Hvordan har lesbiske sex lærerinde sex

hvordan har lesbiske sex lærerinde sex

Nogle mænd føler sig overflødige pga. Derfor er maskulinitet så skrøbelig. Og derfor er mænd generelt så usikre, synes det underforståede budskab at være. Nogle lesbiske tåler ikke åbne, ærlige,undrende spørgsmål, der vedrører sex, kunne man med lige så stor ret påstå. Og med samme logik kunne man heraf slutte, at lesbiske genrelt har et tabuiseret og usundt forhold til deres egen seksualitet. Heteroseksuelle mænd forstår ikke nødvendigvis alle bestanddele af homosex, især vedrørende det modsatte køn.

Det burde egentlig ikke være så mærkeligt. I et land som Danmark med en åben debatkultur kan man så forvente, at der bliver spurgt ind til sagerne. Det er meget muligt, at enkelte individer i denne henseende er en tand for direkte eller uhøflige i deres måde at spørge på — måske endda infantile og ubegavede.

Men det berettiger ikke nødvendigvis, at hankønnet som helhed skal hænges ud som ubegavede og usikre, og maskuliniteten som skrøbelig. Hvis fraværet af irriterende spørgsmål er dit kriterium for en stærk maskulinitet, så lever denne maskulinitet skam i bedste velgående. Langt de fleste mænd kan nemt styre sin nysgerrighed og lade lesbiske om deres eget sexliv.

Vi har rigeligt at se til med vores egne partnere. Til de spørgsmål plejer jeg at svare: Så fik du da givet alle den bedøvende ligegyldige oplysning, at du er lebbe. Tillykke med det — eller hvad man nu skal sige til det.

Jeg skal ikke blande mig i hvordan lebber knalder — det kan jeg ikke se er et samfundsdebatemne. Det må i sgu selv finde ud af. Jeg kan heller ikke se hvordan mine eventuelle tanker om dette skulle have nogensomhelst relevans eller være interessant for nogensomhelst. Det ringeste ved dette blogindlæg er helt klart kommentarerne — hold da kæft en snæver og indskrænket verden I befinder jer i. Gud og samfund bedre det — jeg mener; please….

Fin artikel — keep up your own work. Også på trods af — eller måske netop på trods af — de ualmindeligt tåbelige kommentarer. Prøv lige at forestille dig en mand skrive en tilsvarende omgang fordømmende sludder om lesbiske kvinder. Jeg kendte engang en lebbe, der havde en lebbehund. Den forhenværende landsholdtræner for kvindelandsholdet i håndbold blev udskiftet fordi tøsernes forældre syntes det så underligt mistænkeligt ud, at han konstant gik og slikkede sig om munden.

Ha ha Det er bare det sjoveste emne længe -; Du er god nok Millennials? Selv kommer jeg fra fattigfirserne og kørte knallert. Men hvor er politikken visionerne hvilket liv drømmer jeg om hvis jeg var Dig?

Glæder mig til at også høre det. Hold da helt kæft! Der har godt nok været gang i de små grå hjerneceller hos Katrine Blauenfeldt, man kan næsten fornemme det- hvad skal jeg dog nu finde på at skrive på min blog.

Men som der bliver foreslået fra en højere oppe på debatsiden- hvad med at forholde dig til at danske soldater igen skal sendes i en af de perspektivløse krige som desværre er blevet en del af hverdagen i Danmark. Så en kvinde der nærmest stolt proklamerer at hun har sex med gifte mænd, og hvor synd det er for manden i forhold, at han skal være monogam, nu er selvudnævnt lebbe?

Kære Berlinsk tidende jeg har valgt ikke at købe jeres avis mere! Dette er udelukkende pga. Tak for de ellers gode år med jeres avis, som nu desværre er forbi. Katrine Blauenfeldt, det er vel kun mænd og kvinder , der ikke har forstand på at tilfredsstille en kvinde seksuelt, der kan undre sig over, hvordan kvinder kan nyde sex med hinanden… ellers er der nok ikke mange, der undrer sig.

Derfor er det også så dejligt befriende at læse dit indlæg — og ikke mindst kommentarerne dertil…. Nogle lesbiske tåler ikke spørgsmål til deres sexliv, lige så vel som nogle heteoseksuelle ikke gør. Det har i grunden ofte intet med et usundt forhold til deres egen seksualitet men oftest nærmere at de lesbiske finder at deres sexliv er privat og ikke nødvendigvis automatisk er til offentlig debat bare pga.

Og igen som en der er i miljøet, oplever jeg de usmarte spørgsmål, både fra mænd og kvinder, hvor jeg altid føler mig trist på kvinders vegne der kun kan forestille sig sex som penetrering af penis. Jeg føler mig ærgelig på disse kvinders vegne fordi de aldrig har oplevet at der er så meget andet sex end penetrering.

Men er spørgsmålene jeg får ikke dømmende eller på anden måde ubehagelige så besvarer jeg gerne i generelle sammenhænge. Til Katrine Blauenfeldt Hvoromend jeg forstår at lesbiske om og med hinanden bruger lebbe som slang, så bider jeg tænderne sammen når jeg læser det i denne sammenhæng. Jeg ville personligt ikke bryde mig om at en ikke lesbisk henvendte sig til mig eller omtalte mig som lebbe, og i et indlæg som dette hvor mange læser det, så kan nogle komme til at tro at det er en hel i orden måde at gøre det på.

Personligt ville jeg i et indlæg som dette have holdt mig til mere neutrale udtryk som ikke bliver brugt på samme nedsættende måde, så som lesbisk eller homoseksuel kvinde. Et nyt lavpunkt i Kathrine Blaunfeldts forsøg på at være interessant som skribent. Og i øvrigt pinligt at Berlingske vil give spalteplads til disse trivialiteter. Det må man nok sige. Katrine Blauenfeldt forklarede i en tidligere blog, at hun betragter gifte mænd i omgangskredsen som lovligt vildt.

Men nu skal mændene i omgangskredsen så også holde godt øje med konerne. Ellers gafler Katrine Blauenfeldt dem. Jeg kunne ikke koncentrere mig længere end til overskriften og så de smukke billeder af dig og Iben i højre side — så løb fantasierne af med mig!

Alt hvad der kan gå og stå, er lovlig vildt, men jeg kan ikke forstå hvorfor Joachim B. Olsen hun før i tiden har skervet lebbe i sit CV, mens hun var på kontanthjælp. Selv om folk prøver på at fortælle dig noget andet Katrine Blauenfeldt, så har du en efter min mening — en af de bedste blogs, helt nede på jorden, uden dikkedarer.

Fortsæt endelig du skønne. Det kan da aldrig være Katrines problem, at gifte mænd falder for hende, og gerne vil i seng med hende. Det vil jo være at nedgøre både mand og kvinde. Interessant er det imidlertid, at folk læser det de VIL læse og ikke ser ret meget på selve teksten: Men lad mig indvie jer i en lille hemmelighed; sex behøver ikke at inkludere en mandetap!

Men hvis der havde stået min, ja hvad så — det må vel blive Katrines sag. Det gør hende da ikke mindre værdig. Den havde bare aldrig holdt i Højesteret, hvis der havde været nogle af hendes medsøstre der gerne ville have brænd hende på et bål Sct. Hans aften — fordi hun her skrevet: Men lad mig indvie jer i EN lille hemmelighed; sex behøver ikke at inkludere en mandetap.

Nej, sex behøver ikke at inkludere en mandetap — og bøsser ville kunne sige: Men — ofte erstatninger for det: Ligesom gensidig onani, som også kan ses praktiseret, er ganske enkelt ikke det samme. Det er nu engang derfor, at mand og kvinde er indrettet til på mest optimale vis at kunne have et fyldestgørende, dvs optimalt sexliv — hvor der ikke er tale om problemer med rejsning for manden og stiv skede for kvinden. Altså — en mindre impotens.

Det er det, man kalder at gøre en dyd ud af nødvendigheden, hvis man har en programmeirng, der tilsiger en at gå over i det andet køn og vælge det egne som objekt for sin seksualitet. Sex er jo ikke bare penetration, altså en kropsdel, der skal ind i en kropsåbning!

Sex og erotik er også alt det dejligt, kys og berøringer, fascination af den andens krop, og alle de skønne fornemmelser i sin egen. Nu er det jo sådan at lesbiske har sex som alle andre, hvilket vil sige, meget ens andre mennesker og så alligevel med individuelle præg. Nogle synes det er dejligt at bruge en dildo, ligesom hetero-seksuelle, men det er rigtigt, at der jo ikke er en pik der farer ind og ud nogle steder. Kan cølibat booste sexlysten?

Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det? Hvordan får man gnisten igen? Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis. Hvordan har lesbiske sex?

Hej Maj Vi er to piger på 18 år som har diskuteret meget om hvordan lesbiske har sex og om man overhovedet kan kalde det sex, når der ikke er nogen pik med.

.