Piger og sex sex aldersforskel

piger og sex sex aldersforskel

... Jeg er en pige på 15, meget moden af min alder(udseende, personlighed, alt det Sex er jo også at prøve lidt grænser af, kun lidt, og på den måde kan det jo. Fra min jeg var omkring 16 har jeg være bevidst om at jeg tændte på kvinder som Som 19 årig var så første gang jeg oplevede sex med alderforskel, hvor jeg. jan Det er de årige kvinder, der trækker mest opmærksomhed fra hankønnene og en korttidspartner som en du ville have sex med en eller flere gange. I studiet kom det frem, at der var en meget lille aldersforskel mellem den. Piger og sex sex aldersforskel

Der var lidt større forskel i gruppen år, men størst var forskellen i aldersgruppen Samme tendens kom til syne, når det handlede om, hvilken alder deltagerne gerne ville have, at en korttids- og langtidspartner skulle have. Det er dette år i livet, hvor kvinder er mest frugtbare. Yngre mænd søgte opad, før de fyldte 21 år, men efter det Mens mænd i alderen 18 til 20 år begyndte at søge lidt op i alder efter en potentiel partner, og så søgte længere ned i alder derefter, søgte kvinder ældre mænd.

Sammenligner man med ønsket om alder på en potentiel korttidspartner, var mænd i alderen år villige til at gå ned med 3 år, mens kvinderne ville gå op med 3 år i samme aldersgruppe. Fejl Kombinationen af e-mail og password er forkert.

Her er Trumps første ord. Nicki Bille skal i fængsel. Dette er aldrig sket før. Mindst ti dræbt i kollision. Pletfrie og nærmest supermennesker. Mest læste Danmarks rigeste lever i frygt: Har livvagter og panikrum. Efter tur i retten: Stenrig advokat tvinges til at rive omstridt hegn ned. Amerikansk luftkaptajn forsvandt for 35 år siden: Nu er han fundet levende.

Peter - en årig kan også sagtens have alle fysiske voksentræk - er det okay for en voksen mand at være seksuelt tiltrukket af dem? Ja, men der er jo heller unormalt ved at en voksen mand kan blive fysisk tiltrukket af en 14 årig - problemet opstår når en voksen ikke kan sige fra overfor lysterne når de opstår overfor en 14 årig.

Og det er jo også ulovligt for en på 15 at knalde en på 14, selvom der kun er et år i mellem. Synes du også det er underligt hvis fyre på 18 tænder på 17 årige piger? LadyFox - Jeg har heller ikke skrevet at jeg synes det er underligt at de bliver tiltrukket af dem - jeg har skrevet at jeg ikke forstår hvad de vil med så unge piger, uanset om de er tiltrukket af dem eller ej, og uanset om det bare er sex eller mere.

Man kan jo ikke selv bestemme hvad man tænder på. Jeg synes bare at alder er en vigtig faktor, så nej jeg forstår ikke at man i den alder vil indlede et seksuelt forhold til så ung en pige. Og nu er der jo for det meste jo en ret stor forskel på en 18årig og en 25årig, da man som 18årig modningsmæssigt er mere på bølgelængde med en 17årig, end en 25årig er med en 17årig.

Det ville være dybt forkert at gå i seng med en der var så ung, men det ændrer ikke på det faktum at heteroseksuelle mænd føler sig seksuelt tiltrukket af piger der har fået voksentræk, også selv om de har fået dem tidligt i livet.

Men heldigvis ved langt de fleste voksne mænd godt at piger der er under en hvis alder er for mentalt umodne til at have sex, også selvom deres fysiske proportioner signalerer til dem seksuelt.

Anyway, du kan kalde denne del af menneskets biologi moralsk forkert hvis du vil, men personligt synes jeg at det er absurd at kalde et instinkt eller en tanke for umoralsk. For at noget skal være moralsk forkert skal der handling til, fordi instinktet eller tanken gør i sig selv ingen skade. Sådan opdaterer du din browser. Forum Debatten Sex Aldersforskel mht.

Næh, men når TS ved hvor gammel han er, går jeg ud fra at han også ved hvor gammel hun er Han kender godt til min alder. Næh, men når TS ved hvor gammel han er, går jeg ud fra at han også ved hvor gammel hun er Ja, men når nu der snakkes om sex - og det derfor handler om at værebtiltrukket af de overfladiske værdier, så som udseende hvorfor er det så så mærkeligt hvis en fyr bliver tiltrukket af en på 17 fremfor en på 20 når nu mange på 17 godt kunne ligne kvinder på 20 og omvendt?

Men som sagt er det jo bare min mening, og TS skal da bare gøre som hun vil Ja, men der er jo heller unormalt ved at en voksen mand kan blive fysisk tiltrukket af en 14 årig - problemet opstår når en voksen ikke kan sige fra overfor lysterne når de opstår overfor en 14 årig.

Kommentér på denne tråd.

UDEN KONDOM PONO KLIP

Piger og sex sex aldersforskel