Kneppe i det fri gratis frække historier

kneppe i det fri gratis frække historier

.. Stram kusse brugte trusser salg

Kneppe i det fri gratis frække historier

Det var en længe ønsket oplevelse jeg nu var midt i. Sex med to mænd, havde længe spøgt i mine tanker og nu fik jeg det. Mens jeg slikkede på den tykke pik bankede min mand sin dejlige pik i mål bag mig. Så længe han fortsatte ville jeg få lov til at slikke den vidunderlige pik. Nu var døren jo også låst så vi skulle ikke bekymre os om andet end at få det bedste ud af det. Senere indrømmede min mand, at han vidste det var forkert, det vi havde gang i.

Men hans liderlighed havde vundet og han lod mig få så meget pik vi kunne opdrive med den unge mand.

Desuden syntes han det så sexet ud som jeg stod der med røven mod ham mens jeg havde hele kæften fuld af pik. Da han mærkede jeg fik en orgasme følte han sig så stolt og elskede mig som aldrig før. Han havde troet jeg nu var færdig, men jeg havde lyst til mere. Jeg fik vendt mig om og skubbede min mand til at sidde på toilettet. Dernæst vrikkede jeg med min store røv mod den unge mand og hans sindssygt store pik. Den ville jeg sgu prøve og man skal smede mens pikken er stiv.

Jeg hev efter vejret da han tog fat om mine hofter og førte sin store pik op i mig. Den var sgu stor! Uden et ord begyndte han at kneppe mig som om han var på akkord! Jeg hev min mands pik i munden og suttede som besat. Han lænede sig tilbage og nød det og inden længe kunne jeg mærke det trak sig sammen og forberedte mig på en stor mundfuld sperm. Jeg tror nok det er længe siden min mand er kommet så meget og så hårdt.

Jeg havde en smule besvær med at synke det hele men det gik. Den unge mand bag mig gav mig så meget pik, at jeg næsten ikke kunne trække vejret. Da han nærmest brøler at han er ved at komme i min varme fisse kom jeg lige på stedet. Da han kom, blev han oppe i mig og fyldte mit indre med sin virile sperm. Det føltes vidunderligt og da han trak sig ud gik jeg på knæ foran min mand og var helt bombet.

Jeg lagde hovedet i min mands skød og hev efter vejret mens jeg mærkede sperm pible ud af mig og ned af mine ben. Den unge mand forsvandt før vi fik hans navn eller noget. Det var en skam. På slatne ben lykkedes det os at komme hjem i bad og senere lå vi i den store hjørnesofa og snakkede om vores oplevelse. Så derfor; hvis den unge mand læser denne lille beretning; vil du ikke nok sætte dig i kontakt med os?

Vi vil så gerne mødes under bedre forhold og måske gentage oplevelsen. Læs næste del Se historier skrevet af Funnybunny Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse.

Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller.

Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Min aften i fitnessenteret. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger. Aep49 Rider papfar cambell Kool mandy jens2gang Tox Dr. Nye oplevelser 2 Astrid 2. Sex i det fri Aldersforskel Hoved kategori for historien: Aldersforskel Denne historie indeholder også følgende kategorier: Almindelig sex   Første gang Udskriv denne historie Historie id: Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit?

Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner. Læsernes kommentarer til  Sex i det fri Del 1      Skrevet af jern  Gad da godt at have været den unge mand ;. Fantasi, virkelighed eller begge dele - lige meget, jeg fryder mig over historien: Hold nu op, ville møde op lige på stedet??

Fræk og hyggelig ;-. Jeg er vist født fræk Og det kan kun blive værre!!! Du er virkelig fræk: Ja vi kunne alle bruge lidt sol og varme lige nu. Tak for din pæne kommentar. Lækker historie, kan kun drømme om forår og lidt varme. Dejlig fræk fortælling fra en lækker kanin Ganske god - men lidt for komprimeret.

Det bliver til 7 stjerner, i alt. En dejlig fræk fortælling - som ligger mellem fantasi og virkeligheden. Spontane lege med to mænd lyder dejlig frækt. Shit den var fräk, fik saaa stiv pik, ville gerne overaske nogen og väre med.

Du har talent for at skrive, det er let og legende sprog. Desuden er det en god historie, som der sikkert er mange der ville ønske de kunne opleve. Ville sgu gerne tage del i et frækt knald som du lige har beskrevet det Rigtig fin debut Funnybunny.

Du må da gerne blive ved med at skrive. Skrevet af The Ghost  Dine hænder er bundet over dit hoved, og rebet er sat fast i loftet.

Det holder dine håndled stramt sammen, og der er ingen vej ud. Der er opstået en varme mellem dine ben, og den har intet med rummets temperatur at gøre. Du står her - fuldstændig nøgen - og kan intet se, da et silkebånd dækker dine øjne. Nu er både dit syn og din frihed blevet taget fra dig. Føler du dig liderlig nu? Historien handler om mit første møde med det sexuelle.

Jeg har lige været i byggemarkedet, og nu er hun væk!. Malene, naboens datter, som skulle hjælpe mig med at bygge deres hønsehus og gård. Det er sgu varmt her i pinsen, så jeg står og falder i staver mens jeg tænker på Malene. Hendes unge krop, spændte ung pige bryster, pariserrøv. Gad vist hvordan sådan en 16 årig piger er at gå i seng med. Jeg tænker, tænker på Anne fra klubben kom forbi morgenen efter sommerfesten. Hun ville lange mig en undskyldning. Kort efter lå hun nøgen i min seng.

Rikke og Mathilde var de små artige piger, som gjorde hvad deres fader ønskede Historien er fra en ferie på Kreat, hvor vi stiftede bekendtskab med en dejlig moden mand. Historien er på opfordring gengivet af mig Lotte. Moden fræk kvinde møder par Del 7. Moden fræk kvinde møder par Del 6. Min pik var stiv med det samme, men Maria smilede bare sødt til mig og sagde, ”Husk nu på aftalen Lars”, mens hun sæbede mig ind med en blød badesvamp.

Jeg fanger dig i at se porno. Heldigvis er jeg en god kæreste og giver dog en hånd med. Moden fræk kvinde møder par Del 5. Jeg er på vej til en ukendt men given adresse. Jeg møder et stort lækkert luksussommerhus, med endnu en besked på døren.

Nu må jeg bare vente på at du dukker op. Veninderne Mia og Inez dyrker den vilde ungdom med stoffer og sex, med hinanden, med fyre, med piger. Stort set alle grænser testes, jo vildere jo bedre. Men en dag forelsker Mia sig i Inez´ far, og kan ikke slippe tanken om ham. Her finder du de historier forfatterne har sat til udgivelse.

Du kan se hvornår hver enkelt historie bliver udgivet. Signe møder sin nye Herre. Det bliver både til en rød numse og en stærkt pirrende oplevelse, der binder endnu tættere til den nye verden, hun har begivet sig ind i. Spurgte jeg og så mig nervøst omkring ” Det gør der ikke ” sagde han ” og der er heller ikke nogen der kan se os her” Martin var min fætter og bedste ven.

Men han blev mere end det. En historie om to teenage-drenges sexuelle debut med hinanden.

Kneppe i det fri gratis frække historier