydis - "Jeg er som du ser uenig i at steriotypiene er borte - at kvinner er frie fra å bli kategorisert og beskrevet av menn.

Stereotypisk opdeling af hinanden har fanden skabt. Jeg syns, at ulriks historie sprudler af fræk livs-og legelyst, cadeau for det, og jeg er helt sikker på, at han respekterer de kvinder, han har sex med, som ligeværdige mennesker.

Og jeg syns også, at det er interessant at høre om, at man kan være ex bøsse Han kan selvfølgelig have informeret samtykke til at udstille dem, men jeg tvivler. Og i al fald een af kvinderne må være let at genkende. Desuden finder jeg det respektløst, at grunden til at betragte kvinder som mennesker, skulle være at få fisse.

Herved objektiviserer han jo i høj grad kvinden.

TANTRA TIL MÆND GRATIS BØSSE FILM