Pik i numsen blondine fisse

pik i numsen blondine fisse

Laura var som sædvanligt taget på rejse til Bruxelles — endda henover weekenden. Thomas havde forsøgt at tale hende fra at blive der weekenden ud. Men Laura mente, at det var strengt nødvendigt, og sådan blev det. Lørdag morgen vågnede Thomas ved, at vandet løb ude på hans badeværelse. Stadig noget søvndrukken stod han op, kun iført sit adamskostume.

Han åbnede døren og kiggede ind i brusekabinen: Der stod Annemiek, Lucas hollandske kæreste og badede. Annemiek var 17 og en veritabel Barbie-dukke af udseende; langt lyst hår, lange flotte ben, en stabil c-skål og flotte blå øjne. Ved nærmere eftersyn kunne Thomas konstatere, at hun var ægte blondine; en smal stribe af lyse hår løb lige over hendes fisse. Først efter x antal sekunders pinlig tavshed, gik det for Thomas, at hans stod helt nøgen over for en ditto ung pige, som tilmed var hans stedsøns kæreste.

Luca selv var ikke hjemme — han var med nogle venner på jagt, som var hans helt store lidenskab, efter han som årig fik våbentilladelse. Annemiek, som vist ikke havde det bedste ry på skolen, svarede kækt: Hun smilede bare og forklarede, at der vist var røget en pakning eller noget i Lucas badeværelse, og at hun ikke havde villet spørge Chiara om at låne hendes — de kom vist ikke så godt ud af det med hinanden.

Uden nogen dikkedarer gik han ind til hende i badet og begyndte at snave hende, mens han befamlede hendes frække røv. Han lod en finger glide ned mellem balderne, indtil han nåede kussen.

Han stak en finger indenfor og fandt, at hun var plaskvåd — og ikke pga. Ordene fik Thomas til at blive endnu mere liderlig: Han lod finger glide lidt op, til den nåede hendes anus. Han stak den indenfor; hun gav sig lidt men sagde ikke noget. Villigt åbnede hun munden og tog indenfor. Han satte sig på bænken, mens hun lå på knæ foran ham og suttede det bedste, hun havde lært. Inden længe var han klar til at sprøjte, og da hun mærkede dette, ville hun trække hovedet tilbage.

Annemiek protesterede først lidt, men så overgav hun sig og tog imod hans ladning, som var ganske anselig. Han sprøjtede faktisk så vildt, at hun ikke var i stand til at holde det hele i sig — og flere klatter røg ned på hende patter. Thomas tog fat i hende og gjorde mine til, at hun skulle sætte sig på hans pik.

Langsomt, men sikkert gled han op i hendes lyse fisse. Hun stønnede sagte, men hun mærkede hans store pik glide helt op i hende. Thomas holdt hende på røven og styrede hendes rytme.

Hun havde en fantastisk evne til at klemme fissemusklerne sammen om hans pik, mens hun bevægede sig og ned på den. Efterhånden var Thomas ved at være møgliderlig igen, og det langsomme ridt var ikke nok for ham. Så han vippede hende af sig og fik hende op at stå på alle fire. Som hun lå der med røven i vejret lignede hun intet mindre end en pornoskuespiller, tænkte han, inden han stak sin pik ind i hende igen.

Hun stønnede og skreg, da han begyndte at råkneppe hende. Han smækkede hende flere gange på begge balder, mens han kaldte hende luder og slavetøs og andet godt. Dette ansporede blot Annemiek endnu mere: Og så besluttede Thomas, at nu skulle hun røvpules. Så han trak sig ud af hendes fisse og satte pikhovedet for hendes anus. Det var lige før, hun væltede af smerte — hun havde ganske vist prøvet det før, men ikke så stor en pik.

Thomas lod hende lige vænne sig lidt til fornemmelsen, og da han mærkede, hun slappede af begyndte han at kneppe hendes anus. Og da hun samtidig gnubbede flittigt på sin lille klit, gik der ikke lang tid, før hun kom i en meget voldsom orgasme. Thomas var nødt til at holde fat i hende, så hun ikke væltede — så påvirket var hun. Han ventede et øjeblik, til hun var kommet sig, hvorefter han stak sin pik ind i munden på hende igen. Hun var først ikke meget for at sutte på den pik, der lige havde været oppe i røven på hende.

Men så nev han hende hårdt i brystvorterne, og så tog hun fat på at sutte ham ren. Da han var tilfreds skubbede han hende tilbage på bænken og lagde sig ind over hende og lod pikken glide op i hendes fisse. Hun var helt afslappet nu ovenpå den kraftige udløsning, men hun havde stadig kræfter til at klemme om hans pik med sine fissemuskler.

Han behøvede derfor ikke at bevæge sig for at komme til endnu en orgasme. Han holdt sin mund tæt ved hendes øre, hvori han hviskede flere sjofle ord som f. Denne fissemassage af hans pik var meget intens, og sammenholdt med de frække ord kom han i noget nær sit livs orgasme. Følelsen startede nærmest nede tæerne på ham og bredte sig langs rygraden til issen på ham.

Kun sjældent, og kun med Laura havde han prøvet noget tilsvarende. Med de sidste kræfter tilbage i hans krop formåede Thomas at holde sig oven over Annemiek uden at falde sammen på hende.

Han rejste sig op og gik over under bruseren, hvor han begyndte at vaske sin pik - den dårlige samvittighed havde indfundet sig.

Han havde været i sine lysters magt, og nu fortrød han, noget så bitterligt. Annemiek lå stadig på bænken med lukkede øjne og spredte ben. Thomas kunne se, hvordan hans sperm var begyndt at løbe ud af hendes fisse. Hun åbnede øjnene og kiggede på ham. Med det samme opfattede hun hans sindstilstand. Thomas stirrede vantro på hende og kom så i tanker om, at hendes far var en højtstående, hollandsk forretningsmand — han havde heller ikke brug for en skandale.

Thomas holdt om hende og trøstede hende, nu gjaldt hans dårlige samvittighed ikke længere kun Laura — nu havde han det også dårligt med, at han havde taget Annemiek på den måde. Hun gjorde ham imidlertid opmærksom på, at hun selv havde nydt det — det hele. Da de var færdige med at bade, gik de ned og spiste morgenmad sammen, mens de snakkede.

Annemiek ville gerne vide, hvorfor Thomas havde gjort det, nu hun selv havde måttet bekende sig over for ham. Han fortalte hende om problemerne mellem ham og Laura, men gjorde samtidig klart, at han stadig elskede Laura overalt på Jorden. Dette var Annemiek med på, og da hun samtidig kundgjorde, at hun ikke længere ville være sammen med Luca, blev det klart, at de formentlig aldrig ville se hinanden igen. Snart kom den taxa, Thomas havde bestilt, og med et trutkys sagde de farvel til hinanden.

Kiggede på mig… ja helt afvisende var hun ikke. Jeg nappede en energidrik og satte mig på en stol. Hun op på køkkenbordet med en juleøl. Vi sad og drak og snakkede i noget tid. Mest om hende og hendes mange, frække oplevelser. Der var mere end et par gange, hvor jeg sad med åben mund og polypper over de ting hun fortalte om sig selv, da nogle af dem lå så langt fra hvad jeg var vant til fra piger i min omgangskreds.

Jeg var nok en smule chokeret, men på en måde var det også forfriskende at høre en pige, der var så åben og frisindet omkring sin seksualitet. Hun elskede mandepik og sperm, hvilket — takket være hendes udseende — hun fik rigeligt af.

Jeg rejste mig og gik hen til hende. Hendes frække fortællinger havde i den grad, gjort mig liderlig. Hun vidste det godt, kunne jeg læse på hende. Det var også derfor hun nu… langsomt, spredte sine lange ben for mig. Åbnede sig for mig og stillede sit glas fra sig. Hun kiggede udfordrende på mig og ventede tydeligvis bare på at jeg tog affære. Hvilket jeg også gjorde.

Inden jeg kom tæt på, stoppede hun mig med en hævet finger. Så tog hun glasset i sin hånd igen og hældte vandet ud over sin overkrop. Rystede og vred sig let, da det nok var ret koldt og hun var så varm lige nu. Det bevirkede da bestemt også at hendes smukke brystvorter, blev stive nærmest omgående. Våd, glinsende og usigelig lækker og indbydende at se på, fik jeg igen det udfordrende blik. Kælede sine store, våde bryster for mig. Rakte bagud og tog flasken.

Tog en sidste slurk af min energidrik. Vil også vildt gerne mærke dig igen. Er du ikke også liderlig? Hun var allerede godt våd og klar til mig. Jeg stillede mig og gned mit store, dunkende pikhoved mod hendes våde skamlæber. Jeg var simpelthen så liderlig at jeg dårligt kunne styre mig og kom til at trykke mod hendes bagerste hul, hvilket fik det til at gippe i hende. Med dejlige faste baller, så man skulle da være et skarn.

Den vippede endda lidt, hvilket fik endnu et af hendes vidunderlige, frække smil frem igen. Nu tager jeg selv en klat og fik hende til at lægge sig på maven på bordet, med enden mod mig, så jeg kan smøre hende godt ind. Jeg havde fået mere styr på mig selv, men var stadig stangliderlig. Hvem ville ikke være det, med sådan en røv indenfor rækkevidde?

Jeg brugte ekstra tid på at blidt klemme og nusse hendes numse. Pirre hende, blandt andet ved at sprede ballerne fra hinanden og afsløre hendes lille stjerne, som jeg stimulerede lidt med fingrene. Smurte hende ind, mens jeg kyssede hendes ryg og skuldre.

Fortalte hende nogle af de ting jeg så godt kunne lide ved hendes frække krop. Så gled min finger op i hende, stille og roligt, til hvilket hun åbnede munden og sukkede liderligt. Nøj, hvor var hun dejlig. Min stive pik lå mod hendes ene balle, mens jeg kørte ind og ud af hende lidt. Så to fingre op. Jeg ville udvide hende til min pik, stille og roligt. Jeg rakte også ned under hende og kælede for hendes fisse imens.

Hendes stemme, fuld af stønnende liderlighed og frække ord, var sød musik i mine ører. Jeg hviskede at jeg ville kneppe hende, så hun ville få besvær med at sidde ned i morgen, hvilket hun bestemt synes om. Den tredje finger kom op og jeg kneppede hende med dem. Udvidede hende mere og mere, mens hun stønnede højere og højere.

Hun var så skøn og jeg var så liderlig. Jeg lagde min pik imellem hendes baller og kørte den af imellem dem lidt, mens jeg bed lidt i hendes øreflip. Nøj, hvor skulle hun have. Jeg rakte ned og ledte min pik ind imellem hendes ben, så hun kunne mærke skaftet imod sin drivvåde fisse.

Ja, jeg er en værre drillepind, må jeg nok erkende. Jeg gled langsomt op i hende og udvidede hende det sidste, med min store pik. Hun var så dejlig stram og stønnede gradvist højere, som jeg gled dybt op i hende. Hun lagde sig fladt ind over bordet og stønnede så heftigt at det eneste hun kunne præstere til svar var et nik. Jeg smilte til hende og begyndte stille og roligt at støde ind og ud af hendes stramme numse.

Mit hårde lem gled ind og ud af hende i små, korte og langsomme stød til at starte med… men de stød blev gradvist længere og hårdere.

Jeg kom snart op i en lækker bollerytme og tog hende hårdt. Jeg så ned på hende, som hun lå der på køkkenbordet. Det blonde hår veg for siden af hendes ansigt, der var fortrukket i en liderlig og rødmosset grimasse.

Hendes stemme var klynkende og hun hev efter vejret. Hun var helt væk og jeg nød at tilfredsstille hende.

Tænkte at jeg da godt kunne vænne mig til dette syn og denne oplevelse. Specielt nu hvor hun allerede var ved at komme, kunne jeg mærke. Jeg stødte til og samlede hendes blonde hår i min ene hånd og hev lidt i det. Så gennemkneppede jeg hende. Opfangede dårligt nok at hun imellem stødende forsøgte at sige hun kom.

Jeg vidste det dog godt. Hun hylede sin orgasme ud, der fik hendes ring til at stramme til om mig. Åhhh hvor skønt, hun bare kom og kom, mens jeg tog hende hårdt. Kunne også godt mærke det begyndte at blive for meget for mig.

Jeg spændte vildt i kroppen og bankede mig dybt op i hende. Holdt den der lidt og mærkede det første, varme sprøjt fyre af oppe i hendes lille, frække røv.

Sofie kom også, men endnu vildere denne gang. Hun slog sit blonde hår fra side til side, mens jeg brølede. Jeg bare pumpede vildt i hende og afleverede en kæmpe ladning, dybt i hendes stramme hul. Hun kørte sig selv frem og tilbage.

Malkede min pik så godt hun kunne, med sin ømme og gennemkneppede røv. Tømte mig for saft og kraft.

. Blondine smut dream movies selection sorted by what you like most! % free and updated BlondineHjemme · Creme tærte, Utro, Blondine, Sort, Kone, Pik Creme . Blondine; Numse, Blondine, Saftig, Fisse, Røv brunette blowjob spermskud barberet behåret dyb hals store patter stor røv modne sluge · blondine anal olie stor røv numse · trekant blowjob amatør barberet. Lobster XXX presents hot tube XXXX of Blondine tube xxx videos from top tubes around the intenet. nuvid BlondineMager · Blondine, Pik, Pink, Fisse, Barberet bravotube yourlust Blondine; Røv, Blondine, Numse Pik i numsen blondine fisse

TANTRA MASSAGE HOLSTEBRO MODEN DANSK SEX

PORNO STJERNE DENISE MANDE PORNO

blondine bryster fisse køn kneppe sexet værelse barberet mund fint · teenager slikker blowjob storbarmet fisse værelse pik numse fantastisk · mager værelse . For Stor Pik I R, Hot Amat, Bryster, Moden Fisse Og Brystvorter, Dybt. . Langt Hår, Long Nippels, Hår I Røven, Milf Blondine, Rottehaler Teens. Jeg rakte også ned under hende og kælede for hendes fisse imens. Hendes Uhh, trænger sådan til at mærke din pik dybt i min numse,” og det gjorde jeg.