Sexhistorier familie pik i munden

sexhistorier familie pik i munden

.

Katja lod fingrene glide over det hvide lagen. Stearinlys lyste soveværelset op, og de hvide gardiner var trukket for. Hun fugtede læberne og fik smagen tilbage af den søde vin, som de havde fået til desserten. Maden på den italienske restaurant havde været lige så vellykket som Alexanders fulde opmærksomhed. Katja løsnede håret, så det bølgede ned over skuldrene. Han havde sagt, at hun kunne gå ind i soveværelset.

På sengen havde der ligget en seddel og to pakker — en stor og en lille. På sedlen stod der, at hun skulle tage sit tøj af og tage indholdet i den store pakke på. Katja havde klædt sig af og taget gaven, som var en sort satin-bh og g-strengs-trusser, på. Katja holdt vejret og lyttede — prøvede at tyde sig frem til, hvor i lejligheden han var.

Hun mente, at han måtte være i køkkenet, for hun havde hørt køleskabet blive åbnet. Døren gik op, og Alexander kom ind. Han havde taget blazerjakken af, og T-shirten sad stramt over brystkassen. Katja gav ham et tungekys og kunne svagt dufte aftershaven. Han havde virkelig gjort noget ud af det, og det tændte hende endnu mere.

Hun lod fingrene glide ned over hans bryst og videre ned til den flade mave. Hun nikkede og nød, at Alexanders blik søgte ned mod hendes kavalergang. Gør det nu bare. Katja vendte sig rundt. Det var ham, der skulle bestemme i aften. Det var deres aftale. Hun kunne høre ham skrue et låg af en flaske. Lyden af hænder, som gnider mod hinanden, blev efterfulgt af lun massageolie, som flød ud på hendes bare skuldre og nakke.

Da han begyndte at massere, gav Katja sig af nydelse. Fingrene masserede, trykkede og pirrede hendes ryg og nakke. Hun lod ham vide, at det var dejligt.

Hænderne gled videre ned til hendes lænd og numse. Her tog de sig god tid og kærtegnede ballerne, og engang imellem løftede stærke fingre op i g-strengen. Katja kunne mærke, hvordan trusserne pressede dejligt mod hendes skød. Alexander havde taget T-shirten af og satte sig nu overskrævs på hende. Han lænede sig frem og kyssede hendes hals. Nappede blidt med læberne og lod tungen glide op til hendes øreflip. Katja lukkede øjnene og gav sig hen. Det isnede i hendes skød, da hans læber omsluttede hendes ene brystvorte.

Katja var ør i hovedet af begær og ville mærke ham. Hun løsnede hans bælte og knappede op. Han hjalp hende, og de fik hurtigt jeansene af. Hun kunne se bulen i de hvide tights og masserede den uden på stoffet. Stemmen var hæs af liderlighed. Katja foldede hurtigt puden sammen og lagde den bag hovedet. Hun befriede pikken og skubbede ham frem, så pikken var lige ud for hendes mund, og hun lod tungen spille henover det mørkerøde hoved.

Da hun tog ham ind og skiftevis slikkede og sugede, stønnede Alexander af lyst. Han stødte langsomt, og Katja nød fornemmelsen af pikken, som bevægede sig ind og ud af hendes mund.

Hun kærtegnede hans spændte nosser og tog ham dybt ind i munden. Hun kunne mærke pikken sitre og ønskede desperat at mærke ham. Sådan ganske roligt lå vi lige så stille og kneppede.

Da jeg var meget ophidset, kunne jeg mærke, at der ikke ville gå lang tid, før jeg sprøjtede. Så i samme øjeblik min mor kaldte på os, sprøjtede jeg op i min søsters fisse.

Inden vi skulle over til de andre og spise, syntes vores forældre lige, at vi skulle vaskes først. Derfor blev Camilla og jeg sendt over i det fælles bad, der var i lejren. Vi fik besked på at vaske vores hår og især skridtet. Mon vores forældre vidste, hvad der måske skulle ske. Havde de hørt en lille fugl synge om det. Ovre i baderummet, var der mange andre, som også lige skulle skylles igennem, så det var svært at finde en plads.

Efter et stykke tid fandt Camilla en bruser, som vi besluttede os for at dele. Den var jeg med på, så Camilla begyndte at vaske mit hår. Da hun var færdig, gjorde hun noget, som jeg egentligt burde have gjort selv. Hun begyndte at vaske min pik. Hun trak forhuden tilbage og sæbede pikhovedet ind. Bagefter må du godt vaske min fisse", sagde Camilla. Som sagt så gjort. Bagefter var det min tur til at vaske Camillas hår og hendes fisse. Jeg sæbede hendes fisse godt ind, og da jeg skyllede sæben af hende, stak jeg en finger op i hende.

Hun var drivende våd, hvilket jeg ikke kunne lade være med at kommentere. Den glæder sig bare til måske at få pik", sagde hun. Vi tørrede nu hinanden og gik tilbage til vores autocamper. Jeg lagde nu mærke til, at vores mor var barberet nede omkring skamlæberne, men hun havde dog bevaret en lille dusk. Det var lige før min pik havde rejst sig igen, men jeg holdt mig i skindet. Der var nu noget over mor. Hun duftede så dejligt, så derfor spurgte Camilla, hvad det var. Har du lyst til at prøve den?

Camilla gik nu hen til mor, der tog fat i parfumen og begyndte at sprøjte lidt ud på Camilla. Hun sprøjtede også lidt parfume på Camillas fisse. Hvad mon det betød.

Mon far og mor var ude på at have sex med os, sammen med de andre. Jeg blev yderligere bekræftet i det, da mor gav Camilla et stort kys på munden. Det plejer hun ofte at gøre også ved mig, men denne gang befølte hun Camillas skridt, noget hun ellers aldrig har gjort før. Jeg syntes, jeg kunne se, at hun stak ind finger ind i Camilla, men der løb min fantasi vist af med mig.

Vi var nu ved at være klar til at komme af sted. Da vi kom over til de andre, blev vi modtaget med åbne arme. Vi fik alle et stort knus og jeg modtog et stort et fra Helle. Mens vi omfavnede hinanden, stak hun sin hånd ned og rørte ved min pik. Jeg befølte også Helles fisse og kunne mærke, at hendes skamlæber var fugtige. Vi blev nu bedt om at sætte os til bordet. Der var vin til de voksne og sodavand til børnene.

Med hensyn til alkohol, var mine forældre meget strenge, syntes jeg. Det var først tilladt at drikke alkohol, når man var blevet 18 år, så jeg måtte nøjes med en cola, men det var nu heller ikke værst. Jeg havde set, at voksne kunne blive meget mærkelige af at drikke, så måske var det slet ikke noget for mig.

Vi skulle have lasagne med salat og flutes til. Desserten var en hemmelighed. Den måtte vi ikke vide noget om endnu. Jeg sad ved siden af Helle, der en gang imellem tog fat i mit lår og gned sin hånd op ad det. Jeg placerede også min hånd på Helles lår og lod den glide op og ned ad låret.

Helle spredte sine ben lidt, så jeg bedre kunne komme til, og lidt efter var min hånd også helt oppe ved hendes fisse. Helle havde også sin hånd oppe ved min pik, som hun tog fat i lige så forsigtigt. Det var svært ikke at få rejsning, men jeg var nødt til at holde mig. Jeg gjorde, som hun bad mig om og kunne med det samme mærke, at hun var drivende våd.

Efter en god halvanden times tid var alle færdige med at spise. Vi blev nu bedt om at sætte os hen i sofagruppen, som bestod af to 3-personers sofaer og nogle stole. Jeg satte eller rettere Helle satte sig ved siden af mig.

På den anden side af mig sad min mor. Camilla sad ved siden af far og på den anden side af ham sad Jane, Helle og Hannes mor.

Jens sad i en af stolene, som var så brede, at der sagtens kunne sidde to i dem. Det havde Hanne benyttet sig af, så hun sad tæt ved siden af sin bror. Jeg havde godt lagt mærke til, at der var tv i hytten, men ikke, at der også var en videooptager. Hans, Helle og Hannes far gik nu hen til videoen og satte et bånd i. Båndet blev nu sat i videoen og billederne tonede frem på skærmen. Det var fra en eller anden fest. Der var en masse mennesker, som jeg ikke kendte, men jeg forstod på det hele, at det var fra en familiefest.

Det er fra Hannes konfirmation", sagde Helle nu til mig. Jeg gjorde hende opmærksom på, at det kunne jeg da godt læse på skærmen. Nu kunne man se Hanne. Hun havde en fin hvid kjole på.

De satte sig alle til bords og begyndte at spise. Der blev holdt de obligatoriske taler og sunget. På et tidspunkt kom 2 piger og 2 fyre ind og begyndte at optræde på en lille interimistisk scene, som var blevet sat op.

De begyndte at synge og danse for festdeltagerne. Man kunne nu høre en af pigerne. Helle fortalte mig, at det var Lise sige: Vi piger og Peter sætter vores tøj. Det vi bærer på auktion. Det bliver dyrere jo mere vi skal tage af. Alle deltagerne klappede begejstret, og nu begyndte budene at komme ind. Først var der et bud på 50 kr. Det blev Lene, som tog den af. Dernæst var det drengenes tur og en af dem måtte smide skjorten.

Sådan fortsatte det, indtil de alle stod i undertøj. Der blev klappet og det tog de som tegn på, at det ville deltagerne godt. Der var straks en, som trak en kr. Carsten gik nu hen og trak bh'en af Lene, så hendes bryster kom til syne. De var meget pæne, syntes jeg. Der blev også budt kr. Jeg kiggede mig nu omkring i stuen og kunne se, at Camilla sad med fars pik i hånden.

Helle sad og legede med min. Nå, men jeg blev mere optaget af det, som foregik på skærmen. Drengene havde nu også mistet deres undertrøjer. Nu kommer det spændende. Hvad kan vi få for et par pigetrusser? Det kan da ikke passe. Prøv at tænke på, at I får vores allerhelligste at se", sagde Lise. Lene stillede sig op og hendes bror Carsten kom hen til hende. Han stillede sig bag hende og trak ganske langsomt hendes trusser af, så hendes mørke fisse kom til syne. Da Carsten havde fået trukket trusserne af Lene, gav han sig til at pille hende i fissen.

Bagefter var det Lises tur. Hun fik trukket sine trusser af, af Peter og stod også nøgen. Skal drengene ikke af med trusserne, så vi kan se om deres pikke er stive", sagde Lise. Jeg var ikke i tvivl om, at drengenes pikke var lige så stive, som min var nu. Jeg så over på Jens og Hanne. Hanne sad med Jens' pik i sin hånd, mens han pillede hende i fissen. Camilla sad stadig med fars pik i hånden. Den var ved at være godt stiv. Min mor smilte til mig og bøjede sig ned over min pik, som hun derefter tog i munden.

Nej, hvor var hun god, men nu skal det også indrømmes, at det kun var anden gang, at jeg havde min pik i en piges mund. Jeg fortsatte med at se op på tv'et, mens min mor suttede min pik og jeg pillede Helle i fissen.

På tv kunne man nu se Carsten komme hen til Lise. Hun bukkede sig ned og tog fat i hans trusser og vupti, så var han fri for dem. Ud sprang hans pik, som ganske rigtigt var helt stiv. Hun tog ikke fat i den, for nu var det Peters tur til at miste sin trusser. Dem trak Lise af. Hans pik var naturligvis også stiv. Man kunne tydeligt se, at hun sad og spillede sin fisse. Kameraet panorerede nu rundt i salen og det var tydeligt, at festdeltagerne var ved at være ophidsede.

Næsten alle de mandlige deltagere gned deres pikke uden på bukserne, mens de kvindelige havde en hånd oppe eller nede i skøjterne. Jeg kunne nemlig ikke se nogen piger med bukser. Lene og Lise begyndte nu at sutte pik på deres brødre. Lene suttede Carsten og Lise Peter. Jeg så mig igen omkring i stuen. Der var ikke rigtig nogen, som bekymrede sig om, hvad der foregik på tv'et. Jens og Hanne var i fuld gang med at kneppe.

Hanne sad og red på sin brors pik, og Camilla slikkede fars pik. Hun kunne næsten ikke have den i sin mund. Mor spurgte nu Helle, om hun kunne tænke sig at komme op at ride på min pik. Så kan jeg jo også fortælle Christian om det", sagde Helle. Helle satte sig nu op på min pik og førte den selv op i sin fisse. På tv'et kunne man nu se, at Lise og Lene var færdige med at sutte pik på deres brødre.

Jeg var spændt på, hvad der nu skulle ske.

Massage escort holbæk dansk sex og porno Satte sig ned og tog ham i munden. Pikken kom dybt ind, og hun skiftevis sugede og slikkede. Lod tungespidsen spille hen over glansen. “Ikke mere,” sagde han. sep Sexhistorie om Katja og hendes hersker Alexander. og skubbede ham frem, så pikken var lige ud for hendes mund, og hun lod tungen spille. feb Ung piger modne kvinder i frække sex historier og pornofilm. Min stive pik kom op med et svirp på hendes mund og hun tog om mine baller.

NARUTO TEGNESERIE HANDICAP ESCORT

Sexhistorier familie pik i munden