Kneppe fisse liderlig pik

kneppe fisse liderlig pik

Hun vendte rundt på hælen, og gik, jeg hørte hoveddøren smække, og jeg sad tilbage med en knugende fornemmelse i maven. Var hun bare kørt over til en veninde og sad de nu og slog sig på lårene af grin over mig, eller var hun virkelig taget i byen for at finde en tilfældig pik hun kunne misbruge?

Jeg prøvede at se en film i tv, men hele tiden dukkede et billede op for mine øjne, af min liderlige kone der blev kneppet af en masse mænd. Jeg lavede en kande kaffe og pludselig ringede telefonen: Jeg ville bare fortælle dig, at jeg har fundet alle tiders pik! Jeg har suttet ham stiv, så nu tager vi hjem til ham og knepper! Hun lagde røret på, og smerten i maven vendte tilbage for fuld styrke.

Jeg vidste stadig ikke om det var løgn og om de nu var en hel flok tøser som skreg af grin over mig. Jeg satte mig med kaffen og prøvede at glemme det hele, men gang på gang dukkede der billeder op på min nethinde af konen som suttede pik og fik sperm i hele hovedet! En time efter ringede telefonen: Jeg kunne høre på hendes stemme at hun var ophidset og lyden af kroppe der klaskede mod hinanden var ikke til at tage fejl af.

Hun lagde på og jeg var rystet. Min kone blev virkeligt kneppet af en fremmed mand, mens jeg hørte på. Igen blev røret lagt på. Jeg var virkelig rystet. Jeg blev vækket 2 timer senere af telefonen: I baggrunden kunne jeg høre klaske lydene, og så lidt skamlen med telefonen og en mandestemme sagde: Men nu kommer Ali med kæmpe pikken, så kan det være hun slapper lidt af! Du får lige Dan… Igen lidt skramlen hvor jeg kunne høre konens skrig, efterfulgt af en mumlen, da hun sikkert fik pik i munden igen.

Hovedgaden 52a 2 sal. Kom om en time! Jeg stod op og tog tøj på, startede bilen og kørte til adressen. Da jeg kom op på 2 sal, kunne jeg høre konens skrig: Jeg bankede på børen og blev lukket ind af en fyr med tatoveringer over hele overkroppen, han sagde: Thomas stønnede svagt, mens han stirrede på hendes vidunderlige krop. Tina var stolt af sin krop. Hun var lille over det hele undtagen hendes bryster, som var store og faste. Hvis ikke hun havde været terapeut, ville hun have brugt langt mere tid på at forføre mænd.

Hun elskede at løbe ærinder i en stram, hvid T-shirt uden at tage bh på, mens mænd så på hendes overdådige bryster, som bølgede og hoppede som hun gik. Thomas stirrede forelsket på hendes store bryster. Tina lagde sig strakt ned på gulvtæppet og flyttede sin dejlige røv til en god bolleposition. Hun stirrede stadig på hans store kæp og spredte villigt benene og afslørede hendes allerede våde fisse. Kom herover og knep min våde fisse! Thomas faldt på knæ over hende. Hans mammutepik vippede svagt over hendes mave.

Han tog pikken i hånden og pressede sig ind i hendes stramme fisse. Tina kiggede ned, ivrig for at se hans blåhovede pik bore sig ind i hende.

Kan du lide at kneppe min fisse lige så meget, som når du knepper din mor? Han svævede på strakte arme over hende, hans knæ var spredte mellem hendes ben og hans røvballer bevægede sig, hver gang han stødte sin lange pik ind i hendes stramme fisse. Den store pik spændte hende til det yderste.

Tina gispede af nydelse, hver gang han stødte ind i hende. Hun begyndte at vrikke og støde imod sin unge klient for at hjælpe ham i bund. Jeg har også brug for et godt, hårdt knald! Thomas lagde sig fladt ovenpå hende og maste hendes patter med hans brystkasse. Så begyndte han at kneppe, hårdt og hurtigt og ved hvert stød, blev hendes lille, rødmende røv stødt mod gulvet.

Åhhh, knep min våde kusse, det er så dejligt! Hun løftede sine ben så højt, som hun kunne og støttede sin ankler mod hans stærke skuldre. Hun åbenbarede fuldstændigt sit lyserøde hul for hans enorme pæl. Thomas lavede en utydelig grimasse, mens han bollede hendes våde indre. Hurtigere og hurtigere hamrede han sin pik ind i hendes stramme kusse.

Det er derfor du knepper din mor, er det ikke? Du vil bare have en dejlig, stram fisse som du kan bolle, er det ikke rigtigt? Han gryntede svagt for hvert dybe stød. Tina vrikkede og trykkede imod hvert af hans stød for at opnå så meget nydelse som muligt. Er hun ligeså vild med at kneppe dig, som jeg er?

Det er dejligt at ha' uggghhh. Du behøver ikke at skulle finde en villig pige, når din pik bliver hård, du kan bare blive hjemme og bolle din egen mor, ikke? Thomas bollede, så hårdt han kunne. Han lå fladt på hende og stønnede hæst ned over hendes hals, vanvittigt tændt på hendes stramme fisse, men også de obskøne ting, hun sagde om ham og hans mor. Tina kunne mærke at orgasmen var tæt på, og hun indså, at det var på tide at holde op med at drille Thomas med hans mor, og i stedet koncentrere sig om sin egen orgasme.

Knep mig hårdere endnu! Tina hoppede som en vanvittig for at møde hans stød. Hendes tunge bryster gyngede under hans brystkasse. Orgasmen var lang og hård. Den dundrede gennem hendes nøgne krop, og fik hendes fissemuskler til at trække sig hårdt sammen omkring hans enorme, stive pik. Thomas blev ved at kneppe så hårdt, han overhovedet kunne. Pludselig hamrede han den helt i bund, og lod den blive der.

Tina vidste, at nu kom han også. En hård stråle af sperm sprøjtede ud af hans stive pik og dybt ind i hendes fisse. Tina rystede af nydelse. Hun kunne mærke spermen, der væltede ind i hende. Skyd det hele ind i mig! Endelig var han færdig, og han trillede ned af hendes krop. Pikken røg ud af kussen med et lille pop. Tinas fisse var stadig drivvåd og hævet. En stor dråbe sæd løb ud af hendes behårede revne, og ned på tæppet. Har din mor ikke lært dig at gøre rent efter dig?

Thomas stirrede på hende, da hun endnu en gang spredte sin ben vidt fra hinanden. Hun stak en finger dybt ind i sin liderlige fisse. Du er nødt til at gøre rent efter dig! Thomas stirrede stadig vantro på hende, chokeret over, at en "fin dame", som hende, kunne finde på at bede ham om sådan noget.

Så smilede han og lagde sig fladt på maven, mellem hendes spredte ben. Tina stirrede ivrigt på ham, da han stak tungen ud og begyndte at slikke hendes hede kusse ren. Du kan lide at slikke fisse, kan du ikke?

Jeg vil vædde med, at din mor også godt kan lide det, når du slikker hendes fisse, ikke? Han skød tungen ind mellem de hævede skamlæber og slikkede skamløst sit eget sperm i sig. Tina holdt fast ved hans hoved, løftede røven fra gulvet og stødte den våde kusse mod hans ansigt.

Jeg kan hjælpe dig med dit problem med din mor. Hver gang din pik bliver stiv, kan du bare besøge mig, og kneppe mig i stedet for. Det har jeg ikke noget imod. Jeg ville elske det," stønnede Tina, mens han slikkede hendes stramme fisse. Thomas nikkede, travlt optaget af at slikke de sidste dråber sperm op, så fissen igen kun glinsede af fissesaft og spyt.

Han flyttede munden højere op og suttede direkte på hendes klit. Hun stønnede højt og pressede hans ansigt mod klitten. Den forbudte fantasi kørte fortsat rundt i hovedet på hende. Hun havde stadig lyst til at bolle med sin egen søn! Forsættelse følger i del. Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren.

Skrevet af Altid klar  Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster.

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Mors skjulte liv del 1. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

Udvalgte historier Læst af bruger. Herren fra Fyn 4 point. Nye oplevelser 2 Astrid 2. Uartige mødre Sex i familien - Nær relation Udskriv denne historie Historie id: Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit? Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner. Læsernes kommentarer til  Uartige mødre Del 3      Skrevet af Altid klar  Jeg ved ikke rigtig, men jeg havde gættet at Tina ville ha’ hans pik, det var meget forudsigelig!!!

... Retortvej bordel club erotica

FRÆKKE MODNE KVINDER ESCORT GUIDE

MOR FÅR PIK FOTOGRAF SØGER MODEL